Jag hatar dig!

Det är alltid en jävla massa problem med dig!!
Du kan aaaaaaldrig göra så som jag vill, alltid ska det vara någonting. Fan vad trött jag blir!

Ja, som ni kanske (inte) förstår så är det bilhelvete från helvetet jag menar. 
Igår så drog min bror troligen (eller han gjorde det, eftersom den var åtdragen nu på morgonen) (och jag gjorde det inte) åt handbromsen vilket NATURLIGT-JÄVLA-VIS betyder att skiten frusit fast under denna kalla natt. KUL.

Bitterfittan (jag) tar sig inte från gården, och fick alltså ta vagnen till förskolan. Inga problem, om det inte vore för det att den var i bagaget på bilen SOM ÄVEN DET FRUSIT. Efter lite svordommar och sådär så fick jag upp bagaget och fick ur den. So far so good. 

Tar en kylig promenad till fsk, när vi kommer dit så kommer en av fröknarna fram och säger att det går magsjuka på huset. 4 dagar innan julafton. Så, jag tog vagnhelvete och vände hem igen.

No child of mine will get magsjuka before christmas.

När jag sedan skulle flytta bilbarnstolen till min mammas bil så ska jag låsa upp bilen och då GÅR INTE DET PÅ FÖRARSIDAN FÖR LÅSHELVETE HAR FRUSIT!

Nu har skrutt åkt iväg med momman och jag ska samla krafter och sedan GÅ på jobbet. (ingen skada skedd, det är inte långt) (men det känns jävligt när jag har en bil på gården) (skitbil)


/tror jag blir tokig.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0