Suck..

Måste ta tag i putsningen av fönstren snart.. Rätt som det är så är vintern här och minusgraderna med den.. Kommer snart inte ha riktigt energi eller lust att putsa nå fönster heller för den delen.. De vändbara fönstren är väl inga som hellst problem att putsa men de andra.. HUR ska jag kunna putsa på utsidan på de SMÅ fönstren uppe? Det är nog ingen som värnat nå särskillt om hälsan eller livet som bestämde sig för de fönstren iaf. Suck.

Brorsan och Isak var hit för en stund sedan, skulle kolla upp några grejor med våran dator. Jag blir tammefan tokig snart alltså. Ingenting verkar vara tänkt att fungera. Det går inte att fixa nån musik, dels för att jag är så fruktansvärt glömsk, och sen fungerar inte internet som det ska ibland. Tar lång tid och det HÄNDER ingenting på flera minuter.. Inte coolt när man fan bor MITT PÅ BYN! Idioti. Suck, får väl ringa Telia helvete igen.. SUCK.

Nej nu ska jag kolla vart min älskade Bettan tagit vägen och sen koka mig en kopp te.

Ingen som har en vetepåse som man värmer i micron att skänka mig? *blink blink*

21:11, dvs 3 minuter EFTER att mitt inlägg skulle publiceras, jag blir tokig. Nu SYNS INTE MITT INLÄGG I BLOGGEN!! GAAAAAAAH!!

Kommentarer
Postat av: sandra

haha ja du är rolig du :) ja hade också cravings på glass när ja gick med edvin, o de skulle vara en specefik glass.. annars fick de va.. haha =) Va ere för knas me eran data då? Du kan tro ja ha träningsvärk idag.. uj uj.. haha.. kram

2008-09-06 @ 10:36:21
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0