God kväll!

Dagen idag har bara flugit förbi. Vi käkade ju lunch på Lotties Cafe, där Rosengård tidigare låg. Hur som helst, så efter det gick vi hem och Anna käkade lite mat och vi klädde oss och for bort på Familjecentralen, eller Oasen som det heter. Där träffade vi massa vuxna och barn. Anna tyckte det var jättespännande att titta på alla människor och flinade verkligen in sig hos vissa :p När kameran kom fram så skrattade hon emot den, ska bli roligt att se sen när vi får dom.. =)

Vi var in och sa hej på jobbet och Anna flörtade lite med damerna innan vi åkte hem för att sova. Det är jobbigt att leka med andra barn, eller iaf känna och titta :p Sen kom mannen som tittade på huset för några veckor sedan tillbaka idag och kollade en andra gång, kollade på hundgården bla. Så vi får väl se om det kanske blir flytt för oss snart. Skulle vara kanon för ekonomin faktiskt.. Men vi får som sagt se sen.

Sen blev det middag hos svärmor, ris kyckling och sås. Mums. Glass och kaffe till efterrätt. Mumma. =)

Väl hemma vid 8 tiden så tog jag och badade lilla stumpan som började bli trött och sen gjorde vi välling och nu har hon precis somnat. Klockan 21 är det Grey's, ska bli intressant att se om den där förbannade Addison ska komma och förstöra, IGEN. Aja.. Vi får väl se.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen gå ner. Adios

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0