My neck is killing me today

Vet inte alls vad det är med min nacke idag.. Det gör ont och spänner.. Varpå jag får huvudvärk naturligtvis. Aja.. Micke har typ inte piggnat till riktigt, han blir heeeeeel seg sedan han varit ute en kväll/natt. Vi är ganska lika där han och jag, jag fungerar knappt om jag inte fått sova riktigt, så idag har vi egentligen bara sovit. Micke gick upp och la sig i sängen i morse när jag kom ner och bestämde mig för att fika i soffan framför nyhetsmorgon Söndag.
Sen så kikade jag på TV en stund innan jag gick och satte mig här, framför datorn. Men sen har jag inte just gjort mera idag.. Eller.. Bäddat rent i sängen, hängt tvätt och ätit middag hos Åsa. Men annars han jag gått mellan kylskåpet och soffan. I kylen hittar jag aldrig någonting nytt mellan gångerna, men likt förbannat går man dit  varje gång man är in i köket. Jag har typ drukit 2 liter vatten idag med, fattar inte alls vad det är.. Men så har jag ju sovit dåligt i några nätter med. Det kanske är därför man är helt bakochfram..?

I morgon då.. Jaa vi åker nog in emot Östersund vid 10 snåret kan jag tänka mig. Kan vara skönt att ha själva stan avklarad innan vi ska på förlossningen och kika. Sen kanske jag tvingar min sambo att vi ska på både Mio möbler och Jysk för att sen ta svängen förbi Torvalla och kika på pappas nya soffa och bokhylla. Sen ska vi nog snabb-handla lite på Coop innan vi åker hem och jag ska slänga ihop en tårta. Ska på Rosengård också i morgon innan vi åker och beställa en smörgåstårta tills på tisdag. Även om inte jag är så himla förtjust i det så vet jag att min kära gubbe är det =)

Jaja.. Nu ska jag kika på Bones, eller det som är kvar. See ya!!!!

Fortfarande en massa solsken

Och jag har fan inte ens varit ute någonting just.. Känner mig inge pigg. Inte på nå bra humör.. Sovit en sväng på soffan, blev inte så mycke sömn i natt. Bettan har varit orolig, vaknat och skällt och morrat. Precis som en mörkrädd Marie kan sova då? Knappast............ Sen kom ju gubben min hem vid 4 snåret, först då lugnade både jag och Bettan ner oss ordentligt. Men men.. Somnade iaf en stund i soffan nu på eftermiddagen.

Vi ska bli bortbjudna på middag idag, sköööönt. Orka fylla ännu en diskmaskin? Nej inte idag. Inte jag. Tvätten ligger i tvättmaskiner och väntar på mig.. Tog och bäddade rent i sängen, nu är den 100% hund-hårs-fri och så skall den förbi. *Hör du det Bettan, ingen mera hund i sängen!*
Yeah right.. *suck* Drog dammsugaren ett varv uppe med, så nu är det inge hår där heller.. Nu är det ist mera nere, men jag dammsuga där igår och jag ORKAR inte göra det idag IGEN. Så det får jag ta i morgon ist. Så det så.

Jaa jag har ju fönstren uppe att putsa i veckan med.. Men inte i morgon, för då ska jag till Östersund.
Tisdag fyller jag år så då ska jag.. Bara fylla år.
Onsdag ska jag en sväng på jobbet (vilket jag FORTFARANDE inte gjort) och sen klippa till luggen.
Torsdag är fortfarande öppen och lika så fredag.
Helgen tänkte jag inte låsa upp gentemot någonting speciellt alls faktiskt. Förutom att pappa kommer =D

Aja.. Nu ska jag kika vidare. Adios!

NU är hösten äntligen här.

När jag vaknade till i morse så sken solen. Underbart. Det är SÅHÄR en höst morgon ska vara. Gick ner, satte på tevatten och gick ut med hunden. Det var sådär härligt halv kallt och solen var riktigt varm. Det var imma på fönsterrutorna på Saaben och det var bara så.. Så himla underbart höstigt.

Satt ute på bron i morgonrocken en stund medans Bettan strosade omkring på ägorna, fick vissla på henne nån gång när hon fick syn på en fågel i ett träd "utanför gränsen" så att säga.. Men min Bettan är ju så duktig och bäst att hon kom tillbaka.. Jag har haft en himla tur med henne, hon är så lättsam. Om än hel knäpp men väldigt väldigt snäll. Mammas älskling.

Nej nu vaknade min sambo, han la sig på soffan självmant i natt när han kom hem.. Stort utrymme i sängen för mig då + att det inte luktade bakis i mitt rum när jag vaknade.

Talk to you later!!

Extra ordinary..

Fy fan vad tråkigt det är. Hunden sover vid mina fötter, TVn smattrar det om, det skjuts väl i filmen. Sovrummet ser mörkt och skit tråkigt ut och JAG har kli i halsen. Suck. Bara gnäll? Jaa lite.

Det finns som ingenting att göra heller.. Eller joo jag ska hänga tvätten som blev klar för fleeeeera timmar sedan, men sen då? Nej men det är väl egentligen bara att krypa till sängen då. Suck. Men Bettan blir ju nöjd. Tror hon verkligen vill sova. Och i våran säng dessutom. =D

Pratade med pappa förut, han skulle eventuellt våldsgästa oss till helgen.. Så gärna så =)

Nu ni, nu smög Bettan in i sovrummet och upp i sängen.. Hon är trött. =D Kanske man ska följa hennes exempel?

Ädelostsås..

Gott. Middagen är avklarad. Det är inte så himla tokigt med ädelost, creme fraishe, päron och kassler. Det blev en väldans bra pastasås faktiskt. Mättande om någont iaf.. =)

Sen kikade vi på The Pacefire på TV4+, den var RIKTIGT bra =) Och nog är han bra het han Vin Diesel.. Mmmmh.. =D Micke åkte vid halv nio kanske, Niklas kom och hämtade honom. Han kom in, sa typ "hej tjockis, fan vilken kagge du har." Sen pratade han med mammas sambo en stund och sen for dom.
Får väl se när gubben i huset behagar att komma hem.. Inte inom de närmaste timmarna iaf..

Bettan, mammas fina flicka, har varit helt förtvivlad ikväll. Jag vet inte alls vad det är med henne, men hon har mest legat och bara velat mysa hela tiden.. Lilla gumman.. Nu ville hon att vi skulle gå och lägga oss tror jag, hon sprang förbi mig i trappen och hoppade upp i sängen direkt. Skumt. Undra om hon fått en höst-depp?
Brukar hundar känna av sådant?

Nej nu ska jag ta och ringa min pappa. Ha en fortsatt bra kväll!!

Saturday afternoon

Gisses så himla tråkigt man kan ha det.. Har spanat runt bland en massa okända bloggares sidor, vissa förstår jag mig inte alls på och vissa kan jag tänka mig att kanske spana på en gång till..Annars då? Njae, sen sist var jag och gubben och handlade det vi ska ha till middag, kasslersås med ädelost och päron och pasta till det. Köpte en till fanta, den jag har hemma är snart slut och det är ju bara snuskigt gott med fanta..

Solen verkar ha tittat fram medans jag tagit mig en powernap i soffan, nu kommer det härliga höst vädret och de fina höstdagarna minsann.. Tur man kanske kutar ut med kameran senare då och förevigar något ögonblick.. Eller så kan jag ju fortsätta inbilla mig att jag kan ta foton och sitta i soffan och vara tråkig.

Gubben ska på födelsedagsfest ikväll, vilket betyder att han kommer komma hem och lukta.. Äckligt. All alkohol doftar (läs stinker) fruktansvärt nu sedan jag fick en liten i magen, speciellt öl-helvete. Dvs, min sambos val av dryck.
Hoppas att han inte blir alldeles för förfriskad, och eller att han väljer gästsängen framför att dregla mig i nacken och stinka satan..
Nån hänsyn kan man väl visa sin feta sambo? =P

Lunch?

Har jag inte ätit ännu faktiskt.. Är inge hungrig heller för den delen.. Pratade nyss med lilla syster Sofie, hon var inne på stan med sin kompis och sprang och kollade så allting jag ska köpa på Indiska och HM fanns..

Min lillasyster har nog blivit en shop-o-holic.. Igår hade hon köpt nå linne och ett par röda (!!) jeans, dock på REA, jag är så stolt. Idag ringde hon och berättade att hon köpt ett par nya skor, även dom på REA, som var.. Ja som jag fattade det typ stövlar.. Typ. Hon är fruktansvärt dålig på att förklarar.. "Ja men dom är längre där bak och.. Ja du fattar" Eh, nej men okej då.. Får väl kika på dom nästa gång vi ses =D

Här är lite av det jag ska köpa på Indiska + det som jag skulle vilja ha från Indiska.. *hint jag fyller år på tisdag*

 Den ska jag köpa fast i en annan färg + matchande tumvantar
 Den kommer jag nog troligen oxå köpa om jag känner mig själv rätt...

Nu över till det jag VILL ha.. Eller den..
 Isn't it löööövley? *blink blink*

HM då? Vääänta bara.. =P

 Den ska jag nog köpa..
 Dom..
 Och dom..
Sen denna..
 Bara för att det är såå himla fint =)

Eller vad tycker ni?

Blev kortgalen igår kväll

 
Mina hjärtan






Den spanska räven rev en annan räv

God morgon.

Vaknade ganska så tidigt idag, närmare bestämt vid  halv 8. Gick ner på toaletten och sen tvingade jag mig själv att lägga mig i sängen igen.. Lyckades efter ett tag att somna om igen, till halv 9 iaf. Då gav jag upp, gick ner igen och kokade en kopp te. Knäppte på TVn och kollade på Bo Landin - Expedition Island eller vad den hette.. Ganska så jättetråkigt faktiskt, men det var antingen det eller The Fabolus life på MTV. Zappade mellan de båda.

Sen gick jag upp efter ett tag och kröp ner hos hjärtat mitt och mös en stund. Innan jag tvingade upp honom under påpekan att det var dax för frukost. Kokt ägg, citronmajonäs och oboy. Det fungerade.

Han har gått ut till sitt projekt i garaget nu och jag smög upp hit. Ska ta och hoppa ur morgonrocken snart.

Vad har du gjort på morgonen?

Alltså..

Mina fötter bokstavligt talat KOKAR just nu..

Är det normalt?

Vill inte ha fötterna i golvet för det känns som att dom glöder.. Jättekonstigt..

The night sofar..

Eftermiddagen har väl varit ganska så bra. Känner mig verkligen inte på topp idag. Förkylningen bara späds på känns det som, och jag har nog dragit på mig febern igen. Suck. Sa "farväl" till Kickan idag med, känns inte alls roligt. Vad ska jag göra nu då? Hon ska ju som sagt kuta en massa kilometrar nere i Sthlm på söndag, hoppas det går bra. Sen drar hon till sin nya hemstad Umeå. Ska nog ta och fara upp och hälsa på någonting sen.. Kanske efter jul eller så.. Ta med mig bebisen och åka på upptäcka-landet-resa. Kanske gubben får följa med oxå, om han har tur =P

Idag käkade vi Taco till middag, ajajaj vad gott det är. Strax innan maten drog jag fram dammsugaren och dammsög nere. Sen kom Åsa, JB, Erika och Sanna ner och vi fikade glass, banan och chokladsås.. Och sprinkles =D Gott det med, verkligen. Sen lekte Erika i soffan lite, tittut mellan gardinerna jag hängt upp mellan soffan och matdelen som. Halkiga sockar hade hon på sig i våran skinnsoffa så vips dratt jänta i golvet.. Men huvudet före!! =( Gissa om det blev en massa ledsna miner och massa tårar då!! Hon ramlade med ansiktet neråt, och jag tror hon gjorde illa en av sina fina tänder.. Vi tyckte oss att den var liiiite sne men.. Vi får väl se.. Dom brukar ju ha en tendens att "rätta till sig" efter ett tag. Hoppas att även denna lilla vita tand gör det.

