Vad

ska man äta en dag som denna? Någon med något förslag till en hungrig Hammarstrandare i solsken? =D

Ungefär..

..samma jävla visa idag IGEN!!

Igår jobbade jag (för ovanlighetensskull) och sen for jag upp till en arbetskamrat till min pappa. Där var det mycke folk må jag säga, systrar till mamman i familjen (som nyss kommit hem med deras son från BB) och deras respektive, min granne och hans flickvän och vi då.. Och 4 hundar. =D Så det var full rulle. En liten blyg flicka på 2 år som kände igen mig från dagis men som inte riiiiktigt vågade hälsa, men som tittade iaf.. =D

Vi satt mest och pratade en stund och "karlarna" drack öl och grogg. Själv höll jag mig till vatten och saltapinnar. Så gjorde även K (grannen) och T (en av systrarna).

Sen for vi hem för vi var alla ganska trötta, spec jag. =S Somnade kanske vid 23 snåret till Mord i sinnet, vilket jag tcker är vääääldigt bra. Sov ganska hyffsat ändå.. Till 04.30 ungefär. Då var det kört och lika bra att ge upp på en gång. Jag låg iaf kvar i sängen och försökte vara så stilla som möjligt men.. Vid 05.00 vaknade Micke iaf och vi låg och myste en stund innan jag blev VRÅL hungrig och klev upp. Först gick jag och klädde på mig och sen ut med Bettan en stund. Det är helt otroligt vad underbart väder vi har!! Även fast klockan var ungefär 05.15 så var det varmt ute och solen kändes så där behagligt varm. Hur som helst så hade Micke lagt sig då jag kom in så jag försökte äta tyyyst..

Men eftersom jag ville ha flickor och fil så gick ju inte det så bra. Han kom upp och käkade lite han med. Det hör inte till vanligheten, att vi äter frukost tillsammans 05.30 på en lördag morgon =D Det var mysigt.


Nu är jag hemma på timmar och ska lägga mig i soffan en stund och drömma mig bort till mitt nya hem. Om jag bara kan finna någon som kan ta min lägenhet från 1 juli.

Vet ni någon som vill bo i en kanon fin lägenhet i kånkback så hör av er!! =D


Adios!

Visste ni att..

Solen går upp i Hammarstrand runt halv fyra på morgnen? Det vet jag för då var jag vaken.

Har sovit jättedåligt i natt, snorat och varit alldeles förfärligt täppt i näsan. Det som stört mest är egentligen det lilla irriterande såret jag har någonstans i vänster-näsborre. Det har gjort så ont när jag snytit mig tom. Så från 2 ungefär till halv fyra låg jag och vred och vände på mig hela tiden. Klev upp, snöt mig, tillbaka till sängen. Klev upp, snöt mig, tillbaka till sängen. Sambon vaknade till då och då och sa; Stackars lilla hjärtat, hur mår du? *gulle dig*  Sen somnade han om som en sten. När klockan var kvart i fem gav jag upp och grät en skvätt i frustrationen att luften inte räckte för att fylla mina lungor och för att det gjorde ont.

Sen knäppte jag på TVn och kollade på nått program på TV4+ som började 05.10. Tittade på det, det var ganska läskigt handlade om hemsökta hus. Sen när det tog slut skulle det bli Conan O'brien, 'EINT GONNA HAPPEN!

TV4 nyheterna hade precis börjat så det somnade jag till. Vaknade halv 8 och klev upp, ut i solen och lekte en stund med hunden. Nu sitter jag här och Micke har nyss vaknat. Börjar bli lite hungrig så jag ska göra mig någonting att äta.


Ha en bra dag i solen!!

Åååh..

Jag fick nyss en egen händigt plockad blomma av min sambo =D (visserligen plockad i någon annans rabatt men hysssha om det =P)


Är inte sommaren underbar?

Tillbaka från jobbet..

Jobbet gick jättebra ikväll iaf. Brukar som göra det då man jobbar med Gunvor =)
Micke skickade meddelande och frågade om jag kunde komma ner till älven och hämta honom och Bettan.
Det jag inte visste var att Bettan tagit sig ett.. Kvällsdopp.
Hon sprang omkring i vattnet och jagade pinnar som Micke kastade åt henne, jagade lite småfisk och hade roligt!
Men dom fick faktiskt gå hem, inte kan jag ta en dyngsur hund i pappas bil heller..
Han skulle ju hugga huvudet av mig om han fick veta det..

     
Lite bilder ifrån då jag och Erika plockade blommor idag på ängen bredvid mig =D


Nej nu ska jag ta och göra lite fika innan Micke och Bettan kommer hem så det är klart då.


Adios Amigos, njut av sommaren medans den är här. Det ska iaf jag göra =D


YEAY!!

Glömde berätta, hon med huset ringde för en halv timme sedan, den 1:a juli får vi flytta in i huset!!! =D

Mätt och belåten..

Nu har Erika åkt hem. Vi blev lite ovänner ett tag och hon var såå arg på mig.. Men skam den som ger sig, tillslut gav hon upp och somnade iaf.. Om än i min famn ist för i vagnen, som planerat. Men men.. Erika somnade och sov en liten stund, innan Bettan fick ett av sina dampanfall och skällde jättehögt så hon vaknade. Suck, samma visa en gång till eftersom hon bara sovit dryga 20 minuter. Men men tillslut så somnade hon om, hon var så trött att hon inte orkade hålla ögonen öppna men gråta, DET kunde hon =D

Tro jag det, ingenting var ju som det brukade. Mamma var inte där, mamma kom inte när hon ropade och Marie var ju dum och envis som tyckte hon skulle sova utan att tutta på mamma. (var ju tekniskt omöjligt eftersom hon inte var närvarande för tillfället.) Åsa kom sen vid 2 och Erika hade precis somnat om efter våran andra dust med gråt. Så hon sov en stund men sen vaknade hon och såg då att ÄNTLIGEN var mamma där.. Men hon var lite grinig iaf.

Hur som helst så fick jag en puss och en kram av tösen innan hon åkte hem så vi har slutit fred. Tills nästa gång... ....

Sommaren..

Är äntligen här!! Och Erika lika så =) Hon hade varit vaken sedan kl 6 i morse, så vi ska snart gå ut i vagnen och sova en stund. Åsa lär väl ringa om en stund och höra hur det går. =)

Vi har varit ute och plockat blommor, lekt med stenarna och bara gått omkring ute. Jag hann ner och handla lite innan Åsa och Erika kom, mackor och lite frukt till Erika. Köpte faktiskt en Orkideé också. Den kostade bara 59 :- och är jättefin. Hoppas bara att jag kan få den att överleva bara =)

Micke håller på och diskar och Bettan går om kring och är lite brydd över den lilla människan som går omkring här och låter så konstigt. =D Någonting som hon måste vänja sig med.

Nu dansar hon till musiken på TVn, just nu spelas det någon låt med Kent. Konstig musiksmak barnet har men men.. Ska nog hinna få henne såld på Nightwish innan tonåren då det inte går att få henne att lyssna alls =D Erika lär ju bli en riktig rebell. =D Nu håller hon på att riva ut alla filmerna.. Igen. Kommer ni ihåg hur det såg ut sist? K-A-O-S. =)


Sen ska jag börja jobba vid halv fyra, känns ganska skönt att man får vara hemma och njuta av det vackra vädret innan jag börjar jobba. Ska snart gå en sväng med Erika och försöka få henne att somna.


Adios Amigo!!

Aaah..

Denna ljuva sommar! Satt ute på altanen på jobbet i sommar värmen ikväll. Tog med mig två av damerna och gick ut. Det tyckte vi allihop var skönt! Tog några fina bilder oxå;

   
Detta möter en då man ska in egenom dörren på Björken! =)

Jag och Bettan var ute en sväng idag, passade på att ta ett kort på henne i sommar grönskan på ängen utanför.

Mammas fina flicka! =)

Annars gick det bra att jobba, vi fick potatisbullar till middag. Det var riktigt gott, med lingonsylt å allt. =) Jag gillar inte ens lingonsylt men till potatisbullar är det givet. Men jag var lite hungrig när jag kom hem, tur var att sambon var det med så vi åt pizza i ugnen och kokade lite bea. Eller ganska mycke bea, det är ju såsen som är god =)


Nej nu ska jag kika på Law and Order och sen sova så jag orkar med Erika i morgon =D


Adios amigos!
Sleep tight, don't let the bedbug's bite!

Blir så leds.

Det blir ju som sagt nästan aldrig som man tänkt sig.. Idag tex så hade jag tänkt gå på en promenad. Men det har jag inte haft tid med.. Först när jag vaknade så satte jag mig framför den här idiot burken (ist för att gå ut som planerat) Här blev jag ju sittandes då naturligtvis. Åsa ringde och berättade att hon köpt ÄNNU ett par skor (shopoholic =D skoja) så då blev jag lite handla sugen. Åkte ner på KMs kläder och tänkte att ett linne kunde jag väl ändå hitta eller? Nej det kunde jag inte, eller joo visst HITTADE jag ett linne som jag ville ha men.. Vem fan har råd att köpa ett linne för 399?! Inte då ett fattigt, underbetalt vårdbiträde som jag iaf.!

