Shit..

Att det kan vara så himla skönt att sova? Efter maten kände jag mig som en uppblåst ballong, så jag la mig i soffan en stund. Men eftersom fnitterduon var kvar fick man inte en lugn stund. Så jag och Bettan drog oss tillbaka till sängen. Tids nog tystnade flick-skrattet och dom åkte hem till sig, sambon åkte bort till Håsjö tror jag och kollade på nå möbler där och jag och Bettan låg i luuuugn och ro i sängen och myste till The 70's show, det enda hyffsat vettiga programmet som var på TV just då. När det tog slut tror jag att jag bytte till 5:an, men sen somnade jag.

Och gissa om jag sov skönt! Vaknade till av att det var så himla högt ljud på TVn, vilket det naturligtvis egentligen inte var men jag vaknade till och TRODDE det iaf. Bettan  låg kvar och jag hade mina fötter emot hennes rygg, åååh så varma och goa dom var. =) Vände på mig för min vänstra axel höll på att gå ur led och somnade om. En stund senare (kollade klockan det var ca 15 minuter senare) kliver någon innan för dörren. Både Bettan och jag blir lika överaskade och hon flyger ut i hallen som en tyst demon och jag upp ur sängen och fixa till strulet i håret. Det var bara Micke och den framtida lägenhetshavaren, men ändå. Sova mitt i dagen.. Så pinsamt.

Hur som helst så sitter jag här nu. Gruvar mig inför diskberget som vi lyckades åstakomma i samband med middagen.. Ska bli såå skönt med diskmaskin.. Nu vill jag verkligen flytta.. Men det är bara en vecka kvar nu.. Eller egentligen är det bara 6 dagar. Jag har bestämt mig för att sova första natten där mellan den sista juni och första juli.. Måste bara fixa så vi har en säng.. Elenore, jag må komma i kontakt med dig, du räddande ängel. =D

Kommentarer
Postat av: Jannice

Vart ska ni flytta?

2008-06-24 @ 20:30:33
URL: http://jannicejarpe.blogg.se/
Postat av: Jannice

Jo men det huset har jag kollat in. Ser mysigt ut! Tror ni kommer trivas där med lilla bebisen!:-)

2008-06-24 @ 22:19:11
URL: http://jannicejarpe.blogg.se/
Postat av: Jannice

Förresten,,,då bjuder du på fika nästa gång vi är i lekparken då!? ;-)

2008-06-24 @ 22:19:59
URL: http://jannicejarpe.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0