Nu har jag dammsuge uppe och nere iaf, tänkte ta tag i föstren i morgon om orken och lusten infinner sig. Juste, sa jag hur utomordentligt korkad jag var idag då?
Istället för att hänga upp mattorna utomhus så slängde jag bara ut dom på plattorna utanför dörren. River fram dammsugaren och dammsuger nere, hjälper Micke med maten och tittar ut genom förnstret och påpekar att det var tur att jag stängde igen fönstret på hans bil eftersom det börjat regna.
Tar jag in mattorna??! Naturligtvis INTE. SÅ nu har jag inga mattor inne för dom hänger ute och är BLÖTA.

Smart....


Jag trodde inte mina ögon!!

Jag och Kickan skulle ruscha på Ica och kolla om dom hade dammsugarpåsar till henne. När vi kommer över fartguppet så ser vi att ut från Icas parkering kommer två HÄSTAR. Två stora hästar med två män i cowboy-hattar och "chapps" (eller vad det heter..) dom ler och ser sååå glada ut så. Haha, ja vi skrattar åt upptåget och svänger in på parkeringen. Det går nå killar med häng och alldeles för stora tröjor MITT i vägen naturligtvis och dricker cola. Irritationen på dom gjorde oss lite störda men det gick över när dom flyttade på sig. Sen ser vi "resten", eller vad vi kan ana iaf, av cowboy-gänget, en kvinna med likadan hatt i rullstol, en man som skjutsar henne (även han med cowboy-hatt) och en till kvinna med western-utstyrsel. När vi åker från Ica kommer det en man vid bankomaten som OCKSÅ har cowboy-hatt..

Har vi missat någonting? Är det nån country-helg på G eller vad är det?

Vi fick oss några glada skratt iaf.. När vi skulle handla dammsugarpåsar som ändå inte fanns..

Off to kiorren



Off to kiorren for lunch with Kristina Elf.

Gissa om jag verkligen gjorde mitt bästa för att se acceptabel ut, och detta är reslutatet.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. =P

Nyponsoppa

God morgon! Eller god förmiddag kanske man ska säga =D

Idag har jag verkligen känt mig sjuk. Hostan har trappats upp en hastighet, så nu gör det rent av ONT att hosta.. Men det börjar lätta lite nu så kanske efter helgen den beger sig av till andra platser förutom min hals.
Idag ska jag luncha med Kickan på kiorren kvart i ett. Hon åker i morgon.

Första anhallt är Stora staden Stockholmia och tjejmilen. Sen styr hon sin kos uppåt i landet till universitetsstaden Umeå för att förverkliga det hon vill. Att bli syrra. Inte nunna om nån trodde det, utan sjuksyster, sjuksköterska.

Så vi ska ha en lunch idag och käka tunnbrödsrulle och surra en stund. Får se om min lille gubbe tänkte följa med eller hur det blev. Han drog till sin farmor och farfar nu iaf. Tog med sig lilla Bettan med. Ska ringa och kolla sen.

Nej nu ska jag gå och blåsa håret med min nya fina hårtork och sen platta det med min nya fina plattång, tack papi!


Coboysarböcker

Haha..

Min hals vill inte ge med sig. Nu börjar det verkligen göra ont när jag hostar med.. Suck. Halsduken åker nog fram snart mina vänner.. På måndag när vi ska in till Östersund ska jag på Indiska och köpa den där mössan och vantarna som jag tänkte köpa när jag var på Indiska i Sundsvall men som jag inte köpte.. Ska göra det på måndag iaf.. Men jag vet inte vilken färg.. Det fanns i rosa, vitt, grått och svart tror jag. Och lila. Tror jag ska ta det i rosa.. Mörk rosa.

Nu håller Micke på att stökar med maten.. Det blir fläskfilé med klytpotatis och ungsbakade grönsaker.. Det börjar lukta MUMS nu.. =) Vilken tur att jag har en älskling som är kock =D

Måste fila ner mina naglar, från det ena till det andra, dom har gått av så ojämt. Det ser ut som SKIT I tell you.. Vänter hand ser hyffsad ut förutom en nagel som gått av. Suck. Höger hand då? Den ska vi inte prata om.......

Aja.. Trevligt inlägg va ?=)

Nick Carter, han är häftig han. Han kan fånga bovar, jag tror han är släkt med mcgajver. Haha.. Pappa du är rolig du.

Makeover-rummets nya gardiner =)

 

Nå vad tycker ni om det då? Blev det bra?

WHAT?!

Eeh.. Gott folk.. Jag hade nyss en UGGLA som satt på min fönsterbräda. Hur stört är inte det?
Tror du man hann fram med kameran eller? Naturligtvis inte.

Shit.. Det hade varit så häftigt om jag kunnat få kort på den.. Ganska liten var det, brun/vit/grå aktig i ansiktet.. Det var det enda jag såg av den.. Sen vingarna när den drog sin kos till trädet bredvid..

Shit, snacka om full fart nere i krubban..

Tack Petra!

Petra kom idag, med paket och grejor!
Här är vad hon köpte till bebisen =D

   

Tack vännen!! =D Mössan åker med i packningen till BB, that's for sure!!

Bäst jag lägger upp en bild på mig oxå då.. Har ju fått några som bett mig om det..
Bäst att behaga folket.. Take it for what it is.. =P


Söta "farfar"

Nu har jag nyss varit och handlat "lite". Blev väl en sisådär 3 kassar med diverse fynd.. Typ "köp tre 1,5 liters valfria flaskor med coca-cola, fanta eller sprite för 39.90.." med skitliten stil; "pant på 2kr/flaskan tillkommer". Sådant som man lätt går på. =) Köpte lite till tårtan med, frukt och sån där gele som man kan skriva med.. Roligt.

Nu håller vi på och gör korvstroganoff och kokar ris. Riset ska koka i ca 15 minuter till så jag passar på att kika lite på internet under tiden =)

När vi var på affärn så träffade jag den söta, snälla och genom goa Gösta. Lille farfar. Hoppas du har det bra!! Jag ska komma ut på Ragunda och hälsa på nån dag, jag lovar.

Aja.. Nu ska jag kika vidare!!

Adios

Regn regn regn

Finns det någonting tråkigare än regn, egentligen?

På måndag ska vi ju som bekant åka in till Östersund igen. Vi ska få låna Åsas bil, det ska bli skönt. Tråkigt att åka Saaben hela tiden.. Den låter som.. Ja jag vet inte vad. Måste fixa avgassystemet INNAN besiktningen i oktober.. Suck. Hur som helst så ska vi ta oss en sväng på stan, kolla lite.. Sen ska vi på Living in Sweden och kolla på en 3-sits soffa och en 2-sits. Dom hade ett paket erbjudande för dom två sofforna, kolla in dom här: http://www.livinginsweden.se/erbjudanden.html 

Sen ska vi även ta en sväng förbi Mio möbler med, dom hade nått erbjudande dels på en 2-sits med schäslong och sen på en 3-sits och en 2-sits, dom hittar ni här: http://www.miomobler.se/Sortiment/Vardagsrum/Soffor/Monza/Monza-2-sits/?p=1 

Så vi får väl se vad det blir, eventuellt så kanske vi har en ny soffa till veckan =) Skulle verkligen kännas skönt..
Slängde iväg en beställning på det sista på pippilotta igår.. Hoppas att det kommer nu i veckan. Naturligtvis fanns ju inte den OTROLIGT söta joggingdress som jag ville ha.. Den fanns inte i 60, utan jag kunde få den i 70 ist om jag ville.. Men VILKEN nyfödd kan ha storlek 70 då? Nej precis... Aja.. Kanske hittar någonting i stan till veckan.

Nu hoppade gubben in i duschen hör jag.. Shit så varmt och skönt.. Stackarn hostar bara mer och mer för varje dag. Hoppas han blir bättre snart. Jag känner mig iaf lite bättre idag om någon undrade =D Ingen feber, jihooo!!
Men jag ska inte putsa nå fönster idag iaf.. Jag ORKAR inte.. =D Eller jag VILL inte.. Så det så..

Morn morn

God morgon. Nu har jag klivit upp för fleeeera timmar sedan och till och med drukigt kaffe. =) Kan inte direkt säga att det smakade nå vidare gott men.. Vad gör man inte för att få "vara med i gänget" lixom =)

Shit jag tappade helt lusten att skriva någonting..

Vi hörs sen.

22:00

Shit. Jag har verkligen inte gjort någon som helst nytta idag. Jag och gubben tog oss en filmeftermiddag. Pirates of the Carrabiean (Stavning?) och tända ljus. Mitt i ringer telefonen och en söt liten röst halvskriker; "Pika. Komma. Baka. Minne. Micke." Det var Erika, 1.5 år gammal, som tyckte vi skulle komma och fika för hon hade bakat. När jag frågade vad hon bakat fick jag som svar; "Deg". Sidär.. =D

Vi tittade på halva filmen innan vi for upp och fikade bullarna som Erika och Åsa bakat, sen blev vi njudna på spagetti och köttfärssås - mumma! Vi for hem, jag knäppte på filmen igen och vi såg klart den. Johnny Depp är bara såå het.


Efter filmen så blev jag akut-jätte-trött och somnade i soffan även fast jag lovade både mig själv och gubben att inte somna. Vaknade kanske en 45 minuter senare, programmet jag skulle kika på var naturligtvis slut, men det blev annat på TVn. Gubben knäppte på 4an och där började det en film, Double Jepoardy - en otroligt bra film.
Den handlade om en kvinna som levde lyx liv med sin make och deras son, kvinnan och maken skulle ut med en segelbåt under helgen och allt var frid och fröjd. Tills kvinnan vaknar och maken är borta och hon är täckt med blod....
Hon blir iaf dömd för mord och hon har ju naturligtvis inte dödat maken.. Spännande och väldigt bra var den iaf..

Aja, i morgon säger Petra att hon tänkte komma förbi, det ska bli roligt. Hoppas jag känner mig lite piggare i morgon nu då.. Ska se till att sooooova hela natten, yeah right =P, och vara riktigt pigg i morgon.. =)

Btw, did I tell you, I drank a cup of coffe today? =O


Läge? Soffläge..

Sedan sist har jag duschat och intagit soffläge. Utanför ÖSER regnet ner från en mulen himel. Men vet ni vad? Det gör ingenting. Det här vädret passar in med mitt måeende. Höst. Jag mår höst.

Snuvig, små ont i huvudet, liten släng av feber och ont i halsen. Vädret passar mig perfekt.

Nere fräser ugnen på, vi ska köka potatisbullar till lunch idag, mums. Jag har egentligen aldrig gillat potatisbullar. Jag har lixom säkert många andra, tyckt att potatisbullar är värdelöst. Smakar egentligen ingenting och.. Är värdelösa. Men men en slatt lingonsylt, som jag förövrigt ENBART äter till ovanstående rätt, så är det faktiskt helt okej. Rent av gott faktiskt. Har det med hormonerna att göra tro?

Sen ska vi vika dagen till min Astrid Lindgren-samling. Någon film ska vi nog hinna avverka innan kvällen är här och sängen kallar. Detta mina vänner, kommer bli en trditionell höstdag med film, varm choklad och tända ljus.

Lön

Fick min lön idag med.. YEAY!!

Är det för tidigt för halsduk och vantar?

Shit vad jag tycker synd om mig själv.
Jag har svalt ett rivjärn och någonting har täppt igen min näsa och vridit på tempen på näst högsta.. Stackars Kickan är väldigt sjuk, halsfluss är inte att leka med, plus att hon är förkyld hon med.. Huvva. Hoppas hon blir bättre innan tjejmilen på söndag.. =S

Natten har varit vedervärdig, varmt/kall, upp och ner i sängen.. Täppt täppt täppt. Gav upp vid tre och gick ner och kokade en kopp te och slog på TVn. Fanns ingenting att kolla på men ändå.. Drack mitt te och tog en alvedon. Där ser jag en "gammal" nässpray, en som nästan var slut. Kämpade ut två sprayar och efter ett tag lättade täppan så pass att jag kände att jag kanske kunde sova. Skööönt. Så nu måste jag köpa en sådan spray eftersom den jag har nu gör föga nytta. Suck. Blir nog inga fönster putsade idag inte..

Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas att jag blir frisk. Eller jag skulle behöva åka till Björkhammar och prata med G, men det hinner jag nog med idag.. Eller så tar jag det i morgon.. Jag vet inte. Vi får se.
Tänk om man bara kunde få ett piller mot detta och.. Bli tvärfrisk genast på en gång. Vore inte det underbart?

Undra om man ska ta och leta fram täckbyxorna, halsduken och lovikavantarna?

Tisdag?

Man blir helt dagavill nu när man är hemma.. Och ändå har jag bara varit hemma i.. Jaa vad blir det? 4 dagar? Shit.. I have a long way to go.. Suck.

Var iaf upp till Kickan och hennes ybertomma, nerpackade lägenhet. Kändes ju lite tråkigt, att hon verkligen ska flytta. Till Umeå. Och bli utstött och få äta lunch allldeles ensam. Stackare.. =P
Vi satt egentligen och surrade om ingenting, hon berättade om sin helg och jag om min.. Låt oss säga att vi båda hade en händelserik helg på varsitt sätt :) Pratade om våra krämpor förkylning vrs halsfluss, vad är värst?

Men jag kan ju säga att min förkylning bara blir värre och värre ju mer timmarna går.. I morse när jag vaknade kände jag mig bara lite hängig lixom.. Men nu.. Shit.. Skulle behöva någonting som tömde mina bihålor TOTALT för att slippa den tryckande känslan.. Undra om det är det jag egentligen känt av hela helgen och som jag trodde hade med blodtrycket att göra? För det var ju helt normalt.. Tåls att funderas på..

Ingen mening att gå till någon läkare iaf, då får man bara höra; "Det är ett virus.. Though shit, deal with it.." Typ...

Käkade middag med Kickan på Kaffestugan med, det är ju som sagt kanske sista gången på lääänge som Kristina Elf kunde sitta på Kaffestugan och äta mat.. Haha.. Gott var det iaf. Tog ingen skinksallad som jag hade tänkt.. Jag åt Calzone. Mums.. Med bea.. =)

Nu sitter jag här, snorar och är inne på min andra kopp te för timmen.. Gott gott.. Har man i tepåsen omänskligt länge så känner jag smak till och med.. Gott.. =)

Nej nu ska jag nog sova.. I morgon ska jag putsa fönster och torka och ha mig uppe..

Natti natt!!

Ibland.

Är man så himla effektiv..
Detta är var jag har gjort idag;

**Putsa fönster
**Damma vardagsrummet
**Skura toaletten
**Putsa speglarna där
**Bytt blommor i ett fönster
**Tvättat

SÅ nu tänker jag inte göra mer nytta idag.. Somnade till efter att jag drukit mitt "eftermiddags-te", som va skit gott, i soffan. Micke väckte mig nyss när han skulle fara till Bispgården och skjutsa nån gubbe till tåget i Sundsvall. Han kommer väl hem senare under kvällen..

Aja.. Undra om man ska fara upp till Gulldalen 30 och kolla om Kickan packat undan allt te..


I wish..

  • En fönsterlampa till mitt gästrum
  • En ny blomma till fönstret vid matbordet som-tål-lite-sol
  • Tavlor till gästrummet (lättsamma tavlor med kanske en blomma eller nå tjaffs)
  • Putsning på utsidan av mina små-fönster på övervåningen + det stora nere
  • Ljus av olika de slag
  • Någonting av det jag skrivit tidigade som jag önskar mig till bebisen =)


Nu kommer jag inte på nå mera Kickan, räcker det? =D


Halvtid

Nu har jag putsat fönstren nere, torkat TVbänken och TVn..
Tagit det svåra beslutet att kasta en blomma, men jag ersatte den med två andra från Prix. =) Skulle jag ha tänkte liiite längre så hade jag köpte tre blommor så jag kunnat kasta den andra fula halv döa blomman i fönstret med..

Men men.. Blir en annan gång =)

Nu ska jag skriva en "önskelista" på Kristinas begäran..

Tisdag morgon

Gissa om kvällen igår var mysig?
Gubben tände en brasa i öppna spisen i vardagsrummet och vi tände ljus och myste i soffan.. Att någonting så lite kan göra så himla mycket? *myspys* Vi kikade på CSI och jag lyckades naturligtvis slummra till i någon minut, men sen ringde brorsan och väckte mig. Undrade om jag visste vart hans Ipod var. Han hade nått program inlagt på den som han skulle lägga in på pappas dator.. Men det visste jag inte.. Konstigt att den bara är borta, han använde den på våran idiot-dator i helgen.. Aja..

Natten har flutit på ganska så bra, drömde lite konstigt, men det har jag ju gjort de senaste veckorna.. Sanna var med iaf och Erika.. Hmm.. Vaknade vid fyra tiden och frös som en häst utan täcke på vintern, så jag bufflade in mig under gubbens täcke och fick tillbaka lite värme.. Sen vaknade jag likadant vid 7 när det av någon förunderlig annledning RINGDE på våran hemtelefon.. Hmm.. Det ringer ALDRIG på den.. Det tog ett tag innan jag fattade vad det var som lät och när jag väl insett att det var telefonen hade det ringt i en väldigt lång stund och jag insåg att jag, som måste gå väääldigt försiktigt, inte skulle hinna ner och svara. Var det någonting speciellt ringer dom väl igen resonerade jag.. Det har fortfarande inte ringt igen..

Vi somnade om och jag vaknade med en smärre andnöd vid nio tiden. Min nässpray hjälper inte lika effektivt längre, tackvare att jag blivit ännu mera förkyld. Suck. Men men.. Det kommer nog snart att gå över I guess.
Gick ner, kokade te och bredde mig några mackor. Tänkte gå upp med te och mackor till gubben, men då kom han ner ramlandes i trappen och ville fika med mig nere ist.. Okej då =D Får du väl =)

Nu har jag startat en maskin med vittvätt, tänkte chansa och hänga den ute faktiskt.. *håller tummarna för uppehåll*

Aja.. Vi kanske hörs senare..

Dagens uppdrag; Putsa dessa fönster-helveten..

Kvällen är här..

Idag har jag faktiskt inte gjort så himla mycket.. Ja jag VET att jag skulle putsa dessa förbannade fönster, men veckan HAR PRECIS BÖRJAT SÅ JAG HINNER NOG!! =P
Träffade Petra på Skalis tidigare ikväll, får se om hon kanske kommer och sympati-putsar med mig i morgon.. Kanske hon kan hålla mig sällskap iaf? *en pik till dig om du inte förstod det*

Vi blev bjudna på middag hos gubbens mamma idag, och Mattias och Jaana och Casper var hit en sväng tidigare. Casper blev lite sur på mig för jag ansåg inte att han skulle äta de okända bären på busken bredvid våran bro. Dom kanske kan vara giftiga. Det struntade han i så jag fick peta ut dom ur munnen på honom. Gissa om han blev ARG och började "grina" och kuta till pappa. Haha.. Inga barn tycker om mig idag.
Erika blev sur på mig MED.. Hon fick inte plaska i Bentes vattenskål och jag sa ifrån flera gånger och hon lyssnade inte. Tillslut lyfte jag bort henne där ifrån. Hon blev så arg att hon först och främst gav Åsa en smäll på benet, sen sprang hon in i vardagsrummet och i ren desperation gav dom sig på dammsugaren.. Stackars barn. Urs så elak Minne var. *hehe*

Aja.. Nu har nog gubben tänt en mys-brasa nere.. Ska gå ner och kolla hur det går och ta mig en dusch nässpray.

Adios!

MVC

Besöket gick bara bra, berättade om min helg och jag blev utskickad till Elsa för prover.
U-stíckan visade 1+, vilket var ingenting. Alla andra prover såg bra ut och blodtrycket låg på 120/70 som vanligt.

SF-måttet var ca 33 och precis på kurvan, nåååågot över =) Bebisen har inte riktigt fixerat sig ännu, men nästan. Börjar verkligen kännas spännande nu må jag säga.. Det är ju "bara" 5 veckor kvar nu tills my due-date =D

Gubben förljde med den här gången, han började nästan skratta när jag ställde mig på vågen *döda döda* Det ska han få för ska jag tala om.. *grrr* Fötterna var ju svullna, tom BM tyckte det =P *yeay lyllos mig va?*

Nästa tid är iaf om två veckor, den 8/9 klockan 10.00

Hoppas att det kommer gå bra, och att jag slipper den konstiga känslan i huvudet..

Nu så..

Har jag premiär använt min nya fina hårblås, den gjorde det den skulle =)
Sen har jag premiär använt min nya fina plattång, den fungerade perfekt den med =D

Så nu sitter jag här, med "fixat" hår och nymålade naglar.. Nu när jag inte jobbar längre så kan man ju måla klorna med nån snygg färg utan att det gör någonting, även om jag tog genomskinligt-guld-aktigt nagelack idag..
Klockan 13.00 ska jag till MVC, hoppas det går bra. Ska be henne kolla mitt blodtryck extra noga, för jag har haft en sådan knepig känsla i huvudet i flera dagar.. Känt mig tung som och.. Dimmig. Svårt att förklara, men huvudvärk har jag haft hela helgen och det har inte släppt även om jag ätit några alvedon. Inte speciellt roligt.

Sen ska jag prata med min chef på Björkhammar, men jag vet inte om jag ids eller har någon speciell lust att göra det idag faktiskt.. Plus att gubben ska följa med till MVC och så då får han ju vänta utanför.. Kanske inte så kul för honom.. Så jag kanske far dit en sväng i morgon.. Hmm.. Vi får se.

Startade en tvätt nyss och körde igång diskmaskinen, det luktade urk ur den.. Käka frulle med min helt utslagna hund, hon ville inte ens gå ut i morse.. Undra om hon har feber..? =P

Ringde förlossningen iaf, den 1a september 13.30 ska vi vara inne i Östersund och kika på hur förlossningssalen ser ut osv.. Det ska bli spännande och intressant faktiskt. Inte för att det gör så himla stor skillnad kanske men.. Aja, det är någonting jag vill göra iaf, så det ska vi göra nu nästa vecka. Dagen innan jag fyller 20 =D

Nej nu ska jag bädda ihop sängen med omsorg, gubben kan inte det, och sen.. Koka kaffe kanske?

25/8 - 08

God morgon mina vänner. Sovit gott?

Det har nog jag.. Förutom att jag "gatt" gå upp vid 2 för att gå på damernas, och inser då när jag kommer upp igen att jag troligtvis har med vätska i mina fötter än någonsin tidigare.. *lägga-upp-dom-högt*
Somnade om bara för att vakna 2 timmar senare för samma procedur. *suck* Men sen hade jag svårare att somna om.. Låg och kikade på en av mina blommor i sovrumsfönstret, den lutar på ett knepigt vis.. Skulle kanske behöva en pinne att luta sig emot, men jag har ingen som inte används.. Men jag har en som kanske inte behövs på ett annat ställe..
Hmm.. Undra om jag ska "sno" den och palla upp växten..?

Vaknade när Micke for iväg på arbete idag, vid halv 8 ungefär.. SUCK. Aja.. Var ju  bara att kliva upp då. Hunden är helt slut efter denna jobbiga stadshelg tror jag, för jag sitter uppe nu och hon ligger kvar nere.. Orkade väl inte gå med upp. Lathet. Hur som helst så kokade jag vatten i våran nya vattenkokare, ja min sambo hade bestämt sig för att vi skulle ha en och nu har vi det, och satte mig framför nyhetsmorgon och njöt av min underbara, men ack så sjukt varma, kopp te. Fötterna ser fortfarande ut som.. Alldeles för stora iaf.. Det är allt jag har att säga om det.

