Åh denna huvudvärk!!

Det är fan inte roligt!! Idag är FJÄRDE dagen med blixtrande huvudvärk, ömmande nacke och svidande ögon.. Förbannat! Det måste vara sängen det beror på.. Eller kuddarna kanske? Eller på att jag alltid måste ligga ensam i sängen kanske?! Någonting är det, och det är INTE synen. Jag har PERFEKT syn faktiskt.. :) Det sa optikern iaf!

Aja.. Bekämpade, eller bekämpade är fel ord hade jag kunnat hade jag givit med mig mot huvudvärken och legat hemma hela dagen och gråtit och tyckt FRUKTANSVÄRT synd om mig själv. Men det gjode jag inte. Jag bestämnde mig, sa: Nu huvudvärk så ska vi åka på björkhammar och vara TREVLIG och glad emot de boende! Den lyssnade med ett halvt öra och iväg på arbetet for vi. Efter två och en halv timme hade jag vunnit och den gav ÄNTLIGEN med sig. Hoppas den stannar borta i morgon, annars blire bråk!!


Aja, kvällen på jobbet gick relativt fort, jobbade på Aspen ist för Björken efter middagen. Det var ingen som hade deligering så då fick jag gå där som har det. Jobbade med Jaana, det var jätte trevligt!! :) Blev lite stress på slutet men det gick bra..

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med min Ramlösa Original, inte Stilla som jag ALLTID lyckas köpa, och en påse super salt däck och tycka lite synd o mig själv som har halsbränna..


Ha det!! :)

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0