When I wake up..

God dag.

Hur har eran dag varit? Min dag har varit ganska så lång, grå och höstig. Men det gör ingenting. Solen har kikat fram i mellan åt och det har gjort mig gott. =) Var på Järnia och kollade efter ett sånt där teleskop-dammsugar-grej.. Hittade ingen. Kollade på en helt ny dammsugare, Micke skulle köpa den sen sa han.. Nu är det stängt och ingen svart och limegrön dammsugare står här och väntar.. Aja.. Blir kanske till veckan? Jag kan verkligen inte dammsuga med den vi har nu.. Måste stå dubbelvikt och, tro det eller ej, det går faktiskt inte.

Vi kutade in på affären, träffade Erika, handlade det jag behövde och sen swischade vi hem. Jag köpte faktiskt både LT och Aftonbladet idag, vet egentligen inte varför. Skulle bara köpa en tidning så man kunde putsa fönstren, men jag ville samtidigt läsa båda två. Antagligen var det Därför jag köpte både.. Haha.
Hur som helst så har jag läst båda tidningarna, löst 2/3 Sudouko i LT och putsat ett fönster med sporten från Aftonbladet. Woho, ett förnster tänker ni, men vet ni vad? Det är bättre än inget fönster!

Sen har jag egentligen inte gjort så himla mycket mera idag.. Micke har precis börjat med maten, och jag ska nog gå ner och kolla om jag kan hjälpa till med någonting.. Eller om jag bara ska dricka cola, se söt ut och hålla mig på avstånd när kocken gör sitt jobb.


Adios for now..

Kommentarer
Postat av: someone =)

Vadå putasat fönster med sportbilagan?

Fattar ingenting :S

2008-09-13 @ 17:31:25

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0