Igår kväll, medans jag bäddade sängen kommer det en SAAB av fruktansvärd kulör inrusandes på våran gård, jag ropar till gubben att det är någon som kommer och vem var det inte då? Mattias. Han kom upp, kallade mig för tjockis och ville att vi skulle fara upp till han och Jaana och dricka kaffe. Okej =D SÅ då tog jag hunden i min bil och "grabbarna" åkte den fula Saaben. Haha.. Vi flickor åker med klass vi.

Kollade på de nya gardinerna som Jaana har och surrade en massa skit.. Jätte trevligt, får se om vi kanske ses sen ikväll. Ett mysterium upp stod dock, eller egentligen två. Dels så gnekar inte alls deras säng lika som våran (vi har likadana) och sen så var det en skiva som jag och Jaana vände deras lägenhet upp och ner för som var borta..
Undra om hon kommer leta ihjäl sig efter den idag med.....


Aja.. Nu ska jag kika vidare innan jag.. Ska gå och duscha..

ADIOS!

Lite bilder.. =D

 
Sovrummet

 
Vardagsrum


Matdelen


 
Mina höst/vinter-skor som väger-lika-mycket-som-en-fjäder-ungefär

Och sist men inte minst..

Finaste fleecedressen till bebisen =D

I never

Tänk att dagarna kan kännas så oändligt långa ena stunden för att i andra bara swisha förbi?

Två dagar i Torvalla senare och jag är helt slut. Har egentligen inte gjort så mycket, men ack så utmattande det kan vara att vara "borta".. Igår gjorde vi Ö&B, Lidl och Kläppe. Sen var vi egentligen bara hemma hos pappa, spelade lite kort och kollade på TV tillsammans. Väldigt mysigt och trevligt faktiskt.

Idag vaknade jag vid halv tio, gick ut med Bettan på en liten prommis och sen kokade jag kaffe och te. Kökade lite frukost och sen åkte vi i princip. Pappa skulle lämna bilen hos en kompis och sen skulle han iväg och fiska, vi skulle på Lillänge och dra apoteket och Coop en runda. Svängde in på Lindex med och köpte en fleecedress med bamse på till min lill* älskling. =) Micke köpte en vatten kokare på Rusta och sen for vi hem. (tog vägen förbi Kläppe och hämtade min tröja som jag glömde igår)

Väl hemma började jag stryka gardinerna till sovrummet och till vardagsrummet. Så nu är dom på plats, och det blev så himla bra. =) Ska ta kort sen, men jag ids inte nu.. Ska snart ta och bädda rent i sängen med, så det blir mysigt sen till kvällen efter en varm och skän dusch =D

Middagen bestod av chili con carne, MUMS!! Länge sedan vi käkade det, men OJ så gott det blev.. Kommer nog vara mätt ett bra tag känns det som just nu =)

Brorsan guidade mig igenom hur man skulle göra för att ta bort det virus som vi hade fått på datorn, så nu har jag, alldeles själv (nästan) rensat bort ohyran som invaderat våran dator och spammade oss med falska varnigar och uppmaningar att skaffa ett ÄNNU bättre virusprogram.. Suck.. Det är borta nu iaf =) **Tack brorsan**

Aja.. Nu ska jag kika vidare! Adios

USB-CUP

Nu har vi nyss ätit pizza, som vi fick vänta 25 minuter på och bean smakade.. Smör.
Annars var det ganska så gott faktiskt.. Har hunnit med en powernap i soffan sedan sist, en prommis med hunden och en kopp te.. Min hund är väldigt ouppfostrad idag, skäller väldigt inne. Så nu ligger hon vid mina fötter och skäms lite.. Hon försökte nyss smyga bort, men jag hindrade henne.. Hon tror att hon bestämmer över hur det ska vara.. Dumhun´. =)

Tobbe sitter i köket och lika så pappa, brorsan och gubben.. Jag har dragit mig undan till den lilla rummet med den stora sängen..

Lite fuskigt att brorsan har den största sängen och sover själv medans jag och gubben får dela på en mini-mini säng..

Juste..

Fick min FÖRSTA födelsedagspresent idag!

Jag fick ett kitt med;
Hårtork
Plattång
Locktång
&
Borste.


Tack pappa!!

Löööördag

Och jag har varit vaken alldeles för många timmar för att kalla mig själv för pigg.
Kom hem vid fyra i natt, blev stoppad med min farbrors peugot strax efter att vi farit från pappa i natt, fick visa körkortet och sen var det inge mera. Inget blåsande ens.. Kanske hon kikade på min mage och drog slutsattsen att jag var nykter? =) Hur som helst så låg min lilla gris-unge til gubbe och sov som en tok när jag kom tillbaka..
GIssa om 90 cms säng är ALLDELES för litet då man är gravid och har en sambo som är okontaktbar?

Det är det iaf.......

Hur som hellst, vaknade vid halv tio kanske och gick ut med Bettan. Sen letade jag efter te i pappas alla skåp, men jag fann inga. Så då knatade jag ner på Coop Nära och handlade följande;
Te, ägg, majonäs, baguetter och halstabletter till min onda hals..

Gissa om min frulle var GOD?! =)

Nu har vi varit ute i Kläppe och ätit lite mat, vissa åt surströmming (dock inte jag) och vissa åt pommes och stekt korv med bea.. Gott med bea.. Naturligtvis glömde jag min MYStröja där ute.. Suck pust stön.

Vet inte hur jag ska få tillbaka den.. I värsta fall får jag hämta den i morgon när vi åker hem. Suck.

Aja nu kom brorsan och vill lägga sig i.. Adios!

Hmm..

Jag börjar se en nedåtgående trend nu mina vänner..

Jag har haft bra läsar statistik etgt bra tag nu, men.. Den verkar avta nu, vad beror det på?

Skriver jag inte om någonting intressant?
Skriver jag inte om sådant som ni vill läsa?

Kommentera hemskt gärna så jag vet om jag skriver om världelösa saker eller?


02:48

...är klockan och jag är fortfarande vaken. Det trodde ni inte va? =) Jag tog mig en powernap tidigare på kvällen och sen har jag spelat ett parti poker, där jag kom 2a, och käkat lite.. Varit på promenad i höst-rusk-mörkret med hunden och pratat med Karina osv.. Och sen har jag kikat lite halvt om halvt på House på TV4+.

Nu sitter jag här och funderar på om Dom kanske ska ta och fara hem snart, eller dvs att jag ska skjutsa hem dom snart.. Jag skulle vilja sova så det blir en ny dag någon gång.

Det verkar som att Micke och pappa skulle på folkrace i morgon, vart vet jag inte men det är nog säkrast att jag skjutsar dit dom, jag tror inte att dom skall sätta sig bakom någon bil då.. =) Kanske man stannar kvar och kikar lite, annars kanske jag åker ner på stan och fixar de sista grejorna hem som jag inte ordnat ännu..
Undra om det är någon som sett min önskelista? Den är iaf till då bebisen kommer..

Sen hade jag och brorsan en "uppenbarelse" ikväll.. Nu är det bara 10 dagar kvar tills han och jag fyller år..
Vi fyller nämnligen år samma dag, brollan och jag. =) Han fyller 17 och jag fyller 20. Det ska bli roligt. =)

Det är en tisdag, brorsan går i skolan och jag är hemma.. Funderar på att kanske åka in till pappa och brorsan sen på kvällen den 2:a september, kanske man får besök på dagen? =D Man kan ju alltid hoppas.. =)

Iaf, så har jag några små önskemål inför Min stora dag;

*En platttång i-storlek-vanlig
*En hårtork/hårblås (eller vad det heter)
*Pengar, det behövs alltid
*En riktigt grundlig tvätt av min fina gröna (?) Saab

Sen hoppas jag att det kommer en massa människor på min födelsedag och äter tårta och dricker kaffe.
Ingen vill vara ensam på sin födelsedag, speciellt inte jag =D

Did I..

..mention that my paket from Jotex och Ellos har dimpit ner i mitt hem? =)
Igår hämtade jag ut paketet från Jotex och det från Ellos kom idag =D Så till veckan blir det stryka gardiner och putsa fönster-helvete.. Det kommer bli såå bra.. När det är klart..

Aja..Nu sitter jag här, på brorsans säng och vid pappas dator.. Bettan kutar omkring som en yr liten hund och är mest bara fundersam över vart vi är och varför det luktar så konstigt.. Haha.. Dom andra sitter i köket och spelar kort, men jag hade ingen lust att sitta där och bara vara..

Egentligen borde jag lägga mig i soffan och slöa framför TVn, kanske somna i soffan till och med.. Det skulle vara så himla skönt. Jag har varit vaken sedan halv sju i morse och då jobbat hela dagen.. Men tids nog ska jag sova.. Längtar dit.. Snart så.. **gääääsp**

Undra om man kanske ska ta sig ett bad..? Eller då kanske jag somnar..

Vad gör ni ikväll??

Torvalla

Hej hej.

Igår fixade Petra mitt hår, det blev jättebra -tack hjärtat. Sen for jag på jobbet. Jobbade med Jaana, det gick skitbra.. =) Idag jobbade jag heldag, jag skurade ett säng bord, veck tvätt, fyllde på alla garderober, delade ut behovsmediciner.. Satt inte ner särskillt många minuter faktiskt. Så dagen gick hyffsat fort och det kändes faktiskt lite vemodigt att gå hem när klockan slog 17.00..

Jag sa att dom kunde ringa resten´av augusti så kunde jag kanske komma och jobba om det krisade.. Men annars så ska jag bara vara ledig idag.. Hörde att det hade blivit lite "tummult" på jobbet igår med innan jag började 15.30, stackars E, inte shysst tycker jag.. Låt folket sköta sitt och sköt ditt så slipper någon bli sårad. Jag förstår att hon var på dåligt humör idag när hon kom på jobbet.

Aja, nu ska jag äta mat i Torvalla, Hälsar på min pappa och bror!!

Adios!

Juste..

Ska ju ringa förlossningen och Försäkringskassan med..

Bäst att göra det innan jag glömmer bort det..

Mooooorning

God morgon mina vänner, sovit gott?
Jag har faktiskt, för en gångsskull, bara varit upp EN gång i natt. Helt otroligt. Jag har inte just vaknat av att det varit olidligt varmt heller och jag har fått gosa ordentligt med gubben.. Hunden med naturligtvis.. =P

Idag ska jag bara ta det lugnt tills jag börjar jobba, har jätteont i halsen och är snuvig.. Vaknade av det i natt bland annat och trodde att vatten skulle ta bort smärtan, så fel jag kunde ha.. Petra kommer ner sen och då ska vi fixa hårfärg till mig (jaa jag vet att jag redan är så gott som perfekt men det kan ALLTID bli bättre) och sen kleta i det.. Det kommer säkert att bli kanon bra!! =) Funderar på att dra någon slags färg över naglarna med men jag får se.. Kanske bara genomskinligt så dom stärks lite.. Vet inte..

I morgon jobbar jag 7-16.30 och sen SKA JAG INTE JOBBA MERA!!!! Yeay!! I helgen ska vi fara in till min lilla pappa i Torvalla och säga hej hej hur har ni det? Kanske eventuellt dra en sväng, och KORT och SNABB sväng på stan.. Skulle behöva nå slags tygstycken att täcka min lår med.. Får se vad som blir..

Nämnde jag det fruktansvärda jag upptäckte igår kväll när jag surfade runt? Det har tagit 14 dagar för Jotex att PAKETERA min beställning!!!!!!! Jag gjorde beställningen den 5:e augusti, det skickades iväg ifrån Jotex "högkvarter" den 19:e augusti!!!! ÄR DOM INTE RIKTIGA?!

