Isn't it lovely?

Det är ganska underligt, saker och ting kan gå från trist och grått till soligt och varmt på en sekund. En sak kan betyda så mycket. Både bra och dåligt.

Jag är expert på att jaga upp mig själv, överanalysera och "lägga till". Alla som känner mig väl vet precis vad jag pratar om. Jag kan skruva och vrida på ett ord i timmar, fundera, analysera och försöka tolka.

Egentligen kanske det inte ens behöver tolkas. Det kanske inte är mer än ett ord. Vilket som helst.

Men visst är det underligt ändå? Hur saker och ting kan förändras. Hur känslor kan förändras, växa och/eller försvinna. Underligt.

Idag har varit som vilken dag som helst egentligen. Förutom att jag fick en ros av min dotter när hon kom hem från dagis. Jag fick en skylt där det står "Carpe Diem" på av min mamma. Jag fick ett litet Spa-set av finaste I och stumpan fick en film. Hon fick även några små söta gula badankor, en nallebjörn, en prydnads sak och fleezevantar av min mormor och morfar.

Vi har varit bortskämda idag kan man säga ;)

Till middag idag hade vi mostern och vi åt en riktigt romantisk gourmet-middag.
Spagetti, köttbullar och hemma gjord gräddsås :D Det var himla gott faktiskt och vi tände ljus till och hade det allmännt mysigt. Det var ett alldeles perfekt sätt att fira Alla hjärtans dag tycker jag.

Nu ikväll hade jag och lillan mys i soffan med Nicke Nyfiken och lite chips.

Så, over all, en helt perfekt dag i palatset!

Kommentarer
Postat av: Linda

"Till middag idag hade vi mostern" hahahhaha xD Det där kan ju bara misstolkas liiiite ;) haha. Hoppas mostern smakade bra?!

2011-02-15 @ 07:51:45
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0