Lite småsur gick jag där ifrån och skulle köpa halsbränna-ta-bort-tabletter på Apoteket. Gick bara bra. Jaha, VAD ska jag göra nu då? Åkte runt på byn och smutsade ner luften lite och försökte få tag på Jaana. Heeelt omöjligt. Styrde min kos hemåt, då jag kom på att jag kanske ska kolla om hon är på rosengård? Mycket riktigt där satt hon och drack kaffe. Surrade lite med henne och även med Mikaela och sen kom jag och Jaana fram till att hon skulle komma med hem till oss och kolla hur vi bodde. Klockan var kanske kvart över ett då hon åkte och jag tog och styrde min kos mot boback. Surrade lite med Felicia, Linda och hennes mamma. Sen gick vi upp, kollade på byggnationen av balkong-size-jättestor och jag fick lite kläder. Byxorna var lite stora nu, men jag kanske kan ha dom sedan? Vi får väl se.. =)

Nu ska jag ta och äta min mat och sen iväg och jobba halv fyra. Undra vad det blir för middag i kväll? Vem ska jag jobba med? Hmm.. Det återstår att se..


Nu börjar jag även bli lite otålig angående kvinnan med huset.. CALL ME ALLREADY WILL YA?!

Ehh?..

Skulle svara på en kommentar nyss, men det gick inte. Det stod följande;
"You are not authorized to view this page"

Aja, får väl helt enkelt svara på den här då, tillsvidare.

Jag vet faktiskt inte när vi får svar. Förhoppningsvis innan den första juni iaf så jag hinner säga upp lägenheten. Kolla på blocket, och jämtland och villor och radhus uthyres. Där finns bara två hus i Ragunda, kolla där får du se det. =) Jätte mysigt.!


Hur som helst så är min nässpray slut. *haha tänker Kickan, där fick du din fjant* Men jag har kommit fram till en sak: Jag har en nässpray som är utan kemikalier och allt annat som gör att en nässpray verkligen fungerar, utom koksalt. Den ska jag börja använda. Även om den inte fungerar så kanske jag kan INBILLA mig att den gör det och på så vis blir.. Fri täppan? (I know it makes no sence) Det är värt ett helthjärtat försök.
Se bara på min vän D, han kämpade och kämpade mot nästäppan, efter att en doktor berättat att hans näsa vad alldeles fucked up efter allt sprayande. Han fick nå skit att andas in som naturligtvis inte fungerade men men..

Hur som helst så tror jag nog att han mot alla odds, dvs de odds jag tror, överlevde han och nästäppan förlorade. Stämmer det? Ni förstår, kan inte jag andas egenom näsan tror jag att jag inte kan andas alls. Paniken kommer smygandes och ja.. Ingenting kan väl bli bra utav det?


Men jag ska kämpa, I WILL NOT GIVE IN!!


Nu ska jag dricka juice och titta på TV. Puss!

Åååh!

Sitter här och dricker mitt underbara jordgubbste och bara myser.. Ska strax krypa ner i sängen och kika på Law and Order. Men först måste jag berätta..

Huset vi kikade på var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!! Jag skulle kunna flytta in i morgon! Hon som äger det skulle höra av sig under veckan så får vi se hur det blev.. Det var väl ett par till som var intresserade, men jag sa att vi VERKLIGEN var intresserade. *hoppas hoppas*

Lagomt sort, lagom hyra.. Fantastiskt kök, stora sovrum.. Allt var bara så bra med det. Men nu ska jag inte hoppas för mycket.. Inte förän jag pratat med henne igen. *hoppas ändå* =)


Ha en bra natt mina vänner, det ska jag ha!

Puss på pannan

Tro det eller ej..

Men jag har gått med i en sån där tävling..

Man kan få en massa poäng och så.. Om ni klickar på länken så får jag poäng osv..

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/1299


Sofforna..

Vilken ska man ha?!

 och  ELLER


Do you see my dilemma?

Jaha..

Nu har Saga och Petra varit här en stund. Busat och lekt så till och med Bettan är trött!! =) Det trodde jag inte skulle hända.. =) Handlat IGEN har jag gjort.. Var ju ner igår men.. Jag skulle säkert ha handlat mera men.. Orka handla lista?! *inte jag* Aja..

Jag ringde iaf på ett annat boende som vi ska åka och kolla på senare ikväll. *hoppas att vi gillar det*
Det ser fint ut, men det beror lite på vad uppvärmingen kostar.. Men men.. Vi får väl se =)

Tänkte börja med maten också, men jag är inte hungrig. Åt med Åsa i Långsele så jag är fortfarande mätt. Själva resan gick bra, men jag köpte ingen soffa iaf.. Hittade en intressant, en tre sits + en fotölj.. Men jag vet inte.. Vi ska kolla till veckan på Living om den soffan fortfarande känns lockande och om den fortfarande är så pass billig som då OCH om den framför allt finns kvar. =) Annars får Sanna klara sig med sina soffor och jag får drass med hörnsoffan.. Annars är den din Sanna! =D

Adios amigos!

*btw*

MIddagen blev jättebra igår! =D

Vad hände..

.. med OS egentligen?! Det skulle ju vara någonstans i Asien eller hur? Kina eller Japan. Men vart tog det vägen? Blev det inte av? Sprang de där stackarna runt hela jävla världen helt i onödan? Eller har det varit OS men ingen brydde sig?


Det var min första tanke då jag slog upp mina blå, faktiskt.
Snart ska jag åka till Långsele med Åsa och Erika. Vi ska kolla på möbler. =) *hoppas jag hittar en soffa*
Idag ska jag betala räkningar, har haft lite av beställnings-mani nu på slutet så jag ska betala någon bok och nån sko och så.. Men det gör ingenting. =)


Nej nu ska jag äta frukost. Adios!

*kommer tillbaka med en uppdatering ang Långsele och eventuella fynd*

Middagsbjudning eller kaos?!

Pratade med den snuskigt trevliga killen i kassan på ICA, han frågade om det var jag som visslade så där högt. "Huh?!" fattade INGENTING. Han började skratta och jag, dum som jag säkert såg ut, skrattade lite halvhjärtat och funderade vad fan han pratade om. Sen förstod han nog att jag inte förstod, för han började förklara vad det var. Ytterdörrarna ytterst stängde sig tydligen inte, men det gjorde de inre, vilket resulterade i att det visslade högt i korsdraget. Nån hade sagt att det lät som en, för att citera, "hörgrej" (översättning= hörapparat).
Besserwissern i mig kom fram och jag ville förklara att det visst kunde ha varit en sådan "hörgrej" (ljudet var ungefär detsamma) men eftersom att han ängnat hela helgen till att lista ut vad det var så sa jag ingenting. Snällt va?

Bjöd Kickan på middag idag oxå. Råkade henne på stora ICA parkeringen. Pratade lite, hon petade lite *fråga inte*. Vi kom fram till att hon dajnar med oss idag. Det blir spännande.. Det här med matlagning är inte min starka sida.. Detta kan sluta hur som helst..


Nu ska jag kolla riset.

Over for today..

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Känns som en ganska lagom lång arbetsdag efter en helg ledigt. I morgon är jag leedig hela dagen, men sen jobbar jag 15.30-20.30 onsdag, torsdag och fredag. Delad otur på lördag och 12.30-20.30 på söndag.. Men sen är jag ledig på måndag, åker troligtvis in till Östersund på tisdag eftermiddag/kväll och sover hos Sanna till onsdag.. =)

Idag jobbar Micke första dagen i Bispgården på Nipängen i köket, det lät som att han gillade det bättre än Björkhammar. Tror jag det, halv fabrikat och han fick bara stå i disken och lägga i maten som sedan skulle ut till Hemvården.
I Bispgården gör dom tydligen all mat själva. Det är ju Det som han vill arbeta med, inte diska.

Jag ska försöka mig på kasslerlåda idag, vet inte riktigt om det kommer bli lika gott som när pappa gör det.. Säkert inte. Men jag får försöka så gott jag kan och hoppas på det bästa. Annars så löser en skvätt ketchup det mesta =) Är du ledig Kickan? =P

Nej nu ska jag lägga mig och gosa med min fruktansvärt duktiga hund som inte gjort nå dumheter då hon var ensam. Jag är såå glad att jag ÄNTLIGEN slipper den stora buren i vardagsrummet och en ledsen hund som tittar på en med super ledsna ögon då man stänger in henne och åker iväg. Det är över nu och hon är så duktig! =D


Adios!

Back to basic.

Hemma i underbara Hammarstrand igen. Jag gillar faktiskt våran lilla, sketna, insyltade byhåla. Jag gillar det här med gemenskapen.. Alla "känner" alla, eller vet något sånär vilka alla är. Visst, alla lägger sig i sådant som de inte har med att göra, men samtidigt så visar väl det att dom bryr sig?

Vi var iaf till Östersund igår kväll. Åkte till Lingränd och skulle byta till den vita, rena, tuffa Saaben.. Allt började verkar fel när jag skulle låsa upp dörrarna. *vrid* bara förardörren öppnas. Hmmf.. Nu måste centralåset gått sönder.. Sätter mig i bilen och ska kolla om det bara är låset eller om det är slut på ström.. *vrider på nyckeln* Händer INGENTING. Inte ens ett halvdåligt försök till att göra ett minsta lilla ljud ifrån sig. *suck* Måste vi åka den gröna (vackra Saaben men..), skitiga och med-trasigt-halvljus-fram bilen?!

