Back to basic..

God morgon gott folk.

Jag måste verkligen säga att ni är fruktansvärt dåliga på att kommentera.. Det är ganska många som läser min blogg (47 st igår) men jag fick kanske 4 kommentarer? Hur går det ihop? Vill ju veta vad ni tycker om min blogg och vilka ni är..

Aja, igår kom pappa iaf. Sen kom Sofie instormandes vid 22. Min huvudvärk släppte egentligen inte förän jag gick och la mig, vilket var efter att jag somnat i soffan strax efter Sofie kommit. Sen ringde pappa vid tolv och ville ha hämtning så då for vi och hämtade honom. Sen kollade vi lite på TV och jag drack en kopp te och åt tre mackor. Vid ett på natten.
Lite natta-mat.. =D
Vi satt och surrade en stund i soffan innan jag och gubben gick och la oss vid 2 tiden och sen sov jag ända till 8 i morse faktiskt innan jag behövde gå upp och besöka damernas.. Släppte ut hunden och drack en kopp vatten och tog en alvedon (huvuddunket var tillbaka). La mig och sov en timme till innan jag klev upp och fickade frukost med min syster. Medans vi tittade på Simpsons- helvete. Inte mitt val av program, men det var ungefär det eller Teletubbies.. Inte heller någoting jag brukar titta på. Så av pest eller kolera så blev det.. Syfilis. Haha..

Middagen vi skulle käka idag blev en katastrof, då vi insåg att skinksteken VAR DÅLIG!! Suck. Så det var bara för min underbara sambo kocken att komma på någonting annat till middag.. Han skulle gå upp på affären nu och kolla vad han skulle hitta på. Inga av mina förslag var tillräckligt goda tyckte han, så han skulle försöka hitta på någonting själv. Får se vad det blir för gott =D

Nej nu ska jag kika vidare.. Adios!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0