Hur som helst så hade mitt paket mellanlandat i Ånge igår mitt på dagen, vilket bör innebära att det dimper ner på ICA Hammarn i morgon? Eller? Den som lever får se..

Aja.. Nu ska jag spåra mitt Jotex paket och sen mitt Ellos paket och SEN koka nytt kaffe tills Petra kommer..
Kanske dra kammen genom håret med.. Vi får se...

Nu ni..

Alla välmenande människor där ute, så HÄR ser önskelistan ut:

Fleeceoverall alá spelar-ingen-roll-könet-på-barnet
Babyfilt alá jätte-mjuk-och-mysig
Babymössa alá lagomt-varm-för-hösten
Diverse kläder i storlek lite-för-stort-men-jag-växer-snart-i-det
Badbalja (eftersom vi inte har nått badkar eller utrymme att skaffa det)
Blöjor (alltid bra att ha hemma även om det är ett tag kvar)
Sängkläder till bebisen
En mysig filt till barnvagnen
Någon gosig nalle-björns-aktigt till barnvagn eller säng
Babygym alá skitgulligt-från-Ellos *blink blink*

Säkert är det någonting mera, men detta är vad jag kommit på NU iaf..

Sen är det en massa mera som jag vill ha färdigt till skötbädd-grejset, men det kan jag ju köpa själv på apoteket osv.. Sug-ur-näsa-grej, salvor, babyolja, tvättlappar, tvättlappar till skötväskan etc..


Tur man snart ska vara ledig i en månad så man hinner fixa..


Shit..

Kollade på det jag beställde från Ellos..
Kollade på skorna.. Jag vet inte om jag gillar dom längre..
Kanske jag ska skicka tillbaka dom när dom kommit?

Det är ju för sent att ändra sig NU, det är redan skickat ifrån Ellos och är i Göteborg typ nu..

Shit shit.. I suddenly lost all my power..

I've got the power!!

Ja, eller nått.. =)

Min sambo är bara alldes för söt han.. Historien börjar med att vi var uppe hos svärmora och fikade. Jag köpte med min hallonrulltårta (mums) och Micke drack kaffe, Åsa honungsvatten, Erika "mölk" och jag nyponsoppa.
Gooood, kall nyponsoppa! Det var inte igår. Den var hur som helst så fruktansvärt god att jag ville ha mer mer mer.. Naturligtvis hade den tagit slut så jag fick nöja mig med "mölk" jag med.

När vi kom hem sen så ÖSTE regnet ner och jag ides inte åka på statoil. Fine, ingen nyponsoppa idag tänkte jag, men det gör ingenting.. Vi tittade på TV och tände ljus, hade det mys-pys..

Jag tittade på nån reklam för Hemköp, någon gubbe satt i en båt och skar upp falukorvskivor och la på en macka.
SÅ HIMLA GOTT DET HADE VARIT!!
Råkade nämna det en gång eller fyra och vips så drog gubben iväg och köpte både falukorv och nyponsoppa till sin feta, men ack så söta, sambo =)

Like I said, I've got the power =D


Onsdag va?

Hej kamrater!
Hur har ni det? Själv är jag trött. Väldigt trött. Sover otroligt dåligt om nätterna, drömmer en massa konstigheter och känner mig allmänt trött hela dagarna.. Hoppas det går över snart.
Har ont i hela kroppen med, tänk om förkylningen bara kunde ta och bryta ut någon gång så det skulle gå över.
Det kanske blir nu till helgen? Lagomt till MIN SISTA ARBETSDAG på fredag =D

Idag har jag jobbat, jobbade 13-20.30 igår, men jag var alldeles för  trött och slut för att skriva någonting igår. Jobbade med Jaana och det gick bara bra. Det är hon och jag i morgon kväll med, så det sak bli roligt. Tog och kortade ner morgon dagen, så jag börjar inte jobba förän 15.30 vilket oxå känns jätteskönt.
Sen är det bara 7.00-16.30 kvar på fredag och sen.. Jaa sen ska jag inte jobba mera.

Det kommer nog att kännas lite konstigt faktiskt. Men samtidigt välbehövligt. Jag kan ju behöva vila den sista månaden, don't you think? =P

Nu har jag legat i soffan och sovit en halv timme eller så tror jag, Micke väckte mig och sa att han skulle till en kompis så då tog jag och vaknade till riktigt. Hade inte tänkt sova nu för då kan jag väl inte sova ikväll.. Suck.

Aja.. Nu ska jag kika vidare, på återseende,,

Ready or not..

..here I come you can't hide..

Nu har pappa varit här på besök. Så nu ska jag och Micke åka upp till lilla Kickan och säga grattis.

Sen off to work. Talk to you tonight!!

Tisdag

Och jag vill börja med att:

GRATTULERA följande människor på deras födelsedag.

Elin Hillerström grattis på 20-års dagen!!
Malin Amsköld grattis på 21-års dagen!!
Kristina Elf grattis på 21-års dagen!!
Sandra Bergvall grattis på 22-års dagen!!

Hoppas ni får en underbar dag allihopa!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vaknade första gången halv 5 i morse och jag kunde bara inte somna om! Det var verkligen jättejobbigt. Ont i halsen och snuvig. Så jag gick ner, satte på tevatten och släpte ut hunden. Vi har himla konstigt väder här egentligen.. Satte mig på bron och det var.. Ljummet ute.. Faktiskt väldigt behagligt för att vara halv 5 på morgonen den 19e augusti.

Drack mitt te och kikade på "Mannen som kan tala med andar" eller vad det nu var och åt två limpor med skinka och ost. Bettan ville oxå fika så hon fick sista biten på varje macka.. Man kan ju inte vara snål då hon ändå är sympati-vaken.. =) Aja, kollade på "Hemsökta hus" med men sen gick jag upp och la mig. Äntligen kunde jag somna om igen.
Sover så himla dåligt om nätterna nu för tiden.. Drömmer en massa konstigt..

Måste iaf ta och fixa det sista som ska vara klart tills det är dax.. Drömmer hela tiden om att jag inte kommer hinna klart med allting.. Kontroll-galning som jag är så retar det mig lite smått (eller det ger mig lite smått panik) så det ska ordnas, och det SNART. =)

Aja, nu ska jag mysa med min sambo innan pappa kommer och innan jag ska upp till Kickan och käka tårta innan jobbet..

Blev en massa innan där......

Ellos..

..har verkligen ett läskigt grepp om mig..

Nu har jag iaf släppt alla hämningar..
Ellos har vunnit över mig.
Jag har nyss klickat iväg en liiiiten beställning.

Jag börjar med att försvara mig med att det var det mesta på REA, och väldigt "välbehövligt" och praktiskt.
Jag beställde en stor, mysig, lång polotröja på REA.
Påslakansett som var jätte-super-duper-billigt.
Ett par mysiga stövlar, dock inte på rea men väl behövliga inför höst/vinter.
Gardiner till sovrummet, ett 4-pack på REA som man kan dela på om man vill..

Välbehövliga grejor med andra ord...............

En liten fråga..

..är det bara jag som lider av FRUKTANSVÄRT dåligt minne i samband med graviditeten?


Gissa om..

..jag ätit den LÄTT godaste måltiden på väldigt länge?!
Min underbara kock-sambo, han är då allt för go. Idag tillagade han stekt kyckling, pommes och egen komponerad sås. Han brynte paprika och purjölök (eller hur det nu stavas) och sen hade han köpt créme fraishe med smak av fetaost och soltorkad tomat. Sen lät han kycklingen "koka" i det sen och serverade med pommes och ett stort kallt glas med cola! Mums I tell you, MUMS!

Annars då? Jaa.. Min hund verkar ha fått hjärnspöken igen, hon riktigt SKÄLLER hux flux, förut kunde hon tönt-morra, men nu riktigt skäller hon. Förkyld och klä lös (hänvisar till tidigare klag-inlägg) som jag är så har jag INGET tålamod med det överhuvudtaget. Så då får hon skäll av matte och husse pratar gulli-gull med henne. Jag blir så matt.

I natt hade hon tydligen stått i sovrumms-dörren och morrat ut mot datorn och trappen. Micke hade vaknat och sett det och tror ni inte han hade GÅTT OCH KOLLAT om det var någon/någonting där?! Det hade då fan inte jag vågat.. Jag hade nog skällt på hunden och lockat henne till mig och sen dragit täcket över huvudet, så där som man gjorde när man var liten, och lyssnat till mina alldeles för snabba hjärtslag.. Som när man var liten.

Jaja.. Ska kolla vidare nu, pappa ringde nyss, han kanske kommer hem till hammarn en sväng i morgon =D

Btw.. JB har en spelbricka i magen, skulle blogga om det med...

Shit...

Hittade MASSOR med saker som jag egentligen inte har:

*Råd med
*Behöver

Men jag VILL ha...................................

Om ändå det inte vore så "lätt-tillgängligt" på internet..

Godagens.

Hur har ni det i regnet? Jag har det varmt och mysigt.
Har legat i soffan en stund nu och mystit under min filt.
Var på Banken tidigare idag och fixade så jag har internetbank igen.
Fixade även så jag kan logga in vart jag än är.. Händigt.

Jag fick ett kort som jag ska skrapa på varje gång jag loggar in någon annanstans.
När jag är hemma kan jag ju använda det "vanliga" men om någonting skulle inträffa då jag inte är hemma och jag måste in och kolla mitt konto (vilket troligen ALDRIG kommer inträffa) så ska jag skrapa en grej på ett kort.

Vi var sedan på Prix och handlade lite, lite diverse onödiga grejor och sen det sista till lunchen.
Micke gjorde världens godaste pasta sås med skinka och lök, jag fick inte lägga mig i och blanda i nå Rhode Island dressing, som förövrigt går till precis ALLT tror jag =) Det blev hur som helst väldigt gott.

Micke är uppe hos sin mamma nu och fikar, jag känner mig inte så pigg så jag stannade hemma.
Måste vara frisk de här sista  4 dagarna med arbete.. Sen kan jag bli förkyld!

I morgon böjar jag jobba klockan 13 iaf, så jag hinner nog upp till Kickan en sväng innan..

Nu ska jag kolla vidare på kläder som jag inte har råd att köpa innan jag kryper ner i soffan igen.

Adios!

Natti natt..

..mina vänner.. Det är en dag i morgon med.. *ZzzZZZzzZZ*


Sådärja..

Tillbaka, nyäten och ny duschad. Härligt. Kvällen gick relativt snabbt faktiskt, vi hade att göra hela kvällen faktiskt. Omän att ALLTING gatt hända SAMTIDIGT men.. Det gick ändå bra. Jobbar med så härliga personer så det var ingen konst =)

Tänk att jag kan så mycket?! Idag lärde jag E ännu någonting nytt.. I fredags tror jag det var visade jag henne min blogg och idag introducerade jag henne för catalog.se =D *Vad skulle hon göra utan mig? =P*

I morgon är jag ledig. Och då tänkte jag banne mig vara ledig med.. Inge städa, ingen tvätta, ingenting av någonting. Bara vara ledig och njuta av det. Äta glass och dricka saft och bara vara ledig. Det ska bli så himla skönt ska ni veta.

På tisdag jobbar jag en heeeeeldag, jobbar med Jaana på kvällen. Ska försöka hinna upp till Kickan innan jag börjar jobba, men jag är rädd att jag börjar hutlöst tidigt på förmiddagen. Typ halv 12 eller så.. Men jag får se.. Annars åker jag upp efter att jag jobbat =D

Nej ni, nu ska jag "kika" vidare.. Ha en fortsatt bra kväll!!

Sov gott! (Bara 4 arbetsdagar kvar nu..)

Timmar

Godagens! Nu är jag hemma på timmar, känns riktigt skönt faktiskt. Det har varit full fart hela morgonen, men det blir lätt så när det bara är en person med deligering och ALLA ska ju NATURLIGTVIS hux flux ha medicinerna samtidigt.. Suck Pust Stön. Men det gick faktiskt över förväntan, riktigt bra.