Juste.. Jag kan jag ta startkablarna från min bil till pappas. *smart* Till slut kom vi iaf iväg. När vi kommer fram till stan så ringer jag pappa och frågar vart dom är; "vi sitter på den lilla gräsplätten vid rondellen vid OK" = Österäng.
Då var väl klockan kanske halv nio typ.. Dom hade suttit där sedan 15.30. Ingenting hade dom ätit utan druckigt en massa öl och vinkat till alla bilarna. Så ja, dom var snygg då vi kom. =)

Det sluta med att vi gick hem till K när solen gick ner och kylan gjorde sig påmind. Där satt vi resten av kvällen, pratade, skrattade en hel massa, funderade på mina släktband, funderade över varför missförstånd uppstår osv..

VId halv två fick jag ÄNTLIGEN iväg alla in i bilen så vi kunde åka bort på MAX och äta. Då hade jag inte ätit sedan 19.00 då vi grillade hon min mamma. GISSA om jag var hungrig.


Den resan vi gjorde igår fick mig verkligen att uppskatta Hammarn och dess.. Lugn. Visst, Östersund är en jättefin stad, speciellt på sommaren. Men Hammarstrand. Hammarstrand blommar ut på sommaren. Det är mycke människor på byn och strosar omkring. Mjukglass. Gröna träd mitt i byn. Skit dyra lägenheter, men trivsamma ändå.


I Hammarstrand känner jag mig hemma, men kanske jag flyttar ändå..? Men hemma kommer alltid vara Hammarn.

Aaah..

Godag! Vilket UNDERBART väder vi har haft idag! Vaknade halv nio, men låg kvar i sängen och myste till iaf kvart över 9. Micke vaknade och suckade över hur tidigt det var och över hur pigg jag var. Jag sa åt honom att somna om så skulle jag gå och duscha. Så då gjorde jag det. =) Men när jag duschat klart var kaffet kokt och de stekta äggen på G. =D Vi åt våran goda frukost ute på bron i solskenet. =)

Sen ringde mamma och frågade om vi ville följa med till Solle, så det gjorde vi. Hittade två st BHar och två jättefina neutrala bebis pyamasar. =) Kan vara bra att ha några i olika storlekar att välja bland sen =)

Micke hittade en inredningsbutik med mega rea så han köpte 6 rödvinsglas, en mortel i marmor, två vispar, två stekspadar tror jag det var och.. En vinkaraff och en stor glas.. Nånting som han enbart köpte för att den var "cool". Sidär sidär.. =)


Lyssnar på några låtar ur Madonnas nya skiva, bra få som är bra.. Nu bytte vi till Nightwish ist.. Där pratar vi om MUSIK =D


Aja nu ska jag ta och äta någonting lätt innan jag och Micke ska upp till mamma och grilla. Gott gott..
Entrecot (stavning?), klyftpotatis och bea. Mamma och dom ska nog äta flintastek tror jag..
Juste, man fick fylla upp en glas-grej med valfri olja på Coop i Solle, för 30 kr så det gjorde vi. Kan vara fint att ha som dekoration eller i-nödfall-olja till sallad =)


Ha det bra i sommar-värmen!!

food

Pizza is on the way.. Nån som vill smaka lite hawaii med extra annanas och med bea så står min dörr ÖPPEN i kånkback. =)

Eeh..

Jag tror jag lyckades tappa bort MSN på datorn.. Är det ens möjligt?


tic tac..

Klockan går oförskämt sakta idag.. Jag har gjort en massa och ändå är inte ens klockan halv tre. Jag har agerat värdinna åt Micke och Mats (jag kokade kaffe), mamma kom och drack kaffe med och vi fikade sockerkringlor. Sen har vi varit och hälsat på Åsa och Erika, drack lite kaffe där och busade med tösen. =)

Nu ska jag bara vänta på att klockan ska gå så jag får åka och jobba någon gång. Skickade iväg Micke på affären och han skulle handla. Hoppas han kommer ihåg allting. =)

Vi kanske åker in till östersund i morgon, jag vill så himla gärna äta hamburgare på nyöppnade Max. Dom har så himla goda hamburgare där. Men självklart åker vi inte in enbart för att äta hamburgare, träffa pappa ska vi nog göra oxå och kolla på crousingen i östersund. Men jag vet inte ännu om vi ska åka eller inte, det visar sig i morgon.


Aja vänner, nu ska jag lägga mig i soffan en stund.
Adios, and remember.. Efter regn kommer solsken!!

skämtar ni!?

Helt jävla OTROLIGT!! Nu fann jag igen inlägget jag skulle publicera =D *och tillbaka kom den positiva Marie och jag tror till och med solen kikade fram i Kånkback*

Kliiiiar!!

Att denna pollen aldrig är tänkt att ge med sig!! Jag vaknade nu på morgonen och jag var varken täppt i näsan eller hade kliande ögon.. Jag klev upp, drog på mig min super- duper- sexiga rosa snobben pyamas och gick ut i vardagsrummet. Då börjar det sakta men säkert klia i mitt vänstra öga.. Hmm.. Höger öga har inte just kliat så mycket, det är mest vänster. Sen nös jag 5 gånger tror jag och nästäppan var tillbaka.

Slutsatts av ovanstående; Nej pollen har inte gett med sig ännu.

Igår kväll jobbade jag som en liten tok. Men det gick ganska bra, Emelie hade bakat rabarberpaj under dagen och sparat en bit till mig!! Den var väldigt god, undra om man inte ska ta och göra paj hemma nån gång. Jag menar, hur svårt kan det vara?! =)

Till middag fick vi pannkaka och grädde, var helt okej för att vara färdiglagad pannkaka som är uppvärm. Grädden smakade ingenting, men det är tackvare att den är osötad eftersom det är så många med diabetes.
Till kvällen serverade vi citron kräm och mjölk. Den var faktiskt himla god den krämen, syrlig ungefär som en.. Karamell. =) Både jag och Emelie kände igen smaken att det finns en karamell med samma sak men..

Ni vet, godis = mjukt
Karamell = hårt

Idag iaf regnar det här, surprice att det gör annat i våran kalla del av landet?! Det står två fär mig okända bilar på min gård och pratar högljut och ställer stegar efter väggen. Har ingen aning om vad dom gör här men jag tänker inte fråga heller. Jag håller mig inne i min lilla grotta så får dom göra vad dom vill ute.. Kommer dom in genom ett fönster har jag ju min stora starka skräckinjagande vakthund som skyddar mig..

My ass, hunden skulle bli överlycklig att nån kom och isf pussa ihjäl inkräktarna.. *what a protection*

Ska jobba ikväll med, börjar samm idiotiska tid som igår, halv fyra. Jätte bra om man har någonting speciellt att göra under dagen, men då jag inte har det så suger det. Micke jobbar idag med så jag kan inte hitta sällskapet där heller.. Kickan kanske är ledig idag så kanske man kan svicha upp dit en sväng innan man börjar jobba..


Eller så kan jag ju sitta här hemma och ruttna bort tills klockan slår 15.15 och det bär iväg?!

Har du/ ni nått förslag på sysselsättningen en regnig maj dag?

Neeeeeeeeeeeeeej!

Efter att ha skrivit en HEL JÄVLA ROMAN om min pollenallergi, min snygga pyamas, min arbetsdag på Björkhammar igår och om det förbannade regnet här i Norrland, SÅ ÄR DET BARA BORTA NU!!!

Jag brukar inte tappa humöret men nu blir jag irriterad.. VARFÖR ska man inte kunna förhandsgranska för att sedan kunna korrigera slarv INNAN man publicerar?! VARFÖR?!

Sånt här kan göra mig helt jävla galen! Nu tappade jag HELT lusten att skriva om skiten, det är ingen mening. Nu kan jag inte sätta min positiva klang på det hela, nu skulle det bara bli ett helt inlägg med klagan. Ungefär som nu!

Nej nu ska jag ta min förbannade tekopp och sätta mig i soffan och fundera över vad i helvete de okända människorna på min gård sysslar med. Att dom är där vet inte ni för det stod i det GAMMLA INLÄGGET!


Adios amigos!
Hoppas  min positiva sida återkommer senare under dagen..

Jaha..

Nu så är bloggen flyttad. Skillnaden är ganska liten enligt mig men.. Nu är det klart! =)

Men..

Var det INGEN som tyckte min UNDERBARA vovve är den vakraste i världen?!

*spä på mitt ego lite will ya?!*

Sluta aldrig..

Att förundras. Fick nyss ett meddelande av Åsa, svärmor. Det var jag inte beredd på. Men det stod iaf; Teater Döda Fallet 7:e juni 14.00. Det hade kunnat stå "be there or be there" efter, det hade varit skoj. Men nu gjorde det inte det.

Svarade sanningsenligt och trevligt, som jag alltid gör, "Okej, det ska bli roligt" eller nått sånt..

Jag ska gå på teater! =) Läste om teaterna på jobbet (JA jag har glömt vad den heter okej?) med Gunvor och vi kom fram till att vi ville gå båda två. Nu kan jag skryta för henne att jag SKA gå.. =)


Nej nu ska jag ta och äta i mig någonting nyttigt.. Kanske jag tar nån gurkbit till min Billy's pan pizza?

Eh okej?

Enligt nått test jag nyss tog så skulle jag vara gift om 1 år och 9 mnader.. HUH?!


Om jag inte tänker gifta mig då? Någonsin?

Idag

God morgon alla morgonpigga!
Jag har sovit F*A*N*T*A*S*T*I*S*K*T i natt, helt underbart.. Jag har sovit stort sett hela natten, vilket bara det är extremt ovanligt för att vara jag, och sen har jag drömt en massa fina saker om framtiden.

