Lite halvkallt..

..tycker jag nog ändå att det börjat bli inne.. Rått som.. *Brr*

Men det kommer nog ordna sig, Micke är nere och tänder en liten brasa =D Undra om vi ska käka nån middag idag? Är inge sugen på mackaroner och köttbullar.. Nog för att det är stuvademackaroner som står på menyn men.. Nej.. Känner mig inte sugen på det. Eller någonting annat heller för den delen..

Nu står iaf den yber-coola dammsugaren nere i mitt vardagsrum (dåligt med kontakter så det var enbart där den kunde stå för närvarande) och ser yber-tuff ut. Den fungerar jättebra, har dammsuge hela nedervåningen innan batteriet som var i den i förpackningen tog slut, så nu står den och laddar upp sig.. Ascool. Ville ju som bekant ha en rosa apparat, men det fanns inte. Svart duger bra, den är nästan tuffare i svart tror jag. Skulle nog ledsna på rosa.

Följde med mamma till läkaren, det gick bra tror jag. Eller jag tyckte då det iaf. Men jag följde ju bara med som extra öron med.. Aja. Sen kom jag hem, surrade lite med Micke innan jag la mig i soffan. Låg och tittade på TV en stund när Micke kom och la sig han med.. Sen somnade vi nog båda två tror jag, vaknade av att telefonen ringde vid 18 tiden.. Shit, snacka om att jag är trött nu för tiden.. Hela tiden. Kan sova jämt.. Men men..

Nu ska jag snoka vidare innan jag ska gå ner och göra mat.. Adios!

Kommentarer
Postat av: Petra

Alltihop va därifrån =) Men erkänn att jag skulle vara grymt snygg? ;D Haha, kanske kommer de en liten blandning av mig och joakim, men inte just nu =)

2008-09-22 @ 22:36:58
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0