Torvalla, I'm here!

Jaha, nu sitter jag här, i Torvalla. Ensam. Pappa skulle åka med två av sina bröder till Bräcke till min faster, vilket han lite lätt förträngt, så jag och Bettan blev lämnade här. Men vi klarar oss. =D Brorsan går fortfarande i skola tror jag, men han kommer väl sen. Var och hämtade mitt paket från HM innan vi åkte hit, tröjan till Micke passade och, hör och häpna, tröjan till mig passade OCKSÅ! =) Kommer passa sedan med, känns skönt! =)

Bettan verkar lite bättre idag iaf, men lite ont har hon nog. Var på apoteket och hämtade ut hennes medicin och så, så nu ska det nog kännas lite bättre snart. Skulle behöva varit ner på stan och kollat efter en mysdress som INTE ruinerar mig.. Men vi får väl se om jag ids ner idag eller om jag kanske väntar tills i måra.. Får se.

Hur ska ni spendera eran helg?

Kommentarer
Postat av: sandra

aww stackars liten =) åhå är du i torvalla igen? blir du där hela helgen eller? =) Jadu, vet inte än hur min helg blir, ma få väl se.. =) kramar

2008-09-19 @ 13:47:03
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Linda

Ikväll blir det film hos Johan och imorrn bitti sticker jag till Ö-vik för att se MoDo's första hemmamatch för den här säsongen :D och söndag blir det mest bara plugga, precis som vanligt.



Vad ska du själv göra i helgen då?

2008-09-19 @ 14:44:43
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jo, det var jättebra. Väldigt hett, så det är skönt att vara hemma nu. Och jag drack en Sex on the beach för dig ;) Hur är det med er nu då?

2008-09-19 @ 14:48:11
URL: http://widen.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0