Det är kallt ute

TV Mats är inte mycket att skryta om.. Han ansåg att han "gjort sitt" ungefär de 10 minuterna han var hos oss i förrgår. Trist att han tog så mycke betalt för det bara. Hur som helst så ringde jag min lilla dräng från Bölestrand och han kom med; traktor, skopa och glatt humör. Upp i skopan, upp med parabolen I LYKTSTOLPEN utanför huset. Eeeh, tänkte jag, FÅR man göra så? "Vad spelar det för roll, vill du titta på Shrek 3 resten av sommaren?"
Fine, sätt upp skiten då. =) Mamma hämtade en sån där pip-grej hos min morbror, som förövrigt INTE fungerar som den ska, så vi fick köra "the old fasion way", dvs en sitter inne vid TVn och skriker, en sitter på bron och skriker och Martina uppe i traktorskopan och vrider och vänder på parabolen. Det tog lite tid, vi skrattade emellanåt och nu fungerar TVn =D F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!

Fick lite reklam fastklistrat på parabolen med såg jag förut, den som undrar var det är får väl kolla och kolla på¨min parabol. =P Det ultimata testen kom iaf igår sedan parabolen suttit uppe ett tag, regnet VRÄKTE ner. Det började med att jag kikade mellan träden och ser att Pålgård ligger som.. Utom synhåll. Dvs, det ösregnade där. Yeay tänkte jag, äntligen har inte Pålgård sol. =) Hur som helst så var det inga som helst störningar på TVbilden under detta regnoväder. Kanon!

Nu regnar det visst igen.. Helt otroligt att jag kan se det igenom mina skitiga fönsterrutor. Jaja, jag SKA putsa dom.. En annan dag.. =P

Aja, nu vet ni att jag kan kolla på TV igen, så ni slipper undra...

Kommentarer
Postat av: Sandra

hej tjejen.. Verkligen jättefint hus!!! =) gu va mysigt.. =) ser toppen ut!! =)

Ja hoppas vi får till huset snart vi med. ler

P.s "grattis" te tv:n ;) hehe..

Kramar

2008-07-06 @ 19:17:17
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Eleonore

Men Hallå! =)



Alltid roligt att kunna hjälpa! Är bara glad att den kommer till användning!

Huset ser iaf hur fint ut som helst! Man börjar bli riktigt avundsjuk på alla som får till det så fint där hemma...jag vill också hitta mitt hem!



Många Kramar

2008-07-06 @ 21:16:44
URL: http://sahlineleonore.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0