Go kväll gott folk.

En qvicki innan jag går ner och kikar på Vem ska slå Filip och Fredrik.
Kvällen och eftermiddagen har varit ganska så lugn, har egentligen inte gjort någonting. Bente bus var här och försökte leka med Bettan, men hon hade så ont så hon ville bara vara ifred. Micke var ute en sväng, Bettan följde med men sen ville hon in och ligga i soffan med mig. Stackars älskling.

Lagade middag och sen for vi upp till min mamma och fick en påse (!!) blåbär. Så nu ska vi rensa dom och sen baka blåbärspaj, blåbärskaka........ Blåbär i stora lass =) Åsa ska få lite bär med, så blir Erika glad.

I morgon åker vi in till Östersund från morgonen med Bettan, får nog lämna henne där över dagen. Tänkte fara till Torvalla och hälsa på pappa under tiden och kanske eventuellt fara ner på stan, men vi får se. Skulle behöva lite grejor men som sagt, vi får se. Sen på fredag tar Micke bilen och far till Bydalen, för att kolla in hur det ser ut där och hur det kommer fungera till vintern. Han ska jobba där uppe. Förhoppningsvis får han ett bra schema så han kan komma hem lite nu och då, men annars får väl jag och bebisen åka upp till honom då helt enkelt. Hur som helst så blir jag solo nu i helgen. Kanske ska käka pizza med Åsa och gänget i helgen, det blir nog gott.

Annars så ska jag väl.. Sitta här i grubban och vara ensam, nån som kommer och äter blåbärspaj? =D

Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer
Postat av: sandra

ja de e jättesvårt, man ska hitta dom man är bekväm i.. o man behöver nåra stycken, för det är ju väldigt lätt att skita ner dom så att säga.. ja köpte mina från h&m.. det dom säger är viktigt, är att du inte ska köpa nån bh med bygel för det kan orsaka mjölkstockning..

jadu, de e dags du börjar packa =) vem vet, du kan få åka närsomhelst ;)

haha jadu, ja är också nyfiken.. =) haha, men inte lika som du kanske. =P

Kram

2008-09-17 @ 23:32:48
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: PeeWee

JAG VILL HA PAJ! MUMS PAJJJJ! PAJ PAJ PAJ PAJ PAJ <3

2008-09-22 @ 00:08:41
URL: http://pontuswengman.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0