Gooood morgon!!

Jaa nu sitter jag här, måndag morgon och jag är ledig. I helgen har jag arbetat, slitigt med damerna på jobbet och ätit en massa god mat. Tack Ragunda Komun för att ni gjort mig mätt i helgen, och gett mig betalt för att äta ;)
Känns ganska skönt att vara ledig idag, men då åter står ett problem. Vad ska jag göra idag?

Förutom det som jag måste göra varje dag dvs, dammsuga. Ni förstår, vi har ljusa fina golv i vår lägenhet. Problemet sitter i att det börjar våras. Hmm, kanske ni tänker nu, vad spelar det för roll? Joo ni förstår, jag  har en svart lapphundsblandning. Dvs, en massa svarta tussar med hundhår ÖVER ÖVERALLT. Där av måste jag dammsuga varje dag. Man måste ju skämmas annars om man får främmande, och det ligger hundhår överallt.

Nej det kommer inte på fråga. Kanske man skulle ha gått ut på en liten promenad senare idag.. Om jag orkar. Skam över mig som är så lat.. :( Tvättade bilen igår. Tänka sig att min saab verkligen var SÅ grön.. Det kunde jag inte ana.. ;) Blev jätte fin iaf.. Får väl se hur många dagar, eller rättare sagt, hur många vändor ner på byn som det håller i sig..

Drack apelsinjuice och åt limpa med kokt ägg på till frukost.. Får sådan halsbränna efter jag ätit någonting. Den brukar inte komma förän på eftermiddagen/kvällen men nu är den redan på besök och klockan är ju inte ens elva!!

Hmmm.. Undra om jag har någonting mer som studsar inne i huvudet på mig? Inte just nu tror jag..

Kanske jag tar mig en sväng upp till Gulldalen idag och hälsar på Kristina eller Jaana.. Hmm.. Vi får se.


Ha det så bra till nästa gång vi skrivs!!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0