Idag skiner solen ute, men det blåser SÅKLART! Tänk att här uppe i Hill- Billy- Kånkback blåser det jämt! Det spelar ingen roll.
Regnar det = blåser ändå.
Skiner solen = blåser ändå, oftast så mycket att det blir kallt.
Mulet = blåser ändå.
SUCK!

Aja, jag satte ut hunden på linan och nu sitter jag här och slevar i mig filmjölk och hallonsylt. Att någonting så enkelt kan vara så himla gott?!

Undra vad man ska göra idag då tills man börjar arbeta..? Jag börjar inte förän vid halv fyra, vilket är lääänge från nu. Jag antar att "normala" unga människor först och främst sover just nu.. Sen ska det väl ta en himla tid innan det går att göra någonting.. Dvs klockan lär kanske hinna bli ca.. 14.30 och då är det INGEN ide.. Då känns det som att jag snart börjar jobba så då blir jag stressad, dvs inge rolig att vara med.

Det är som lite trist att börja jobba så sent på dagen, för även om man kanske skulle kunna sova lite längre på morgonen, så kan ju natruligtvis inte jag det, så går man hela dagen och bara VÄNTAR på att få börja jobba.. Men men.. Jag skulle lika gärna kunna bara skita i att jobba idag om jag fick bestämma. Men det är ju bara 2 dagdar och sen är jag ledig igen.. I 2 dagar..

Nästa vecka vill jag inte tänka på..!


Aja kompisar.. Nu ska jag leta rätt på TV dosan och byta från Skilda världar till någonting annat.. Kanske Oprah skrålar på 3 : an?


Jag blir så glaaad!

Det är så roligt att det är en massa människor som läser mig fjuttiga blogg. Jag blir som alldeles varm i hjärtat.! Varje dag jag kolla min statistik så har det ökat om än bara en liten liiiten bit upp på stapeln..


Men det gör mig såå gott!

Ja jag jobbar mycket, Ja jag jobbar med äldre människor och det KAN hända att vissa knepiga ord kommer i från mitt "jobb- ordföråd".


Men vad gör väl det?!


Ha det gött darlings!!

natti natt

Min Bettan.. Att hon är såå fin!

       


image44

Here it is!!

Här är den.. Min fina, nya, gråa/svarta barnvagn.. =)
Det var ett HELVETE att få dit vissa grejor, jag är glad att jag gjorde det själv och att inte min stackars sambo fick "ta smällen". Blir lätt irriterad på närmast sörjande då någonting inte går som jag vill.. =)

 

Måste bara lägga upp denna OTROLIGT söta bild med, en utav grannens katter satt i "roten" av trädet utanför vårat köksfönster här om dagen. Där låg hon och sov först, sen sträckte hon på sig och såg ut att må såå gott!

 (kanske inte syns så väl men..)  Min Bettan och Linus i Bettans korg =)

Helt otroligt!

Godagens!!

Idag hade jag ju trott att jag skulle vara ledig, men A-L ringde vid kvart i åtta och frågade om jag kunde jobba 7.30- 17 på Aspen. Jag är inte den som är den, så visst. =)
Jag klev upp, åt lite frukost och gick ut med hunden.. Väckte min sambo som oxå började jobba 7.30 men som tydligen ansåg att han hade ALL tid i värden.. =) Haha.. Men men..
Jag åkte hem i från vid tio över sju, vill hinna byta om och dricka kaffe ochså innan jag börjar i lugn och ro.

Jobbade hela dagen, pratade en massa med A-L, kommer sakna det nu när hon flyttar =(. Åkte till pappa då jag slutade och hämtade hans tvätt och började tvätta den. Nu när han jobbar borta så hinner han inte med det, eller iaf inte den här veckan. Så jag tvättar åt honom.. =) *snäll dotter*

När jag kommer hem så står det ett stort paket på bron.. Hmm.. Skumt tänkte jag men men.. När jag tittar närmare på paketet så ser jag att det är ju BARNVAGNEN!! Jag fick ju bekräftningsmailet i förrgår om att den var skickad, men jag trodde inte den skulle stå på min bro när jag kom hem IDAG redan!! Men det gjorde den! =)

Var lite jocks innan jag fick ihop däcken och så men nu står det ihop fixad i vardagsrummet.. =)


Aja.. Nu ska jag gå och äta.. Kanske återkommer senare ikväll?


Adios amigos!!

Så där ja..

Nu har jag gjort en massa nytta..
Efter all min lathet mitt på dagen så tog jag tag i det hela vid kvart i tre.. Då hade det gåt ca 2.5 timme sedan Erika- vinden lämnade byggnaden och kaoset stannade upp ett tag.

Jag kollade på filmerna på golvet och tänkte; Nej. Jag vill inte.
Så jag tog med mig hunden, kastade mig i bilen och åkte på ICA. Där handlade jag en massa användbart.. Mackaroner, mjölk, fil, vindruvor, tomater, gurka, juice, pytt i panna, Billys pizza till min sambo, toapapper, ajax rengöringsmedel, sköljmedel.. Fanta till mig (mums!!).. Säkert köpte jag nått mera med, men vad bryr du dig om det egentligen? Jag skulle lika gärna kunnat handla tvättmedel och kattmat och ingen skulle bry sig. Utom jag =)

Hur som helst.. Jag kom hem, satte fast vovven ute på gården, stoppade in maten och ändrade genast mina middagsplaner.. Vem vill egentligen ha potatismos en dag som denna? Inte jag iaf, så det fick bli stuvade mackaroner och köttbullar. Gott.

Kollade på berget med disk.. Bara att sätta igång.. Diskade och kände mig nöjd med det. Gick in i vardagsrummet och såg film kaoset. Suck.. Orka damma hyllan? Knappast.. *tar bort det synliga och ställer in filmerna igen men i oordning.* Aha! Nöjd med resultatet, det är ändå ingen mening att sortera filmerna, Erika kommer väl nån fler gång eller så ställer nån annan tillbaka filmerna fel. (kommer troligen fixa det senast i morgon 12.00 om jag känner mig själv det minsta..)

Lika bra att fortsätta i denna takt så jag rev fram dammsugaren och fick fram det vita golvet igen, härligt! Skurmoppen stod ändå framme i städskåpet så varför inte skura när ändå ångan är uppe? Jag menar, ska man ändå ha någonting att göra är det ju lika bra att fortsätta med städningen..

När det är klart anser jag mig vara värd en skön vila i soffan.. Don't you? Med tanke på att klockan faktiskt bara var strax efter 16.00  då jag var klar så hade jag ju jobbat på ganska bra. Jag tror det gick 10 minuter innan Micke kom hem.. Maaaaat skrek min mage och troligtvis även hans..

Fram åkte makaronerna, mjölk, majzena redning, strösocker, svartpeppar, köttbullar och stekmargarin. Här faan ska lagas gourme middag! =)

Smakade gudomligt iaf och det är huvudsaken. Gjorde en massa extra, så det räcker till matkåda till Micke i morgon och kanske till och med till en lättare lunch till mig. =) Smart!


Aja.. Nu ska jag ta och diska bort det som blev vid middagen.. Sen vet jag inte.. Jag kollade på Glamour tidigare, men det har liksom mist sin dragningskraft. Och den sutsattsen drar jag eftersom jag somnade i soffan till det.. =S


Adios amigos!!

Barnvakt!! =)

Erika har nyss varit här i några timmar och busat medans mamma fick åka till bispgården i lugn och ro och träffa sina framtida elever. Så nu ser det ut som ett kaos här.. =) Jag ska ta och plocka ihop men jag orkar inte nu.. Måste dammsuga också men jag tar det seeen..

Tänkte lägga upp lite bilder med vad vi sysslat med idag.. =)

     
Rivit ut alla filmer,                       Ätit god efterrätt, läst all post.


Bland annat.. Tänk er hur mitt vardagsrumsgolv ser ut med ALLA Astrid Lindgren- filmerna på golvet och sen har jag en stor hög med skräp- post på köksgolvet. Men fördelen är att nu kommer jag ställa tillbaka filmerna EFTER att jag dammat hyllan (ist för att damma bara där det syns) och kasta all gammal skräp- post. =)

Jag håller inte riktigt med Sanna att det luktar gammal gädda sedan Erika ätit burk- lax, men det luktar inte heller JÄTTEGOTT! Men barnet gillar det ju så då måste hon ju få äta!! =) Efterätten blev äppelpure, MUMS.

  Min svartsjuka lilla älskling.. Hur ska det då gå sen om några månader? =)


Sen gick vi ut på en liten promenad, eller vi gick till postlådan, men eftersom tösen vill gå själv så tog det väl ungefär en sisådär 20 minuter, men vi hade ju ingen brådis. =) Sen åt vi lite sten, spottade ut och konstaterade att det smakade blä, bara för att stoppa in en ny sten och göra samma sak igen.. Spotta ut, säga blä med hela tungan utanför munnen och stoppa in en ny. =) Men men.. Började leka lite på lägdan med Bettan, men då började det åska ute och regna. Hunden blev rädd (surprise?) och lilla Erika med. SÅ vi gick in, drog ut allting och sjöng sånger ist. Då gick det läskiga över och det blev roligt ist. =)


Aja.. Nej undra om man ska ta tag i städningen innan min sambo kommer hem till kaoset? Eller kanske man ska åka och handla? Jaa surra lite mer på MSN och sen får vi väl se hur det blir.. Skämma bort min svartsjuka lilla hund kanske? =)


Adios!!