I går kom ju som sagt lilla Saga. Bettan och hon lekte för fulla muggar och delade på maten (?!) Bettan fick inte äta av Sagas mat men Saga ansåg att hon fick äta av Bettans mat.. Men jag hann dit och ta bort den INNAN Bettan tappade tålamodet och innan Saga hann få i sig någonting just. Hon hann väl slaffsa i sig två-tre kulor men inte mer. Tur. Tänk så Bettans "vuxen" mat sväller i Sagas lilla valpmage. Huvva..
Sen fick flickorna stanna inne medans vi satt ute på verandan/altanen och käkade. Grillat med pommes och bea. MUMS! =) Det gillade flickorna INTE vill jag säga. Det slutade med att vi hade en liten Saga på fönsterbrädan (soffryggen går nästan emot förnsterbrädan och hon hade klättrat upp) och en förtvivlad Bettan ylandes bredvid. Haha.. Dom fick komma ut sedan då vi ätit klart.

Sen åt vi lite paj (den blev KANON) till efterrätt och sen degade vi ner oss i soffan.. Sköööönt. =)


Aja, nu ska jag sysselsätta mig själv och göra lite lunch. Plocka ihop alla Sagas saker så ingenting blir kvar glömt sedan då hon åker hem. Nu leker dom för fullt iaf.. =)

Vi hörs sen!! Adios!

-__

Har jag föresten sagt att det nu bara är 5 arbetsdagar kvar för mig?!

Nedräkningen har verkligen börjat..

Kan man tänka sig?!

Här har jag bott, i mer än en månad, bredvid TVÅ körsbärs TRÄD UTAN att jag vetat om det?!

Att det krävdes fin-främmene från Sveg för att man skulle inse det är ju skammligt.. Aja.. Nu vet jag ju =)

Tänkte köpa jordgubbar så jag for på ICA, för där skulle det finnas sas det.. Men ICKE. Handlade det andra jag skulle och sen träffade jag Åsa och Erika, Erika trodde att jag hade rymt ifrån Micke.. Haha..
For på Prix och skulle kolla om dom hade då men ICKE. Så då gjorde jag det som jag tänkt lääänge.. Jag köpte den där färdiga pajen från Ekströms..

Ska bli spännande och se om det verkligen är någonting att rekommendera.. =)

Nu är Saga här iaf, hon och Bettan leker hela tiden.. =) Fick ett gulligt litet brev av Petra med uppmaningar och små "kom-ihåg", Tack, det kan faktiskt behövas =P Mat-tider och hur mycket.. Sånt som man måste komma ihåg..
Men ack så olydig Saga har varit, REDAN. =P Hon kutade iväg som en tok efter någonting och jag ropa och hade mig, Bettan fattade ingenting och kom ju och fattade inte att jag ropade på Saga och inte på henne. Suck. Tillslut fick jag gå och hämta Saga, plocka upp henne och BÄRA henne hem. Hon bestämde sig för att inte lyssna på mig helt enkelt.. Aja, det gick ju bra. =) Petra hade packat en liten "gå-bort-påse" och där fanns diverse saker till tösen. Ska ta och kika vad sen.. Hoppas flickorna sköter sig i natt nu =)

Nej nu ska jag titta till min paj, vi hörs!!

Natti natt kompisar

Nu ska jag gå ner och pussa på min sambo lite.. Sen  ska jag krypa ner i sängen..

Kanske kan man tigga till sig lite massage med.. *blink blink*

Back from work..

Jaha ja.. Nyäten och hemma från arbetsplatsen.
Det gick riktigt bra faktiskt, jobbade med en bra person, det gick bra och smidigt även fast hon inte varit på mycket hos oss. Det kändes som att allting flöt på utan att vi stressade heller.. Skönt.

I morgon är det 7.00-12.00 som gäller, sen kommer lilla Saga och ska leka på Bettan. Haha, roligt roligt, lär ju bli fullrulle skulle jag tro.. Bara jag kommer ihåg att lyfta upp Bettans matskål då Saga kommer, annars blir det lite tjej-bråk. Töntigt, det räcker ju till båda =P

På em/kvällen kommer Mickes mamma och systrar och ska grilla och käka med oss. Det ska bli väldigt väldigt gott faktiskt. Sen jobbar jag igen 7.00-12.00 och sen 15.30-20.30 på söndag. Skönt att vara ledig mitt över dagen..

Jag är så nöjd med mitt make-over-rum faktiskt.. Bara jag hade ett bord framför soffan så skulle det vara perfekt..
Undra när gardinerna från Jotex kommer då...... Börjar vilja fixa nere med... Men då måste jag ju putsa alla fönster-helvete med.. Någon frivillig som vill göra det ÅT mig? *blink blink*

Hmm.. Aja.. Det ordnar sig.. Visade min sida för en på jobbet idag, haha.. Läser du detta, lämna en kommentar =P


Nu ringer min pappa tror jag, ända från Torvalla.. 

Vi hörs!!!!

Fredag

Och ännu en dags arbete väntar. Elsy ringde nyss från jobbet, hon ville att jag skulle ta en omväg via Kommun huset och hämta upp de pengar vi får till avdelningarna varje år. Fine, varför inte? =) Ska ta och fara iväg strax, tänkte bara printa ner nån rad eller två innan..

Vaknade vid nio i morse, klev upp kokade kaffe till Micke och te till mig. Rostade nån macka och satte mig i soffan. Vid halv elva slet jag mig iväg i duschen och sen när jag duschat klart blev jag AKUT jätte trött så nu har jag sovit i soffan en halvtimma. Gud så skönt. Längtar verkligen tills ikväll när jag får lägga mig och sova igen..

Är sjukt jättetrött idag..

Sitter här IGEN

När ska jag ta tag i mitt liv, egentligen? Sitta framför denna dumma dator (med XP numera för att tjata lite till om det) varje kväll och klaga om mitt liv.

Jag har ett bra liv.
Jag har en sambo som jag älskar och som älskar mig tillbaka.
Jag har en halvgalen hund som är charmigare än någonting annat.
Jag bor i ett "hemtrevligt" hem (enligt Kickan) där jag trivs jättebra.
Jag har en fungerande, om än något smått deffekt bil.
Jag har ett jobb (i 8 arbetsdagar till =D) som jag trivs hyffsat med och bra arbetskamrater.
Jag ska bli mamma om ca en och en halv, två månader.
Jag har en bra familj att stödja mig på då livet känns jobbigt.

Och jag måste bara nämna, jag har minst 2 fruktansvärt underbara vänner som jag verkligen inte skulle klara mig utan. Jag har varit med om vissa saker med En av dom, någonting som ingen annan gått igenom med mig.
Sen har min andra riktiga vän delat en av de största händelserna i mitt liv med mig. Tack för att du föjlde =D

Min stackars sambo måste verkligen tycka om mig, (eller så har han inte funnit någon utväg ännu =P) som står ut med all skit som jag ger honom för saker som inte är hans fel. Saker som inte ens är i närheten hans fel.

Älskar dig Micke. Tack!

Nu så..

Har jag gjort allt det jag skulle göra idag..

* Träffat Kickan
* Träffat Erika
* Varit frustrerad och full med själv-hat
* Börjat gilla mig själv igen =)
* Bäddat rent i gäst sängen
* Tvättat
* Hängt tvätten
* Lagat mat
* Sovit i soffan

Så nu ska jag bara laaaata mig resten av kvällen tror jag.. Mår inte direkt så där tipp-topp. Känner mig lite hängig och trött. Har nog med att göra att jag är påväg att bli förkyld och att jag inte vill jobba i morgon och i helgen.. Då brukar man känna sig så här. Men icke sa nicke, här ska JOBBAS! *suck*


Skulle ha vattnat blommorna och bytt lampan i fönstret.. Skulle ha satt en lampa i golvlampan vi fick av pappa med.. Suck.. I morgon kanske? =P


Btw.. Kan man stryka en matta? (clueless..)

Gråt..

..dina tårar.

Hittills har jag denna vecka och tom förra veckan gått omkring i antingen mina gråa mjukisbyxor eller mina svarta mjukisbyxor. Idag hade jag tänkt bryta den trenden och ha på mig någonting liite mer tilltalande för allmänheten. Jag tänkte ha ett utav mina underbara jeans på mig. Great. So far so good..

Gick in i badrummet
(låter trevligare än toalett, för det är egentligen INTE ett badrum för det är alldeles för litet för det)
och skulle ta på mig mina jeans. *dra dra stopp* Jaha, det var på håret för 2 veckor sedan med, gick inte att stänga helt men jag fick dom över låren då iaf.. Men men.. Nästa..
*dra dra stopp* WHAT?! Mina NYA jeans som jag visserligen köpte på tradera men dom PASSADE för 2 veckor sedan. Fick tom ha skärp. Men inte nu.. Suck.. Frustrationen steg och min stackars sambo fick skulden, hunden var i vägen när jag skulle göra mitt berömde frustrations-kast med byxorna, så jag fick be henne flytta sig innan jag kunde göra det.
Tappade stinget där en stund vilket gjorde mig ännu mer frustrerad så jag stormade (nej, okej, jag gick med bestämda steg, kan inte storma längre) upp för trappen.. Rev ur garderoben och provade ALLA mina 3 par byxor *haha* INGA av dom kunde jag ha..
*tårarna bara sprutar och min sambo rymmer sin kos iväg för att besiktiga en släpvagn och lämnar mig till mitt bedrövliga-I-lands-öde..*

Så nu sitter jag här, tycker synd om mig själv och har LEGGINGS (vilket jag INTE gillar för det blir kallt) och en tunika. Yeay.. Lyllos förkylda mig som ska ta fram täckisarna snart.. Om jag kan ha dom......

Torsdag..

..och jag är LEDIG. Känns.. Skönt må jag säga. Vaknade ganska tidigt första gången i morse, vid 6 närmare bestämt. Tvingade mig själv att somna om efter att jag legat och funderat en stund.. Kommit fram till att jag skulle behöva en längre rygg så inte lill*n kunde kicka till mina revben (vet att det inte är möjligt men ändå...) Vaknade igen vid nio och klev upp. Pappa hade kokat kaffe, det var tur för då slapp ju jag =D

Tittade lite på finalen i lerduve-skytte för damer, Sverige kom 4:a, det var ju bra. Fikade och pappa for med de sista nycklarna till Håkan på komunen. Nu har pappa officiellt flyttat.. Förutom adressändringen.. Kanske dax att göra den.. =P

Får se om vi kanske har möjlighet att åka in och hälsa på han sedan jag slutat jobba den 22:a, annars blir det väl sen. Vi får se.. Idag då?

Jaa jag ska nog inte göra så mycket. Funderar på att ta mig en tripp upp till Jaana i Gulldalen innan hon börjar jobba 15.30, sen tror jag Kickan ville "njuta" av min närvaro.. Vi får se.. =) Ska på banken iaf och fixa det där med internet bank igen, eftersom det försvann när vi fick XP *Hallelujjjjjjjjja*. Och lösa in mina skattepengar *yeay* =)

Nej nu ska jag bädda rent i alla sängar.. Adios!

Hemma..

Förbannade jävla skit jobb. Urs vad jag är leds nu. Orkar ingenting. Kan inte göra någonting för det gör bara ont ont ont.. Det gör ont när jag går, sitter, står, ligger och det är SKIT jobbigt ska ni veta. Och vad har jag att se fram emot?

Torsdag: kommer ha alldeles för ont för att fungera (eftersom jag jobbat i två dagar)
Fredag: Börjar jobba halv ett, kommer ha sjukt ont när kvällen kommer och det blir nog en massa spring eftersom det enbart kommer vara jag med deligering. Great.
Lördag: Jobba 7-12 sen ta hand om min odåga och lille Saga =)
Söndag: Jobba 7-12 leeedig över dagen och sen tillbaka 15.30-20.30.
Måndag: Ledig, dvs ONT.

