Aaah..

Petra och Jocke blev så glada över min överraskning. Känns roligt =D Man ska ta tillvara på sina vänner..

Var upp till Åsa tidigare och käkade, kokta grönsaker, skinka och ostsås.. Guud så gott! Busade lite med Erika, vi byggde koja i hennes säng det var roligt =) Pyi (Nalle Puh) fick vara med och Nasse. Vi letade ett tag efter Bosse, men gav upp. Han/hon fick inte vara med.. (Vet inte om det är en han eller en hon, men dockan heter Bosse iaf) Sen gick vi ner på Prix för Åsa skulle handla och jag skulle gå hem.. Gissa om det kändes att gå minsta lilla millimeter.. Ish.. *stackars mig* Sen tog jag posten när jag kom hem, såg att kortet till Petra kommit. Tur jag köpte en ram idag då =D Så sen var jag upp till kompisarna med kortet.. Kändes ju bra att dom blev glada =)

Nu sitter jag här, svarat på lite kommentarer och så.. Vill ni ha en massa gratissaker hem i brevlådan? Klicka här och bli medlem!

Nu ska jag kika vidare.. Adios!

Kommentarer
Postat av: sandra

haha ja dom där jädra fönstrerna , inte tycks dom bli putsade av sig själva heller.. s =) nej vet inte, har inte nå planerat va ja vet iaf =) så få väl se va he bli för någe.. haha.. =P jasså du, få se hur många teorier du kommer att få då =P kram

2008-09-11 @ 20:09:39
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0