Jaha..

Nu börjar det verkligen kännas verkligt.. Fick ett bekräftelsemail ifrån företaget i Solna som vi köpte barnvagnen av, den skickas idag =D Nu känns det så.. Verkligt. Jag har inte vågat tro riktigt att det är sant, jag har inte velat köpa någonting heller för man vet ju aldrig.. =S

Jag har iaf köpt en bok som heter Mitt första år som mamma, sen vänder man på den och det är samma men för pappan. Jag trodde ALDRIG M skulle skriva någonting i den, och han sa att han inte skulle göra det heller, det var för krångligt att skriva tyckte han. =) Men sen såg jag att han visst hade skrivit i den, den låg fel i lådan "It's all about the details.."

Kanske ska åka till Sundsvall med T och S nästa vecka, är bara ledig tisdag och då är det ju lön så kanske man tar och drar iväg och köper lite nya kläder.. Inte så mycke men kanske några linnen och nån tröja. Vi får se.. Kollade på en hemsida på bebis kläder, men det känns som tidigt att beställa någonting.. Men titta kan man ju =)

M har sin första dag på Björkhammars centralkök idag.. Han ringde vid halv tolv och hade glömt sin matlåda, så jag åkte med den.. Skulle tanka på samma resa, det blev dyrt, men KORTET FUNGERADE INTE!! *piiinsamt* Jag fick åka på bankomaten och ta ut pengar då.. Fungerade FORTFARANDE inte!! Suck.. Handelsbaken, here I come! Gick in, tog ut pengar och tog och beställde ett nytt kort.. Suck så FRUKTANSVÄRT det var.. *ggrr*

Idag är jag ledig, tråååkigt. Det är aldrig någon ledig samtidigt som mig.. Pappa jobbar, mamma vet jag inte vad hon gör, hon var hos doktorn förut.. M jobbar.. K jobbar säääkert.. T sover kanske, tror hon skulle jobba i veckan.. Sen hade jag inga fler.. =S


Nej nu ska jag gå och duscha tror jag och sen ska jag lägga mig i soffan och tycka lite synd om mig själv..


Juste.. Glömde nästan.. Ska ta fram köttfärssåsen ur frysen..


Adios!

Btw..

Vad har hänt med kommentarerna? Jag ser att det är en massa som läser men jag får då INGA kommentarer.. =(

Pictures..

     
J under ett av uppdragen; mima till en låt och använd
en toalettborste som mick. (den råkade dessutom vara använd)

     
   

Mäh!

God morgon. Idag kliar det väldigt i ögonen, men jag klagar inte. Solen skiner ju ute och klockan är nu 10.08 på en söndag förmiddag. Varför är jag vaken? Jaa en sjukdom jag kallar för morgon-pigghet har drabbat mig de senaste månaderna. Spelar ingen roll om jag försöker bekämpa den med att.. Ja stanna uppe halva nätterna eller någonting..

Jag kom hem vid två halv tre i natt. Först arbetade jag, stressade mig igenom de sista 45 minuterna där och sen hem. Ingen sambo = ingen utlovad mat. Han hade glömt =S Hur som helst så slängde jag mig i en vaarm och skön dusch, ringde T och sen K. Rotade igenom alla mina kläder efter ett linne som jag kan ha, hittade ett som jag så gärna ville ha och det var liksom nu eller om 1 år så det blev det. =)

Åkte upp till Gulldalen, lyssnade och skrattade till deras tokerier med spelet Våghals. Sen skjutsade jag hem Kattis till henne för hon mådde inge bra, skulle då tillbaka till Gulldalen men B Ö ringde och berättade förljande; Din pappa ska bli morfar!! *nähä?!* Åkte upp dit och skrattade lite till, fick äta good mat, klyftpotatis och fläskfilé. Mumma.! 

Sen skjutsade jag hem farbror och födelsedagsbarnet och hennes yngsta son, varav T frågar om jag vill åka upp till Pålgård och hämta ett gäng med glada brudar? Sure.. Why not?

Vi hämtar dom, skjutsar dem till Gullis och SEN åker jag och hämtar min far och min sambo hos B.

Jag kom som sagt hem vid två halv tre i natt och gissa när jag vaknade första gången och var piggare än allt annat? Halv sju..


Tack gode gud för det sunda förnuftet som tvingade mig att somna om till halv tio.


Hur har ni haft det i helgen?


Adios!

Lingondricka?

Varför vill man ha Lingondricka till maten då det finns en UPPSJÖ med annat gott att dricka? Svartvinbärssaft, körsbärssaft, jordgubbssaft, mjölk, vatten, passion och apelsin-saft.. Listan kan göras låång, men ändå, även om man lägger fram alla dessa delikata drycker så finns det de som väljer lingondricka.. Men varför?


Idag har jag jobbat som en tok. For på jobbet lite tidigare för att vara i tid och sen för att hinna dricka kaffe i lugn och ro innan natten kommer och rapporterar över allt ansvar på mig och min kollega.
Så kvart i 7 ungefär kommer jag innanför dörren på Björken. Det är tyst, lugnt och mörkt. Uuunderbart..
*dunk dunk, skräll, skära skära* Shit! Någon är i köket, mörkrädd som man är så ropar jag lite försynt.. "Haaallå..?" Inget svar. Men va fan. Besvikelsen över att den "perfekta" morgonen på björken är förstörd, trodde jag då, gör att jag stegar in i köket. Där står G som inte skulle börja förän halv åtta ocg gör gröt och brer mackor.. Henne håller jag på att skrämma ihjäl, hon hör väldigt dåligt och har därför hörapparater. Jag ber om ursäkt, torkar upp grötsmeten som hamnade på dörren till diskmaskinen och tar min kaffe kopp och smyger försynt in i personalrummet.. Efter mig kommer en kiknande G av skratt och tycker det där var det roligaste som hänt hittils idag. *notera att kl är ca 06.49* Hur som helst så drar vi ett streck över det hela och myser ner oss i godan ro och läser tidningen.

Efter en liiiiten stund, en sisådär två tidningsblad senare, hör jag en välbekant röst säga; Jag tror nog allt det sitter en liten tjockis här inne?!. Anneli. =) Hon hade varit på "min" sida av bygget under natten med min favorit på natten, Y B. Skönare kvinna får man leta efter. Hur som helst så surrade vi lite, kom fram till att hon ALDRIG kommer vara "i ordning" i hennes ny renoverade hem *avis*, att hon har på tok för lite garderober (eller var det att hon hamstrat för mycke grejor?) Hur som helst så blev dagen lyckad iaf.. =)


Väl hemma ville jag bara sooova. Men insåg följande: Idag fyller min morfar 6*. Då ska vi upp och tigga tårta innan han åker till Mallis (17/5) i 15 dagar.. *svinigt* Sen skulle vi äta oxå.. Idag blev det en kebabtallrik för "tjockisen" och en pizza för sambon. MUMS! Sen för en stund sedan var det ett gäng med brudar på besök, det var trevligt. Dom drack cider och vin och vi surrade och hade allmänt trevligt en liten stund.

I morgon ska jag jobba igen, men jag har sovmorgon och börjar inte förrän vid halv ett. Det är drygt att jobba över dagen, men det är skönt att slippa kliva upp från morgonen.. Var helt dö när klockan ringde vid 6 i morse.. Urk för att börja 7 på morgonen.. *I-lands problem I know...*


Ajja.. Nu börjar min rygg göra lite ondare än normalt, ska nog lägga mig i soffan med goset och dra en filt över mig och "vila ögonen".. =)


Adios!!

Glassen BTW!

image20

Men..

Middagen blev desto bättre. Är det inte konstigt att någonting så himla enkelt kan vara såå himla gott? Ta stekt korv, lite pulvermos och en skvätt ketchup och lägg sedan till tunnbröd. Där har du den perfekta middagen.

Lunchen blev ju som bekant en stoor katastrof idag, men middagen blev desto bättre. Nu ska jag bara vänta på att mina björnbär (nyttigt va?) ska tina och glassen (inte fullt så nyttigt men..) bli lite mjuk så är efterätten klar!

När jag puttrade ner på affären tidigare i eftermiddag hade jag siktet inställt på två grejor; potatismos och sköljmedel. Jag använder ALLTID ett speciellt sköjlmedel, det luktar fantastiskt gott. Vad tror du inte inträffar? Det är SLUT! Vad ska jag göra? Lukta, sniffa, lukta lite till. Ingenting är ens i närheten av den klassen som mitt "vanliga" sköljmedel.. Men jag fick ta med mig en flaska med typ sommarblom eller nått.. Suck. Vad gör man inte för att få mjuka trosor?

Vad skulle jag ha köpt om jag förberett mig lite och tänkt efter? Ketchup.. Mjölk.. Kattmat..


Men det gör inget, jag gillar att handla varje dag... ....


Världens tur..

Igår satt jag och kollade runt bara helt allmänt på tradera, som förövrigt är en väääldigt rolig sida att bara.. Kolla på. Jag kan lätt sitta där en hel dag och bara.. Kolla. Igår kollade jag på mobiltelefoner av alla sorter. Jag kollade på barn kläder, böcker, bilstolar, sängar, barnvagnar.. Jag kollade på TV aparater, kläder, väskor.. Det finns verligen ALLT!!

