Dan innan dopparedan..

I måra ska här badas.. Haha skämt åt sido, i morgon kommer tomte-jäveln.

Anna sover, brorsan går upp och ner i våran trapp, Micke lagar mat och Elin och Edvin vad nyss på en snabb-fika. =) Blev även bjuden upp till dom senare i veckan, det ska bli trevligt =)

Idag har vi virrat runt, ja virrat, på Hammerbeach och panik-handlat. Som planerat. Prix, Whalbergs, som NATURLIGTVIS inte var öppet, järnboa och Systemet. Inte jag dock, men jag skickade en liiten beställning. =P Alla paketen ligger under granen, jag litar inte på att tomten kommer med några. Skinkan ska fixas ikväll och.. Sen är det väl bara att vänta I guess.. På att få sätta tänderna i skinkan och köttbullarna.

I morgon ska vi nog bege oss till böle en sväng, och säga god jul iaf. Sen blir vi hemma resterande dagen. Orka fara omkring? Pappa, Torbjörn och farmor var hit tidigare idag, Bettan med såklart. Hon blev lite förvirrad och visste inte om hon skulle följa med pappa eller stanna hos oss. Hon fick göra som hon själv ville. Hon for med pappa. Så, vi vet nu alltså vem hon gillar bäst.. =( Huvudsaken HON mår bra. Och det gör hon ju =D

Nej, nu ska jag leta fram gästsängen under all tvätt. Annars kan inte brorsan sova när natten kommer.

Adios och GOD JUL!

Kommentarer
Postat av: Helena

God Jul på er!!

2008-12-23 @ 22:42:58
URL: http://mattjat.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0