I'm still alive!

Aaah.. Tillbaka hemma. Dagen har vi spenderat i Sundsvall och Birsta.

Klockan ringde för gubben vid tio över 7, han skulle duscha han.. Men jag klev upp då jag med, kokade te och bredde mig nå mackor.. Sen fikade vi och Åsa och Erika kom vid halv nio tiden.. Då bar det iväg i dimman till Sundsvall och Ikea. Vi drog slutsattsen att vi tog Ikea först och Birsta SEN eftersom vi egentligen inte skulle ha någonting ifrån någonting annat än Ikea. Åsa köpte lampor och lite plock.. Jag och Micke köpte en soptunna med lock och tramp-grej till toan, frotte-överdrag till skötbädden (2-pack för 59.-), en häng-grej till badrummet, glas och rostfria skålar. Sen tror jag banne mig inte vi köpte nå mera.. Joo jag köpte ramar till mina kort och en ram till Petras överraskning.. =)

Sen gick vi in på Birsta City, provade den unnndetbaraste soffan inne på Living, men det blev ingen.. Provade en soffa på Ikea med, guuud så bekväm den var.. Men men.. En annan gång.........
Hur som helst så gick vi runt lite där, Guldfynd (blev inga fynd) Kapphal, Lindex.. GinaTricot men jag fann ingenting.. Jag köpte en ny BH på Lindex, that's it. Sen började Erika bli trött, tro jag det som hon sprungit omkring. Så då for vi hem, och nu är jag hemma. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och vila alla leder och ryggen.. Gissa om det känns att man varit på "tur" idag.. Helt slut. Aja..

Vi hörs sen!!

Kommentarer
Postat av: sandra

haha ja men du verkar ju ha hittat lite grejjer =) händer i helgen då? joho de e bara bra.. =) saknar emil men annars så =) Kram

2008-09-11 @ 18:14:33
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: sandra

se till att vila dig o dina fötter ikväll nudå ;)

2008-09-11 @ 19:15:31
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Anonym

hej vill du vinna gratis presentkort på hm , jc eller Ginatricot ? då tycker jag du ska bli medlem på denna sidan ,tryck bara på länken och bli medlem.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11953

puss

2008-09-11 @ 19:25:16

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0