Hur som helst, jag satt där och jämförde priser på barnvagnar, eftersom det är ett tag kvar så ansåg inte jag att behövde köpa en riktigt ännu.
Men.. Där var den. Den finaste jag sett. Helt ny i kartong, grå och svart.. Priset låg på 1350 :- och en timme kvar av budgivningen.. vad ska jag göra vad ska jag göra?!

Det slutade med att jag la ett bud på 1500 kr. Såg lovande ut ett bra tag, men då. Då får jag ett meddelande med 10 minuter kvar av auktionen att någon bjudit över. Priset låg nu på 1525 kr. Jag satte mitt max pris på 1600 och höll tummarna! 21.39 fick jag ett meddelande i inboxen på hotmail att jag hade det vinnande budet på 1550 :- och BARNVAGNEN ÄR MIN!!


V 16

 Min mage =)

Lunchen som aldrig blev.

Idag skulle jag göra tunnbrödsrulle till lunch. Så sist jag handlade köpte jag: grillkorv, tunnbröd och hamburgerdressing. Fixat!! Idag då jag skulle göra maten, vad inser jag inte då, men en hungrig sambo bakom ryggen som nästan krampar av hunger..? Vi har ingen potatismos! VA FAAN!?!

Jaha, vad göra vad göra för att fixa situstionen? Salsakycklingen från igår, släng den på en baugette och skjuts in i ugnen i en liiite liten stund.. Fine. Efter ett litet tag så inser jag ännu en sak.. Vad för gott kan komma ur en ugn med snabbvärmen på och 300 graders värme? INGENTING naturligtvis!! '

Det var den baguetten det.. Kolbäckande svart och oätlig.. SUCK!!

Det slutar med att min hungriga arbetare fick småla i sig ENBART salsakyckling och tacochips till lunch. Varken näringsrikt eller nyttigt men mätt blev han! =)



See ya!

Mat..

Är fruktansvärt gott, inte sant? =)
Idag gjorde jag ju spagetti och köttfärssås.. M kollade misstänksamt på mig då jag tog det stora paketet med 500 g köttfärs och kastade i grytan.. Än värre blev det väl då jag tog fram en stor frp med krossade tomater med chilismak.. Och sen kom 6 dl matlagningsgrädde fram. Då gick M och satte sig vid datorn och tänkte "vad ska detta bli av?"

Hur som helst så gjorde jag min köttfärssås, och OJ så god den blev =)
Papi och Brollan kom upp och slevade i sig lite av maten också och sen frös jag in resten av såsen.. Kan ju vara bra att ha med sig ibland.. =)


Middagen då tänker ni? Luuuugn.. Jag kommer till det nu.
(precis som om Ni bryr er om vad jag ätit)

Salsakyckling. Det godaste, enklaste som finns.

En grillad kyckling, en vanlig burk créme fraisé, två burkar pineapple salsa, en påse tacokrydda.
Rör ihop allting till en enda stor "gegga", alltså, dela kycklingen i små bitar. Jag brukar ta bort skinnet men det behöver väl man inte om man gillar det.. =S

Hacka kycklingen i ganska små bitar och rör som sagt ner i resten av tillbehören i typ en bunke.
Häll sedan över det i en ungsform och strö rikligt med riven ost ovanpå och skjuts in i ugnen på ca 200- 250 grader tills osten smält och allting är varmt. Ät sedan det med typ tacochips.


Det gör iaf jag! =)




Smaklig måltid mina vänner!

Adios!!

Caffelatte- land?

Tänk om man hade haft en sån där visp.. Så man kunde skumma mjölken.. Och om man hade en kaffebryggare som INTE kastade allt kaffe runt i hela lägenheten.. Eller köket iaf.
To make a long story short, så strejkade våran kaffebryggare i förrgår och det var kaffe över överallt i köket.

Vad ska man göra en dag som denna då? M jobbar, papi gör säkert ingenting men är ändå upptagen =) mami vet jag inte vad hon gör men.. K jobbar idag, T vet jag inte tror hon jobbat i natt så hon sover väl.. J kanske jag ska ta och hälsa på? Det var ett tag sedan vi sågs nu.. Träffade henne som hastigast på jobbet igår, men vi hade som inte tid att prata. Bara komma överens om att vi kanske skulle ses idag. Caffelatte perhaps? =)

Tittade på Våra bästa år tidigare på morgonen, någonting så fruktansvärt dåligt och för att inte tala om FÖRVIRRANDE, finns nog inte. Ena sekunden vill dom döda varandra och andra sekunden är det gulle- gull och myspys.. Konstigt I must say..

Nu är det Oprah igen.. Jag börjar se en trend nu.. Det märks när jag har "tid" att sitta vid dumburken, då alla andra antingen jobbar, är i skolan eller sooover.
Många frågar mig varför jag inte sover längre på morgonen då jag är ledig eller jobbar kväll. Men om man räknar antalet timmar jag sover varje natt så är det omöjligt för mig att sova mera än jag gör.
Jag kanske somnar runt tio halv elva på kvällarna och vaknar vid nio halv tio. Jag har då sovit min kvot med timmar och är "utvilad". Det blir inte jag nuförtiden, jag är alltid trött, men jag borde vara utvilad.

Pollen i luften och snö blandat med regnet. Är inte vårat maj väder skumt så säg?
Nej nu ska jag nog ta och bränna på köttfärsen och göra köttfärsås på mitt  vis..


Utan grönpeppar och med grädde =)


Adios!!

Mina kläder..

 image14
Den köpte jag förra gången.. Världens skönaste vår/höst jacka.. För 50 spänn =)
image15
Linne.. Förra gången.. Also 50 pix.
image16
Ett par shorts.. Min sambo skrattade åt mig.. *arg*
image17
Jeansen som jag KAN ha!! =D
image18
Jätte mysigt linne som jag bara GATT (norrlänning) ha! =)



Well.. Thats is!

Förbannat!

Sovit skit dåligt i natt.. Jävla förkylning som ALDRIG ger sig och sen pollen HELVETE på det. (ursäkta mina grova ord..) Hur som helst så har jag inte sovit många timmar i natt. Mamma ska köpa nässpray åt mig och komma hit med. M var och köpte åt sin super- duper- sjuka sambo, men hon bakom disken lurade honom och gav honom nån skit UTAN koncerveringsmedel.. *arg*
Dom fungerar INTE!

Aja.. Jag fick ett nervöst sammanbrott och kastade kartongen till flaskan i golvet, see my anger.
Men nu ska det väl snart gå över.. Hoppas jag verkligen..

Igår var jag och mamma och fikade på Café Gourme i Bispan, mysigt. Jag åt ett FANTASTISKT gott winerbröd och drack en, hör och häpna, GOD kopp kaffe till det. Tog tom påtår..! =O
Sen for vi till fyndboden, IGEN. Mamma kunde inte släppa klänningen sedan förra gången, så vi skulle BARA kolla om den var kvar.. Medans vi sökte efter den klänningen, som vi naturligtvis hittade på en gång, råkade vi hitta lite till att inhandla.. =) Jag hittade ett par jeans som INTE var förstora i benen då de var lagom i midjan *lycka* Och ett linne.. Juste. Jag fann ett par shorts oxå. Har ju faan inga sommar kläder..

Två pår randiga skärp hittade jag med, ett gul- vitt och ett röd- vitt.. Eller? Jaa jag tror det.. Ska lägga upp bilder på det jag köpte sist och det jag köpte igår.. Kanske gör det sen.

Igår kväll jobbade jag med G (en ÄLDRE man på mitt jobb) och ikväll ska jag jobba oxå. Suck. Ångrar att jag tog på mig men men.. Det är ju bara mellan 16.30 och 20.30. Överlever nog.. =)


Nej nu ska jag gå och dra någonting bekvämt på mig och koka en kopp te.


Den perfekta medicinen mot självömkan..

Adios!

Denna pollen..

Jag tror jag blir GALEN!! När ska den sista, tjuriga förbannade björken slå ut så elendet tar SLUT?! Det kliar i halsen, då tar jag en tablett mot det. Fungerar EJ. Det kliar i näsan, "spray spray". Ingen hjälp, det kliar inte men täppan är kvar. Ögonen sviiiider och kliar, ögondroppar som skulle vara sååå bra. Ingen funktion! GAAAH! Ska det verkligen vara så?!

Träffade  M på jobbet, hon har samma problem. Ingenting hjälpte dierkt på henne heller, och hon hade fått på recept av en läkare.. Men det fungerade inte heller.. Suck pust stön, hur ska det gå för oss stackars pollenallergiker? =(

Igår var vi och grillade i Fjäl. Flintastek och potatisallad. MUMMA! Sen åkte jag, M och C till Lit med racer Cryslern och köpte godis. När man ska över den lilla bron ifrån Lit så är det ett rödljus. Bron är så smal att det bara går att åka en bil i taget. Hur som helst så på vägen TILL Lit fick vi grönt, men från Lit var det värre.
Till och börja med vinglade en äldre herre över bron. Så vi fick ju vänta på honom.
Sen blev det rött.

Det lyste rött. 1 minut. 5 minuter. 8 minuter. Tålamodet börjar ta slut. 10 minuter. Men va f*n, snart är gottat slut. 12 minuter. Men va F***N!! Nu åker jag, rött ljus eller inte!
 
