Utvisning.

Tidiga morgon.. Hur brukar man säga? Morgonstund har guld i mun? Mmmh, kanske det men dock INTE när klockan är 05.30 på måndag morgon. Inte okej. Efter ett blöjbyte och lite mys så somnade dottern om en liten stund iaf.. Skönt det. Vaknade sen vid 7 tiden av att ungen står bredvid sängen och skriker halsen av sig, DÅ var det verkligen dax att kliva upp.

Jaja.. I samma sekund jag klev ut i vardagsrummet så ringde det på mobilen, det var från jobbet. Dom undrade om jag kunde komma och jobba på morgonen, men jag har ingen barnvakt nu på morgonen. Men det fattades folk ikväll med så då ska jag jobba =)

Ang utvisningen, så har jag tagit ett beslut. Gunghästen har fått åka iväg på "uppförande-läger". Den har för vana att "kasta sig" över dottern lite titt som tätt.. Den kastar av henne när hon sitter och, vad jag kan tänka mig, fantiserar om att hon galopperar (?) på en sommaräng. Vips, så har hästen kastat av henne. Konstiga häst. Här ger man den tak över huvudet och en "sängplats" alldeles bredvid ett element så det är varmt och skönt.

Hur som helst så har alltså gunghästen och A fått ta en "paus". Det kan dom behöva. Om inte annat så orkar jag inte höra hur hon skriker halsen av sig varje gång hon ramlar av. Jag vill vila öronen. =)


I morgon ska skruttan på dagis och sen ska jag jobba på kvällen så hon ska troligen sova hos mormor.. =)

Nu får jag inte sitta mera.. Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack, de hoppas jag med. Vill bara få ta de lugnt nu och njuta av familjen och julen. Så jag hoppas de e bra nu.



=) du skriver alltid så roligt :) Bra att den fått utvisning, man måste ju kunna uppföra sig ;)



Kramen

2009-12-14 @ 11:22:01
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Kjell

Vår basist Chrille har ett betydligt mycket bättre, men kanske inte alltid så lämpligt uttryck vad det gäller morgonstunder.. detta kan jag lära dej vid ngt tillfälle he he

2009-12-14 @ 23:15:57

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0