What a day!

Fy för huvudvärk!
Vaknade i morse med en dunkande huvudvärk.. Ajajaj.. Jag har nog sovit för hårt i natt.

Anna sov iaf hela natten i sin säng, det var nog därför jag hade huvudvärk i morse.. Jag har sovit för bra helt enkelt. Det var inga problem att få Anna att sova i sin säng iaf, det var väldigt skönt. Det ska vi fortsätta med. =D
Hur som helst så gick jag och Anna upp och la oss igen sedan vi bytt blöja och hon ätit vid 9 i morse. Jag hade fortfarande huvudvärk så jag ville försöka sova bort den. Anna ville inte sova, men tillslut så somnade hon med. Vi vaknade vid 11 tiden, klädde på oss och gick ut på en prommenad med min mamma och Micke.
Sen köpte vi hem mackor till lunch och käkade det tillsammans med min mormor som också kom sen.

Efter det fick Anna sitt utlovade bad (som vi skulle tagit i morse men som vi "sov-över") och nu ligger hon och sover. Så då satte jag mig här. Det finns massa jag skulle behöva göra, men.. Jag skiter nog i det. Kanske jag ska bädda ihop sängen och lägga mig ovanpå och soooova bort en liten stund?

Vad gör Du idag?


Kommentarer
Postat av: Linda

Okej, vad skönt! Celia var också sådär lättsam, nätterna då vi behövt vara uppe kan man nog räkna på en hand tror jag... Så skönt! Man har nog haft tur, med tanke på alla skräckhistorier man fick höra innan man blev mamma :P haha



Jobbigt med huvudvärk, hoppas den ger med sig snart!

2008-10-14 @ 16:26:35
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Ida L

Så där vart det för mig med, fick sån jäkla huvudvärk då man kommit hem och det gått någon dag. Frågade min BM och hon sa att det är för att man varit så nervös för att något ska gå tokigt, att man kommer hem och ska fixa allt det där och vara med bra människa och främst en bra mamma.

Hon är så söt eran lilla Anna!

Kram!

2008-10-14 @ 16:46:49
URL: http://mammaida.bloggagratis.se

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0