They all say goodbye

God förmiddag kåmpizar!

Skruttungen är på fsk och röjer, jag ska alldeles strax ta tag i mitt liv (=mitt hem) och få någon slags ordning i kaoset. Leksaker överöverallt. Skulle verkligen behöva någon som bara tar och ger mig en fet spark i arslet och får igång mig. Men, det lär ju inte hända så jag får väl helt enkelt bara ta och sätta igång.

Koppla in minidatorn (min laddare har gett upp till "rätta" datorn) till förstärkaren och ge mig ikast med det hela.

Har skrivit en låååång lista på allt jag ska göra idag och jag hoppas jag hinner beta av några punkter innan jag ska hämta liten och sedan iväg och jobba.

Jaja, annars då? Jo jag börjar känna att det är kallt, mörkt och tråkigt. Skolan är slut och det har inte medfört det där inre lugnet som jag förväntade mig. Snarare tvärtom.

En underlig känsla att inte ha någonting jag "måste" göra, ja förutom gå på jobbet och vara med tösen dvs. Det känns som lite tomt på något vis, svårt att förklara. Jag hoppas jag får mina betyg idag kanske, så jag kan dra kopior på dem och sedan lämna in dem till chefen.

Saknar fortfarande Bettan, och har inte haft hjärta att bära bort korgen ännu. Den står fortfarande kvar i vardagsrummet. Om jag tar bort den så känns det som att hon är borta för alltid. Och det är hon ju, men det känns som att jag verkligen tar bort henne ur mitt liv. Och det vill jag inte. Hon var ju min fina, underbara lilla Bettan.

Jag har så mycket fina kort på henne på min dator, ska ta och skriva ut dem och rama in. Så att vi alltid kan minnas henne. Jag tror A skulle tycka om det med.

Aja, nu ska jag sluta svamla om allting och sätta igång. Wish me luck lovers!

/over and out

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0