Första hindet avklarat =)

Var till Kälarne idag på morgonen.. Det gick bra. Men jag, nojig som jag alltid är, åkte redan kvart i nio, och skulle vara där halv tio. Det resulterade ju naturligtvis i att jag var där redan tio över nio.. Suck. Fick ju sitta och vänta i ca 25 minuter innan hon kom och hämtade mig och sen var det klart efter en halvtimme.. Då var det ju bara att dra ner Sunshineglasses:erna och glida hemmåt i solskenet.

Ringde och grattade min lilla älskling i morse på sin 21- års dag, han hade sovit dåligt i natt. Nycklar hade skrammlat av oförklarlig annledning och han hade bråkat med täcket.. Själv sov jag som en prinsessa, förutom de gångerna då jag gatt gå på "damernas".

Solen skiner som sagt och jag har varit ute en sväng. Sen tog jag och dammsuga (surprise surprise) till ingen nytta och nu sitter jag här.. Undra om jag ska lägga mig i soffan en sväng och softa innan plikten kallar vid halv fyra eller om jag ska gå ut i solen och få lite energi och vitaminer? Kanske städa bilen.. Skulle behövas..


Aja.. Snart kommer han hem iaf.. Förhoppningsvis den 22:a men annars så kommer han väl den 23:e.

Idag åker S till varmare breddgrader, fy faan.. Hon ringde förut och satt på Arlanda och skulle äta lunch alldeles ensam.. Stackars tös. Byte i London sen ikväll.. Fy fan! Skulle ALDRIG för mitt liv ge mig ut på en sådan resa.. *all respekt till dig hjärtat*


Ha det tills nästa gång vi skrivs!!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0