Orkar inte ta resten av veckans arbete i tider men jobbar HELDAGAR tis ons tors och fredag. Sen är jag LEDIG minst ett år framöver hade jag tänkt.

Jag kommer då verkligen inte sakna Björkhammars äldreboende, möjligtvis kommer jag sakna vissa av de jag jobbat med. That's it.

Urs. Nu ska jag gå och lägga mig och gråta tror jag. Pajjade en mugg när jag kom hem oxå.. Kanon.

Tisdag?

Godag. Hur är det?
Skit. Ont ont ont.. Vill fan inte jobba mera.. Ont ont ont.. :'(

Igår åkte vi iaf in till Torvalla och hjälpte min far in i lägenheten. Det kändes ganska så tråkigt, samtidigt som jag tycker det är roligt för hans skull och för brorsans skull. Det är ju bara 10 mil.. =)

Idag har jag jobbat. Först vaknade jag vid typ halv nio i morse, fann ingen anledning att tvinga mig själv att somna om så jag klev upp. Ut med hunden och satte på te vatten. "Råkade" väcka pappa som låg i soffan (han skulle titta på OS så gästsängen uppe dög inte). Hädde på kaffe åt honom och sen drack jag mitt te.
Gick så småning om upp och väckte Micke (som typ sovit konstant sedan han kom hem från Gävle) och lockade med kaffe. Tittade på OS- helvete och drack mitt te. Käkade lite rostad macka och tog det lugnt.
Pappa och Micke for och skulle hämta en ny/gammal gästsäng till oss och jag rev fram dammsugaren (som jag skulle för flera härrans dagar sedan) och dammsuga nere.. Suck.

Sen for jag på jobbet, började 11.30. Suck. Vill inte jobba mera. Ont i bäckenet och det strålar ner emot benet med. Är verkligen inte roligt att jobba. Men men.. "Bara" 8 arbetsdagar kvar nu.. Sen så..

I morgon jobbar jag mellan 7-16.30 egentligen, men jag tänkte smita 14.30 när Carina kommer. Det gick bra för Anneli men jag ska kolla så det är okej med Carina med innan jag sticker. Sen är jag ledig torsdag och sen jobbar jag hela helgen. Ska kolla om jag kan byta lördag så jag bara jobbar 7-12 så jag är hemma när Saga kommer =)
Jag ska ju få vara barnvakt på lördag till söndag =)

Nu håller pappa och Micke på och sätter upp en takfläkt i hallen, pappas gammla. Han ville inte ha med sig den till stan så då tvingade han oss att ta den.. Aja.. Kanske vi behöver den, vad vet jag?

Nej nu får det vara nog.. Är det någonting mer om mina senaste dagar ni vill veta, så hör av er då!! =)

Adios!


Make-over och IKEA

 Matta till make-over-rummet

 Blomma till fönster

 -II-

 



- - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 Sovrummet med nya lampor och kuddar

 Fönstret i gästrummet


That's it folks.. Var tycker ni om mitt make-over-rum? =)

Japp..

Det var som jag befarade.. Det var IDAG jag skulle till tandläkaren.. Klockan 10 för att vara exakt. Vart var jag då? Jag satt hemma framför datorn. *suck* Gick dit, drog en vit lögn om att jag nyss flyttat (vilket jag har) och att jag tappat bort lappen (vilket jag hade med) och att jag kände mig ha lite ont i halsen. Nemas problemas säger den söta tandhygienisten och ger mig genast en andra chans och en ny tid 13.20. *suck*

Eftersom jag kunde komma samma dag så behövde jag inte betala de där 500 kr i "avgift" för att jag inte kommit i tid och när jag gick på undersökningen (som gick KANON) så fick jag reda på att man som under 30 år får 300/året från försäkringskassan i bidrag till undersökningskostnaden. Great, första gången som betalande av tandläkarebesök och man fick 300 spänn i rabatt!! YEAY! Så det besöket sved inte så himla mycket, än om jag helst velat slippa det helt. Aja..

BM då.. Joo det gick bara bra, SF-mått 31 ungefär, men eftersom jag varit på tillväxt UL och det såg bra ut så var det ingenting att vara orolig över. *pust* Bebisens hjärtslag var 137/min, bara bra =) Jag hade gått upp ca 1.6 kg sedan förra besöket för 2 veckor sedan så det var väl inte att klaga på.. Säger hon ja, det är inte hon som gått upp från 51 till 71!! Aja.. Ingenting som stör mig.. Inte alls..

Nu är Kickan på ingång, sen ska jag hjälpa pappa med flytten. Idag bär det iväg och sen ska han sova på min gäst säng.. Stackarn..

Adios!

Måndag igen.

God morgon.

Om ni undrar varför jag är vaken så "tidigt" så ska jag till Barnmorskan 10.45. Så jag ville hinna duscha och käka innan. Men naturligtvis så är jag ju liiite tidigt ute som vanligt. Men men.

Det blev IKEA igår iaf, det gick bara fint. Ska lägga in bilder sedan, brorsan installerade XP här igår, så jag måste lägga in alla bildetr från förut på datorn igen och sen installera inställningarna till kameran så jag kan lägga in bilder på det jag köpte. Hur som haver så börjar mitt Extreme-makeover-rum arta sig. Jag börjar bli nöjd snart..

Nu är det "bara" gäst rummet kvar. *suck* Får nog den nya sängen dit idag, pappa ska nog ta sitt pick och pack och dra iväg idag. *suck där med* Aja.. Det ordnar sig..

Vi fann igen min underbara sambo på tågstationen i Sundsvall igår em med, känns så himla skönt ska ni veta.. Han sov mest hela kvällen och eftermiddagen igår, men han hade nån timme att ta igen. Haha..
Han sover fortfarande, så jag drog igen dörren lite så han inte skulle vakna av mitt smattrande.. =)

Nu ska jag gå och koka te tror jag och rosta mig en fralla eller två.. Vi hörs sen!

Söndag morgon

God morgon mina vänner.

Sovit gott? Jag har sovit ganska dåligt faktiskt. Vänt och vridit på mig, drömt en massa konstigt. Vaknade sen nu vid 10 snåret och jag har så himla ont i halsen. Great. Jag som inte har råd att bli sjuk nu när det bara är några få dagar kvar av arbete.. Suck. Sanna, Matilda och nu även Erika har halsont, snuva och hosta. Hoppas det inte blir så för mig med.. Jag behöver de sista 9 arbetsdagarna!!

Idag så ska jag och dammsugaren ta oss en svängom hade jag tänkt.. Det är först idag som ryggen och bäckenet känns okej, så då ska här städas! Skurmoppen står redo och kanske till och med fönsterputsen vill leka. Men vi får se vad orken pallar.. Jag har börjat bli så himla trött oxå nu för tiden. Jag skulle kunna sova i kanske 12 timmar varje dygn, utan problem. Anfådd av att gå i trappen ungefär, men men..

Nu sitter jag iaf och dricker en goood kopp te för att lindra halsen lite, lindrar väl sådär..

Fick nyss en förfrågan om jag ville följa på Ikea.. Låter liiite mer lockande än att städa hela dagen.. Men det måste ju ändå göras.. Hmm..


Men å andra sidan.. Det är ju en dag i morgon med..

Mer

Coca- Cola är fruktansvärt gott ändå..

Igår kväll gick det upp för mig. Min pappa ska flytta ifrån mig. 10 mil kommer det vara mellan oss.
10 mil. Jag kommer bo här i Hammarstrand i mitt fina hus som jag hyr. Pappa kommer bo i en lägenhet i Torvalla.
10 mil bort. Hur ska detta gå? Benisin är så dyrt att man knappast har råd att fara in så ofta..

Hur ska det gå för hunden?!


Still getting up

Jag blir bara så.. Tom. Ibland. Det finns så himla mycket skit på den här byn..
Droger i omlopp och alkohol. Alldeles för unga åldrar. Det skrämmer mig.
Jag vill inte se min 13-åriga syster ap-packad i ett dike och sen se en massa "män" (som dom vill kalla sig själva när dom fyllt 18 och tagit körkort) stå hukade över henne och slita i hennes kläder. Jag vill inte ens att MÖJLIGHETEN till det ska finnas. Men det gör det. Det har hänt. Inte min syster, men någons syster.

Dessa tuffingar som bjuder småflickor på sprit och sen utnyttjar. Dom finns här, här i Hammarstrand. Är det inte sjukt?! Ett ställe där "alla känner alla".
Well, I guess not..

Det är droger. Överallt. Det talas till och med om Hammarstrand i större städer där det sägs att det är så lätt att få tag på droger här. Är det inte sjukt?! Att kanske 10-15 mil bort PRATAS det om hur lätt det är att få tag på droger och hur mycket av det det finns här i Hammarstrand?!

Allt för byn? Snart inte mer..

--

SA JAG ATT MIN KUSIN HAR BLIVIT MAMMA TILL EN POJKE?! =D

Huvuddunk..

Hej hej.. Har inte bloggat på ett bra tag (ett halv dygn, oh my!! =P)
Brollan installerade XP på kusinens dator, fungerar klockrent. Det blir dock jobbigare då han ska göra det på våran, pga jag är så mesig och vill ha kvar en massa saker, tex foton etc.. Så först måste han lägga över dom på en skiva, sen ta bort Vista helvete och sen installera XP. Men har man ett datageni till bror bör det inte vara allt för svårt.. Jag tänker ju bara titta på........

Var in till Östersund igen idag med Åsa och Erika. Vägen in gick bara bra, vi sjöng Imse Vimse 1000 ggr och sen blev det Sommar sången.. (kommer inte ihåg vad den heter...) Vi gick på Triconor och käkade, sen kollade vi runt där lite.. Hittade ett par hyffsade skor, men snålheten slog till så jag köpte dom inte. Jag Köpte ett 5 pack strumpor för 45:-´. Det fick räcka. Sen gick vi på IXO house, IGEN (jag var ju där i torsdags) och jag köpte en tavla till mitt extreme-makeover-rum på övervåningen (det kallas så för att min sambo inte har en aning om hur det ser eller kommer se ut ännu) och ett strykjärn =) Här ska strykas gardiner och diverse annat jocks.

Rusta fick ett litet besök och jag fyndade en matta till ovan nämnda rum.. Det kommer nog bli väldigt bra..

Vägen hem gick knaggligare, "Bosse", Erikas docka, hade en tendens att tappa sin mössa HELA tiden = Erika drog av den och "oppsan Botte tappa". Yeah right.. På med mössan, tappa, på med mössan.. Ja ni förstår.. Sen blev hon trött, tvingade fram två tårar och en hög stämma innan hon slocknade och sov en stund.

Så nu sitter jag här, ont i huvudet och ska snart iväg och hämta järngänget i Hoo efter Kloter VM. Spännande. *suck*


Aja.. Adios mina vänner!!

Nu..

Nu ska jag lämna bort min dataskärm, min mus och mitt tangentbord till min hacker till lillebror och han ska fixa XP till min kusin och sen till mig!!

*hata VISTA*

See ya later folks!!

God morgon!!

Idag har jag redan hunnit med en massa.. Eller jag har satt igång en tvättmaskin, bäddat spjälsängen och tagot kort på det.. Fikat och lyssnat 1000 ggr på Rascal Flatts - What hurts the most..

Nu är pappa påväg hit, så jag lägger in lite bilder och sen ska jag vara social med honom.. =)

    

 
Näsan och munnen syns..


Nybäddad spjälsäng, nya fina kuddar till ny-gamla soffan uppe.
Två bilder från igår på mitt underverk =)


Hallelujjjjjja!