Aja. Det gick ju bra iaf, gottat var nääästan slut när vi kom till stugan igen och de gigantiska myggen hade kommit fram. Jag överdriver inte när jag säger att dom var STOOOORA!! Verkligt stora..


Idag har jag jobbat från 12.30 och lagomt till fikat kom jag ihåg att lyfta på locket till fikat.  Vad ligger inte där om Pannacotta med björnbär! MUMMA! Till middag blev det klyftpotatis och kotletter och sås, TACK Ragunda Kommun för den goda maten! Jag sluta

G'day...

Idag har verkligen våren gjort sig påminnd! Solen har strålat större delen av dagen och vad har då jag gjort? Jobbat, vad annars!? Började jobba kl 13.00 idag, satt mest i ca 3 timmar och surrade med min arbetskamrat och sen började det vid middagen. Sen har vi inte suttit ner länge direkt..

Bytte tur med I-L i morgon så jag får träffa M's mormor och morfar då dom är här.. Annars så har jag bara arbete att se fram emot denna helg.. Känns lite trist att jobba varje helg nästan, men det visar ju sig på lönespecen sen =) Ikväll är inte M hemma, konstigt, det känns så himla tomt på något vis att inte han är hemma då jag kommer hem från jobbet.. Men man måste väl kanske vänja av sig den lyxen snart kanske.. Man vet aldrig.. =S

Ska väl snart ta och fika någonting och kolla om det är någonting att slöa till på TV, annars är det bara att krypa till kojs.. Ska ju ändå upp vid 6 i morgon och iväg och jobba.. Suck.. Hatar att kliva upp tidigt på morgonen.. Men men.. Det måste man ju oxå vänja sig vid =D


Nu ska jag koka te och kanske tom ägg?


Adios!!

morgon igen.. =)

Hur ska jag sysselsätta mig under denna dag då?  Börjar inte jobba förän vid tre idag, vad ska jag göra tills dess då? Det löser sig väl..

Jobbade igår till halv nio, det gick ganska fort dom timmarna på jobbet. Fick den mat som var utlovad, mums =)
När jag gick ut igenom grinden och låste den ringde jag min sambo och bad honom sätta på tevatten. Det hade han redan gjort =) Så när jag kom in genom dörren hemma så luktade någonting såå gott. Då hade han tänt ljus, rökelse och gjort mysigt. Plockat fram fika och gjort ordning te. *kärlek*
Sen hörde jag någonting i bakrunden, lugna favoriter!! =D Jag trodde jag skulle DÖ! Vilken underbar sambo jag har!! =)


Vi tittade på Grey's anatomy och sen väntade vi på att Law and Order skulle börja på 4+. Jag var ut med hunden en sväng och jag blir alltid lika förundrad över att det kan vara så milt och skönt ute på kvällarna. Ljust börjar det bli nu oxå vid 22 tiden, helt underbart. Men snart är midsommar här och då vänder det.. =S

Men än har vi några veckor att njuta av det ljusa kvällarna..


Nej nu ska jag fortsätta dricka mitt halv kalla te och kolla på TV. Sen ska jag kanske gå ut och gå med hunden?


Adios!

Arrakboll anyone?

Nu när det regnar ute och solen verkar vilja spricka fram då blir jag romantisk i sinnet..
Ni vet.. Som om man tittar på en romantiskt film, så som dom VERKAR känna sig..

Jag skulle vilja ta på mig en varm koffta, en halsduk och mina fina stövlar och sitta på ett fik någonstans och dricka en stor kopp latte och äta en arrakboll och bara titta på regnet som smattrar mot rutan. Skulle inte det vara underbart?

Ett mysigt fik någonstans med dovt surr runt om kring, men som inte stör utan hellre är rogivande. Dov belysning och kanske ett litet ljus på bordet eller en blomma.

Ist så sitter jag hemma nu, kaffet är slut, te känns tråkigt och ingen arrakboll. Inget smatter mot rutan och inget dovt surr i bakrunden.. Allt jag hör är knappandet då Bettan trippar runt på trägolvet i lägenheten och den jobbiga rösten på Ellen DeGeneres. *suck*


Kanske jag inte kan få allt det där, men en arrakboll är väl inte för mycket begärt?

Kyligt..

Känns lite kyligt inne idag.. Undra om det beror på vädret ute idag.. Blåsigt och mulet, så himla trist!!
Sitter här och dricker te, smygkikar på TV och sneglar på min lilla som ligger bredvid mig och sover med fötterna i vädret =) Hon är så söt..

Undra om man ska ta och kasta in en tvättmaskin..? Jag har ju f*n ingenstans att hänga all tvätt.. Torkvindan ute är upptagen av en granne och torkställningen inne är väldigt petit.

Hur ska det gå i framtiden då? Måste nog köpa en ny tvättmaskin.. Och kanske till och med en torktummlare.. Så man kan torka typ handukar och sådant där som tar en massa plats.. Det går ju bra nu när vi bara är vi två men sen då? *huvudvärk att tänka på det nu*

Undra om man ska trycka i sig nån frulle idag då? Börjar blir lite hungrig nu faktiskt.. Till middag blir det stuvade mackaroner och stekt korv, förhoppningsvis, på jobbet. Det står iaf det på listan men man ska inte vara säker.. Ibland kommer det någonting helt annat..
Som den gången det stod att det skulle vara créps med svampstuvning, men vad skickar dom in? Créps, ja visst, men med nån skum köttfärsblandning i! HUVVA!!
Tror aldrig jag blivit så besviken någon gång.. Hungrig resten av kvällen var jag oxå.. *suck*


Nej nu ska vi inte klaga på det.. Föresten, fina blommor jag fick igår va? =) *kär*
Jag brukar inte få blommor så gissa om jag blev glad glad glad igår då M kom hem med dom då? =)
Och vad hade jag till honom då? En dessertbok! *skäms*

Patetiskt...!

Men han sa att han blev glad men.. =S Hoppas han blev det också då..


Nej nu ska jag gå och göra mig några mackor.. Kanske en limpa med skinka, mimosasallad och.. Ost? =)


Tänk om..

Man ändå hade riktigt gröna fingrar..


image9



image10


image11image12image13


Men så fina växter kan man ju inte ha i kalla Norrland anyhow.. Jag får nöja mig med mina gröna växter i fönstra.. =)




Åååh!

image8
Titta vad jag fick av min sambo idag!! Han kom ihåg att vi varit tillsammans i ett år idag. =)


K kom och hälsade på idag, pappa var upp en sväng och drack lite kaffe och sen kom mamma. Vi beslutade oss att åka till Bispgården och kolla in butiken där.. Hittade en jacka, ett par trekvarts byxor och ett linne som jag köpte.. Fann två klänningar oxå, men det kändes lite som att jag antingen inte skulle använda dem eller så skulle jag inte kunna använda dem i sommar, så jag struntade i dem. =S


Har nyss ätit en good middag, stekt falukorv och potatismos. Ingenting speciellt och vidare fint kanske men ack så gott det var!! Köpte "strusell" på prix då jag var och handlade, så ikväll blir det glass i stora lass till House kl 21.


Nu ska jag ta lite allergi medicin och sen lägga mig i soffan och ta det lugnt ett tag. Kanske jag tar med mig prinsen och tar en vaaarm dusch? =p


Ha det så himla bra resten av kvällen. Puss

Bortglömd?

Känner jag mig ibland..
Hoppas att det inte fortsätter sen.
Nu spelar egentligen ingen roll, jag klarar mig.
Vi ses ibland, vi hörs ibland men vi träffas inte så ofta.

Nu är vädret underbart i det stora hela och jag borde inte bry mig så mycket..
Men.. Det gör jag..

Jag vet att jag är dålig att hålla kontakt med, det vet jag men..
Hur många gånger har jag inte ringt?
Skrivit?
Kommit på besök?
Inget gensvar..


Ibland känns det lite menigslöst att ens försöka..
Jag berättade för K om vad jag var rädd för då vi åkte in till Östersund för att hämta M, och jag tror ibland att det kommer att blir så.. Jag kan tro att jag kommer att bli ensam sen. Om M åker bort och jobbar så kommer kanske jag sitta där, i Kånkback, ensam. Utan någon att prata med.. Utan någon att skratta med.

Ensam.



Gud jag hoppas verkligen inte det.. Då kan jag lika gärna flytta någon annanstans och sitta ensam..


God morgon..

I'm brod, I'm brod, I'm broder than brodway..


Vakade av att min lilla gull skickade ett god morgon meddelande vid halv tio. Helt otroligt att jag kunde sova så länge idag.. Brukar ju som sagt vakna vid 8 på morgonen.. Messade lite med honom och klev upp och gick ut med lillan. Gav henne medicin och kokade en stooor kopp te till mig och gjorde några mackor.

Det var naturligtvis bara skit på TVn som vanligt, men jag kikade lite på nyhetsmorgon och sen på MTV. Nu är det Oprah som letat sig in i min TV, men jag tittar ju inte så det gör inget. =)

Idag känner jag mig på jättebra humör. =) Det är också ovanligt för att vara jag, jag brukar mest bara.. Vara likgilltig på morgonen.. Men men.. Det känns ju bra att vara på bra humör!!

Idag tror jag att jag ska ta tag i mitt liv och åka till min söta gammelfarmor och plantera panseér till henne i det tråkiga vädret. Lovade att göra det i helgen men jag gjorde det aldrig.. *skäms*
Så det ska jag göra. Och åka på ICA och köpa glödlampor till fönstret (den har gått).



