Fantastiska höst.

Snart har graderna sjunkit till min önskade nivå, halsduk-och-vantar-nivå.
Det finns väl ingenting såå otroligt mysigt som att få ha halsduk och vantar på sig? Mysigt mysigt mysigt.. Men jag kan inte ha det nu, jag är så himla varm i kroppen tackvare det lilla element jag har inom mig, så jag skulle bara bli alldeles för varm för det.. Men snart så kommer jag inte ha något extra element inom mig.. Snart kommer jag ha en liten bebis hemma hos mig.. Bara 3 dagar kvar till BF, får väl se när den lilla tänker komma ut.. Just nu så verkar h*n trivas falle' bra, lever rövare som bara den.. =D

Sedan sist? Jaa.. Käkat lunch, blev gräddstuvad pytt och ägg för mig, köttgryta och potatismos (??) för gubben. Fick kalasont i huvudet efter maten så jag tog alvedon och la mig på soffan. Micke for med en vagn till tippen och mamma kom på besök en snabbis. Hade fortfarande ont när Micke kom hem, så vi la oss i soffan båda två och jag tror nog vi somnade båda med. =D Vaknade en timme senare, med huvudvärk fortfarande. Tog oss i kragen och handlade på Prix, träffte Erika och surra lite med henne.

Sen har jag kikat lite på TV och suttit ute på bron och kollat när Micke och Bettan lekt. Annars har jag inte hunnit med nå mera.. Ska väl snart göra nån middag antar jag. Idag blir det korvstroganoff och ris. Mumma. Ska göra en hel korvring, så det blir kvar så jag slipper göra mat i morgon, när inte Micke kommer vara hemma vid middagen..

Vad ska Ni käka till middag idag?

Kommentarer
Postat av: Sarah sj

sv. Tack så hemskt mycket =) måste säga detsamma!

2008-09-24 @ 17:30:04
URL: http://sarahsj.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0