Kom på.. Jag har nästan inte haft nån halsbränna alls i dag.. Helt fucking unbelivebul asså.. :)

Sov skit dåligt i natt btw.. Hade lite huvudvärk i går kväll när jag kröp ner, men jag tänkte att det skulle gå över om jag somnade och drack vatten. Sen vaknade jag vid 2 men VÄRLDENS huvuddunk. Gick ner och tog två alvedon och gick upp och la mig igen. Det var sån där huvudvärk som jag bara brukar få ibland, och då brukar Micke få trycka sin hand emot min panna jättehårt så jag "inbillar" mig att huvudvärken lättar. Han brukar få hålla så tills jag somnar, precis som om jag vore ett litet barn =P

Hur som helst så kollade jag på klockan sist vid 3, bara tre timmar innan jag skulle kliva upp. Kämpigt. Vaknade iaf när klockan ringde och hade fortfarande ont i huvudet. Men jag klev upp och for iväg på jobbet. Den släppte framåt 8 snåret så det gick bra att jobba.. (om nån undrade =P )

Aja.. Nu ska jag gå ner och fika, sätta mig i soffan och.. Hänga upp sängkläderna till bebisen =D

Ha en fortsatt bra kväll!

Hej!

Vilken dag!
Först jobbade jag mellan 7 och 12.30. Sen for jag hem, tvättade av mig och bytte kläder. Iväg med hunden till papi. Upp till Kickan, plocka upp henne. Iväg mot Östersund.
Framme, parkera, in på kvinnokliniken. In på UL, allting var bara bra och bebisen var lagomt stor för att vara 32 veckor gammal. Sparkade och la sig så vi fick kika på ansiktet riktigt =) Sen även i profil och jag kunde till och med se alla tår =) Fick med min två bilder en där man tydligt ser hela munnen och näsan och en i profil =)
Hicka hade bebisen också =)

Sen var brorsan utanför entren och väntade på oss, och vi for vidare till Max och åt. Gott.

Sen begav vi oss till barnenshus, jag köpte;
*Täcke och kudde till spjälsängen
*Påslakan sett till spjälsängen
*Huvudskydd och solskydd till bilbarnstolen

Sen var det IXO house som fick vårat besök;
*4 kuddar till soffan uppe, två turkosa och två rosa
*Lakan till spjälsängen
*Kollegieblock till Kickan (tidig födelsedagspresangt)

Sen åkte vi hem, och det var väldigt skönt. Nu är jag hemma, har slängt in bebisens sängkläder i tvättmaskinen så kan jag bädda och göra fiiiint i morgon =D

Hur har eran dag varit?

Kickan..?

Svara när jag ringer dig.. Det är yber viktigt

5 timmar

Nu har jag jobbat i 5 hela timmar. Det har gått jättebra.. Förutom då det gjort ont i min rygg och strålat ner över bäckenet.. Men men.. Skulle kanske inte ha burit soff-helvete igår.. **suck**
Jobbade med Jaana, min lilla goa Jaana.. =) Vad hade jag gjort utan dig och mina andra två som är speciella för mig? =)

Var och fikade med Tina, Fredrik, Sara K, Maria och Elin tidigare under dygnet, det var riktigt trevligt faktiskt.. =) Drack jättegott te och åt en snoddas OCH en toast.. *mums*

I morgon jobbar jag 7-12 och sen drar jag iväg till stan.. Hoppas Kickan följer bara..
Försöker få tag i henne och dubbelkolla IGEN men hon svarar inte.. *gnisslar tänder*

Aja.. Nu ska jag kika vidare.. Adios for now..

Goood morgon!!

Solen skiner, eller sken nyss iaf, och det blåser lite ute idag.

Ska fara och hjälpa pappa packa sen, suck. Känns inge roligt att han kommer bo 10 mil ifrån oss.. Men men.. Sen ska jag ev fika med Tina, Sara K och Elin på Rosengård, får se om jag känns ha "tid".. Ska ju som sagt hjälpa pappa och sen ska jag jobba mellan 15.30 och 20.30. Jag och Jaana, det ska bli riktigt roligt!! =)

Micke min Micke ringde för en stund sedan, han hade sovit på en soffa i natt. Kanske inte var så där jättebekvämt men.. Hoppas han får någon bättre stanns att sova i natt.

Aja, nu ska jag kolla allting annat som jag vill kolla och sen fara och hjälpa pappa.

Adios!!!!

Jaja..

Nej nu börjar jag bli leds.. Nu ska jag gå ner, koka mig en stooor kopp te, krypa upp i soffan under min mysiga filt och bara MYSA lite..

Vi hörs i morgon!"!

(roligt med så bra läsarstatistik!! Fortsätt så =P)

Jotex

Gjorde mitt liv liite enklare och liiite trevligare för en stund.

Nu har jag beställt panelgardiner till vardagsrummet, AS SNYGGA!! =) Beiga med afrika inspirerat mönster.
Till sovrummet beställde jag blåaktiga panelgardiner, men jag vet inte om kanske dom skulle passa bättre i kontor/mys-rummet-to-be.. Vi får se..
Sen fanns det ett sett med 6 delar påslakan-sett. Alltså, två kuddfodral, två påslakan och.. var det två lakan med?

Shit, har redan glömt.. Hur som helst, allt detta för UNDER 600 kr inkl frakt.

Livet är underbart..

Behöver behöver behöver

Massa saker..

*Soffbord
*Lampa
*Matta
*Sänglampor x2
*Höstgardiner


Listan kan göras lååång, med DET är var jag behöver NU så att säga.. Suck.. Var ska man leta?

Mätt

Jag är totalt värdelös att laga mat.. Köttfärssåsen smakade INGENTING även fast jag hade i allt som jag kom åt.. Ketchup, Rhode Island dressing, paprika krydda, oregano, kartoffel (pommesfrittes krydda), tomatsås.. INGENTING fick någon smak.. Skit tråkigt. Pastan smakade inte heller någonting, inte för att den brukar det heller men den var nog extra smaklös idag..

Snart kommer Petra och Saga, bäst jag räddar Bettans mat då..

Tillbaka från ...

Tillbaka från affären, den var rörig. Handlade det jag behövde och lite till.. (vadå, har jag handlat en gång tidigare idag med?) Nu ska jag bege mig ner i köket och laga lite middag..

Ingenting går väl upp emot en sen middag alldeles ensam?! *ironi*

Where's your head at?

När jag var och handlade glömde jag huvudingredienserna till min middag..
Pasta och grädde.. Köttfärs hade jag redan hemma i kylen som måste tillagas IDAG annars blir den dålig.

Gissa vem som får gå på affärn igen?!

Halvlek

Nu har jag kommit ungefär halvägs med min inredning uppe.. Skrivbordet är flyttat.. Soffan är på plats.. Nu äre bara resten kvar.. Lampa, kuddar, bord, matta etc.........

Men jag har ju kommit en bit på vägen =D

Och lilla Marre.. 11 dagar över tiden, hur länge till ska du behöva bära på denna TUNGA mage som du har? *stackare*

Undra hur det kommer sig att jag kom ihåg allt när jag handlade UTOM pasta och grädde? Blir svårt att äta köttfärssås och pasta utan det... *suck*

När kärleken föds

Do you remember?

Suck

Hittade ju de gardiner jag ville ha, de skulle bli helt PERFEKTA och var precis vad jag tänkt mig. De var på metervara, 15 kr metern, KANON!! Jag skulle få ta fram mina hemliga kunskaper som sömmerska (dvs lämna det till mamma) och få gardinerna uppsydda. Fine, I can live with that.

*klick klick* *beställa beställa*
Jag tror Ellos har någonting emot mig. Jag tror inte dom vill ha mina pengar. DET FUNGERAR INTE!!! Dels så FINNS inte gardinerna, min TYPISKA tur och sen när jag "släppt" det och hittat en massa annat jag vill ha, SÅ FUNGERAR DET INTE ÄNDÅ!!!!!!!!

Jag tror jag blir tokig snart...........................

Dilemma..

Ska jag ha panelgardiner eller "vanliga"?

Feel free to comment.......

Solokvist

Goddag.
Nu har min sambo begett sig till Sundsvall för att sedan fortsätta till Gävle med tåget. Känns lite trist men.. Aja.. Han kommer hem till veckan igen. =)

Sitter här och funderar på om jag ska ta och kolla catalog's hemsida och kanske beställa höstgardiner.. Eller iaf kolla vad dom har.. Kanske hittar jag en matta och nå kuddar till övervåningen med.. Ska nog kika sen..

På torsdag far ju jag och Kickan in till Östersund, ska ta en sväng förbi barnenshus och kolla lite.. Kanske köpa sängkläderna.. Så har man gjort allt sådant. Men vi får se. Till Östersund ska vi iaf =) Det ska bli roligt.

Jaja, nu ska jag kika efter gardiner.. Adios!

Urs..

Nu vill jag fan inte jobba mera.. Jag har ingen lust. Jag har inget tålamod. Jag har ingen ork. Bara 11 arbetsdagar kvar. Sen ska jag vara hemma och njuta av den sista tiden innan familjen blir större.

Jobbade som sagt från halv ett idag. Det kändes verkligen skit. Men men.. Jobbade med Maritha så det var ganska roligt ändå. Hon är så lättsam att ha att göra med =)
Innan jobbet for jag och Micke på KMs kläder och jag gjorde faktiskt några fynd. En låååång kofta och en polo/kofta/tröja- aktigt i grått. Känns skönt att ha NÅNTING som jag faktiskt kan ha nu när hösten närmar sig med storm steg. Hur som helst så har KM 70% rea nu, så passa på innan fredag om nån vill fynda.

Nuu ska jag gå ner och kolla på CSI och mysa med Micke innan han åker och lämnar mig åt mitt öde.. Ensam och eländig i flera dagar IGEN.

Aja, adios amigos!!


Diggeloo
















Ett litet urval av alla mina bilder =)

I'm baaaaaaaack!

Nu har jag levt isolerad ifrån cyber-världen i några veckor, eller jag har smygit mig in i den förbjudna, eller rättare sagt oåtkommliga, världen men NU finns den äntligen hemma hos mig igen. Interner har återkommit!

Sedan sist?
Jaa jag har varit på Diggeloo i Bispgården, det var riktigt bra. Jag har en nyfunnen respekt för Tomas Pettersson. Han är hysteriskt rolig. Tog diverse bilder, blev ganska braa. Vi satt på stolsraden lääääängst bort, men om jag zoomade allt jag kunde så blev det faktiskt ganska hyffsade bilder. Inte på Nanne Grönwall dock, men hon står ju fan aldrig still heller. Linda Bengtzing fick jag på bild, good då kan jag visa min far så tror han på mig.. **looooong story**

Aja, umgicks med Jaana hela dagen i lördags, det var jätteroligt!! =) Sen var jag upp till Tina en sväng, och sen begav vi oss till Diggeloo och picknickade i gräset innan det började.

Igår kom ÄNTLIGEN min sambo hem ifrån östersund, sköööönt.

Hmm.. Vill ni ha bilder från Diggeloo föresten? Jag har en sisådär.. 94 st.. =)

Aja, Marre är FORTFARANDE med bebis.. 9 dagar efter tiden.. **väntar väntar**

Adios, bilder kommer strax!!

What?!

Nu ÖSER regnet verkligen ner!! Jag hade tänkt ta hunden och fara hem, men jag väntar nog tills ovädret gett med sig.. Huvva vad det regnar.. Der regnar så som när man var mindre och sprang ut barfota och dansade i regnet (ja jag har kanske varit en mes men.....) Undra om det är en åskskur? Kanske man måste fara hem ändå och dra ur TVn........

1/8 2008

Hej. Jag hade skrivit ett långt inlägg men..

MEN DET FÖRSVANN!!

Aja, jag orkar inte skriva om, men det var väl ungefär; Jag jobbar mer än vad jag är hemma, min sambo kommer hem på söndag och Kickan ska följa mig på UL..

På ett ungefär..


RSS 2.0