Drömde någonting väldigt skummt i natt.. Kan inte riktigt berätta heller vad det var men.. Konstigt må jag säga.. Vaknade av någon väääldigt skum känsla i magen också, det var nog bara den lille som ville visa att den finns där.. =) Men det som.. Nästan "killar till" på något vis.. Innuti magen.. Det går inte att förklara..


Nu ska jag lägga in tvätten och starta en maskin.. Korgen börjar bli full nu och mina kläder som jag kommer i nu för tiden börjar ta slut..


Adios!!

Update..

Anledningen till den föregående titeln var att om man laddar ner någonting på den här datorn och SAMTIDIGT försöker att använda internet så tar allting 100 år eller så hänger den sig.. SEGT! Så.. Då var det utrett..


Vi var till veterinären, hon rengjorde, klippte lite päls runt klon (som var bortsliten och ramlat av =( ) och la på ett lager med penicilin- kräm och bandage.. Fick ett recept på antibiotika som lillan ska äta morgon och kväll i 8 dagar.. Lillan. Men hon var så duktig så ni kan inte tro!! Mammas stora flicka.. =)


Hämtade iaf posten, och DÄR, där var brevet jag väntat på i tre veckor.. Kallelsen till ultraljudet =)

Den 4:e juni ska vi vara där, I can't wait!!


Nu ska jag lägga mig i soffan och bara njuta av livet och pussa förlåt på min sambo som jag driver till vansinne med mitt humör ;)



Tack för mig!!

Seeeegt..

Hej och trevligt att du tittade in! =)

Har kommit hem från jobbet för en stund sedan, åååh så trött jag var då klockan ringde vid 6 i morse. Har sovit oroligt i natt för Bettan har gjort det oxå.. Hon har nog haft ont i foten, för hon har gått om kring, stått i korgen, suttit, legat i soffan, legat i köket, legat i hallen och gått omkring. Hoppas hon inte har allt för ont.

Hon säger ju ingenting heller utan går bara omkring och ser bedrövad ut. =( Men kl 16.00 idag ska vi åka till Luthman och kolla upp tassen, tror att klon håller på att lossna faktiskt.. =S Hoppas det inte måste opereras bara.. Mammas lilla flicka då..


Det gick bra att jobba idag iaf, fick några fler dagar den här veckan, onsdag kväll, torsdag kväll. Sen ska jag jobba själv på Aspen fredag långkväll och lördag söndag på björken 12.30 - 20.30. Och måndag kväll på björken igen..

I veckan ska min bil bli fixad oxå hoppas jag, börjar bli leds på knackandet nu.. Sen ska jag be han kolla avgassystemet oxå.. Tror det läker.. *suck ska det aldrig ta slut?*


Nej nu ska jag gå och kolla posten, väntar ju med spänning på ett brev från Landstinget =)



Ha det gött! Kom ihåg att dricka kaffet medans det är varmt, annars smakar det så illa =)


Lions and tigers and bears, oh my!

Har precis tittat på The Wizard of Oz på TCM. Den filmen har jag nog sett 10 gånger tror jag, men ack så bra den är.. "If I were the king of the forrrrrrrrest" =)

Kikade lite snabbt på slutet av Körslaget- reprisen oxå, jag tyckte nog ändå att Lottas insatts var bäst. Men men.. Resten av folket tyckte inte det.. Hårdrock och pensionärer. Roligt.

Snart kommer K och ska äta söndagsmiddag =) Planerat var Kasslerlåda ala Marie, men planer är till för att ändras och det kommer bjudas på Korvstroganoff ala Marie och Micke. Hoppas det kommer smaka..



Btw, idag kände jag någonting "fladdra" i magen.. Häftigt.. =)


  








Vill ha vill ha VILL HA!!

Begäret bara växer.. VILL HA!!

image7
Är den inte fantastisk?!


Som det låter på min kära, undebara sambo så kan nog drömmen bli verklighet..
Vi ska nog ta och kolla om det inte går att kanske sälja våran fina, men ack så stora, soffa och kunna skrapa ihop att köpa denna. Möblerna i lägenheten är för stora, nu när det kommer mer möbler som ska få plats.


Hörnsoffan = OUT

Living-soffan = IN =)

Stackars Bettan..

Min lilla Bettan har gjort illa sig.. =( Hon har fastnat med en klo någonstans och troligtvis dragit lös den! =O Hon blöder lite lite och verkar ha lite ont, men annars fungerar hon som vanligt. Jag ringde och pratade med den jourhavande veterinären i Östersund, eftersom att den på Hammars inte går att få tag på, och hon tyckte det lät som att den dragits lös, men att eftersom hon inte verkade ha så jätteont och hon går på foten skulle vi bara se till att hon inte slickade där och hålla det rent över helgen och sen ringa till våran lokala veterinär på måndag. Så nu har min lilla älskling en tratt =) Hon är fruktansvärt söt i den, men själv gillar hon den inte.


image7
Stackars lilla tösen =)


Vi var och hämtade lilla S i Sundsvall vid tåget igår, hon hade haft det varmt och skönt. Många fina bilder hade hon att visa, hoppas man får se fler idag.


Min livlina är slut, men pappa skulle fixa. Faan ta all pollen som gör att min näsa täpps igen, jag kan ju inte andas!! Jag får panik om jag inte kan andas in syre igenom näsan och när man är täppt så GÅR inte det..
Men men förhoppningsvis köper pappa åt mig som jag bad honom.


Nej nu ska jag ta och sluta skriva här.. Har ingenting att skriva mer..



Hade!!

Fortsättning..

Har alltså precis tryckt i mig min fantastiska middag, tillsammans med M, J, Å och lille E. Bettan fick vara med på ett hörn oxå då E fick kliva ner på golvet och bjuda henne på diverse matrester ifrån bordet.. Tur att hon tar så försiktigt så försiktigt att det inte ens ser ut som att hon tar det ifrån den lilla handen.. =)

Nu sitter jag här och smälter maten och funderar på om kanske piggelin skulle vara gott? ;) (sa det lite högt nu och en sådan är på väg) Kanske ska ta mig en prommenad i det ljumma vädret, än om det regnar lite men.. =) Vädret är underbart, plus att om det regnar så är det inte så mycke pollen i luften och mina magmuskler får vila från nysandet. Glömde apoteket på vägen hem från jobbet *typiskt*


Undra vad man ska hitta på i helgen då? Är för ovanlighetenskull ledig hela helgen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. På söndag kommer ju K iaf på söndagsmiddag. =) Det ska bli.. Spännande..


Har nämligen aldrig gjort Kasslerlåda förut, så man vet inte vad det blir av.. "feel no fear, the chef will superwise" =)

Idag.

Hej hej.. Nu sitter jag här och väntar på att Å och flickorna ska komma.. Vi ska äta taco ikväll! =) Goodare fredags middag finns väl inte? =) Idag har jag jobbat hela dagen, och det var såå hemsk lunch. maten är serverad


1:a maj är välkommen..

Vilken UNDERBAR kväll det var igår.. Pappa kom upp vid 2 tiden igår, vi sa att vi skulle äta vid 7 =) M började laga maten och jag och pappa satt vid bordet och.. Såg på. Vad skulle vi göra då?
M började med "tirramisoun" (vet ínte hur det stavas) och vi kunde ingenting göra för att underlätta för honom..

Sen fortsatte han med att påbörja pannkakssmeten och stuvningarna.. Fram åkte sedan kottlettraden och den blev tilltyglad lite, tillkryddad lite och in i ugnen på låg temp. Vi var till ingen nytta..

M och pappa öppnade första ölen vid 4 tiden och jag tog och ploppade korken på min päronsaft- flaska. Här ska firas Valborg =) Pappa och jag kände oss lite i vägen men..

S ringde och frågade om jag kunde komma upp till soliga Gulldalen  och hämta henne så hon kunde köpa snus.. *Saknar ettan- portion* Det är klart jag gjorde, visste ju att maten var under kontroll med min lilla kock i köket =) Stannade till en stund där och surrade med dem och sen for jag hem. Kollade lite på TV med min far och sen hämtade vi C och lilla gris- Fia =)


Maten serverades och C NJÖT verkligen.. Ni förstår hon fyllde ** igår och fick tre rätters på sin födelsedag =) Sen fick hon öppna lite paket och dricka vin.. Jag drack Persika vin, alkoholfritt. Det var verkligen jätte gott och läskande. Passade bra till portvinsåsen och klyftpotatisen.


Vi surrade bort resten av kvällen och sen for vi ut en sväng. Alla som var ute vid 01 tiden då vi åkte var med STÖRSTA sannorlikhet under 16 år.. *så trist*

Åkte och hälsade på en arbetskamrat till pappa mitt i natten och surrade bort ett tag där med. Sen till Gulldalen och plockade upp min bror och sen bar det iväg till sääääängen.. Slog ner huvudet vid 4 i morse, för att bara..



Vakna klockan 09.06 och vara PIGG! *Grrr* Så jag har med andra ord varit vaken lääänge nu och även arbetat i flera timmar.. Eller mellan 15.30 och 20.30..
I morgon börjar jag 07.30 till 15.30. Sen är jag ledig i två dagar. Hoppas att pollen inte stör så himla mycket, skulle vara roligt att kunna andas eller köra bil utan att fasa över att ska måsta nysa..



Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med min fantastiska sambo..


Tack för mig!! =)

RSS 2.0