Visste ni att..

Solen går upp i Hammarstrand runt halv fyra på morgnen? Det vet jag för då var jag vaken.

Har sovit jättedåligt i natt, snorat och varit alldeles förfärligt täppt i näsan. Det som stört mest är egentligen det lilla irriterande såret jag har någonstans i vänster-näsborre. Det har gjort så ont när jag snytit mig tom. Så från 2 ungefär till halv fyra låg jag och vred och vände på mig hela tiden. Klev upp, snöt mig, tillbaka till sängen. Klev upp, snöt mig, tillbaka till sängen. Sambon vaknade till då och då och sa; Stackars lilla hjärtat, hur mår du? *gulle dig*  Sen somnade han om som en sten. När klockan var kvart i fem gav jag upp och grät en skvätt i frustrationen att luften inte räckte för att fylla mina lungor och för att det gjorde ont.

Sen knäppte jag på TVn och kollade på nått program på TV4+ som började 05.10. Tittade på det, det var ganska läskigt handlade om hemsökta hus. Sen när det tog slut skulle det bli Conan O'brien, 'EINT GONNA HAPPEN!

TV4 nyheterna hade precis börjat så det somnade jag till. Vaknade halv 8 och klev upp, ut i solen och lekte en stund med hunden. Nu sitter jag här och Micke har nyss vaknat. Börjar bli lite hungrig så jag ska göra mig någonting att äta.


Ha en bra dag i solen!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej.. Gud vad jobbigt. tycka synd om försök o ta igen dig ida om du kan.. va himla roligt att ni fick huset.. hur länge få ni hyra det då? Haha okej vad bra de då.. =) Händer ida då annars? Kram

2008-05-30 @ 11:18:13
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0