Yo lovers!

Have you been missing me?

Ah well, jag har inte haft någon som helst inspiration att plinta ner rader här. Jag har kanske egentligen inte det nu heller, men vad gör man inte för sina små (och få =( ) älsklingar?

Jag har alltså börjat på mitt sommarschema nu, i måndags. Ganska slappa dagar måste jag säga, nån helg sådär men annars mest dagtid och ca 5 timmars arbete. Dock ca 5-6 dagar / veckan men va fan. Jag klagar inte. 

Skruttisen min är jävligare än vanligt, men hon rundar det med lite tillfällen då hon är så sjukt söt och underbar att jag vill äta upp henne och aldrig släppa henne ifrån mig. Någonsin. 

Så, ja vi lever nog som alla andra skulle jag tro. Ser fram emot dagen då vi får ta vårat pick och pack och dra till lite större utrymme, den dagen kommer snart. Ganska snart.

Nej nu tappade jag inspirationen helt, ska fylla på kaffekoppen och hoppa ur morgonrocken kanske. Är man ledig så är man ledig och jag skulle gärna bo i denna rock. Om det inte vore för ett "möte" på kommunhuset. (oj så viktig jag känner mig nu.....)

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0