Home again.

Hur har eran helg varit? Min har varit hård. Dåligt med sömn men annars väldigt skön =D Igår gick vi en sväng på stan, det var fruktansvärt i folk må jag säga.. Bilar först och främst på heeeela parkeringen där jag tänkt parkera. Sen fullt på nästa allternativ.. Då återstod bara; Parkeringshuset på Domus. Suck. Jag gillar verkligen inte att parkera där. Hur som helst så fick vi ändå lov att parkera där. Det gick bra, ingen skadad eller så..

Letade efter det jag sökte och jag hittade det inte. Jag vill inte ha en mysdress som det står blablabla collage på eller nått annat.. Jag vill ha en fin, mysig mysdress utan krussiduller och skit. En helt vanlig mysdress. Som den på Lindex. Som jag inte köpte i fredags. Suck. Åkte dit idag igen innan vi skulle fara hem, men naturligtvis fanns den bara i storlek L och XL. Just my luck. Aja.. En annan gång.

Vi åkte ut till Fjäl igår och hälsade på, det var trevligt. Har nog sällan skrattat så himla mycket som igår. Fick en god glass av Tobbe med =D Bettan gick omkring och verkade ganska nöjd med tillvaron, men idag är det sämre.. Hon har väldigt ont i sin lilla fot, och jag vet inte hur ofta jag kan ge henne medicinen heller? Hon fick en tablett vid 10 snåret, då borde hon väl kunna få en till? Svårt när det inte står.. Hon sover nu iaf, får se om hon verkar ha ont när hon vaknar igen.. Mammas hjärta..

Nej nu ska jag läsa ikapp mig och sen hänga tvätten!

Kommentarer
Postat av: Kattis

oh, jag trodde nästan att det var dags för bebis ;) Men nu har du uppdaterat så. :)

2008-09-21 @ 15:36:29
URL: http://widen.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0