Är det verkligen fredag idag?

Dagen började tidigt, som vanligt =D Vi gick ner, slog på Nyhetsmorgon (tant-varning anyone?) och slog på knappen till perkulatorn. Jag laddade den igår kväll, smart. Gjorde ordning maten till Anna och vi goa ner oss under ullfilten och myste. Busade, skrattade och hade det bra tills Anna blev trött vid halv 10 tiden.

Så där sitter jag i morgonrocken och dricker kaffe och kikar på Animal Cops Detroit när jag hör en bildörr slå igen. Vem f*n kommer nu?! Fick lite smått panik eftersom jag hade morgonrocken bara, tänk om det är nån okänd eller ännu värre, nån man känner?! Funderade ett tag på att låsa upp dörren och sen älga upp för trappen och slänga på mig nå lite anständigare. Men serru det hann jag inte, ungefär i samma andetag jag klev på första trappsteget så knackade hon på dörren. Min vackra farmor. =D

"Jaså, tog jag dig på sängen?" Roligt uttryck. "Nej jag har bara varit för lat och trött för att klä på mig. "Jag köpte bullar" säger hon och ger mig påsen "nu vill jag ha kaffe." "Absolut, ska bara ta på mig lite kläder.."

Vi satt i soffan och surrade ett tag, min frusna farmor tyckte det var kallt inne, eftersom jag inte ORKAT hämta ved ännu och därför inte tänt upp heller.. Hur som helst så drack vi kaffet och hade det mysigt. Anna nöp henne i kiderna, i näsan och försökte gesig på hennes glasögon.

I samma veva som Anna blev trött igen och jag klädde henne och la ner henne i vagnen så skulle farmor fortsätta köra taxin och hämta passagerare i Bispgården. Så var det besöket slut. =D Det var en trevlig överraskning på en fredag morgon.

Strax efter det, eller 3 vändor till vedboden och eld i brasan skickar Elin och har bakat havrerutor som hon ville bjuda på. Sagt och gjort så drog jag igång grönafaran och vi begav oss till gräddhyllan. Var nog där till strax efter 4 tror jag, tittade på vad FINT dom gjort i "lilla rummet". =P Goda kakor och trevliga samtal.

Hem, hade sån tur att det fortfarande var glöd i brasan och la in ved för att få mera govärme. Då ringer Åsa och frågar om inte jag vill äta hämtpizza med henne och lillfaster Erika. Jag är ju inte den som är den, så jag tackade med glödje ja till denna tillställning.

Så kvällen har bestått av pizza, blöta halvsnoriga pussar av Erika och sällskap av brorsan.


Nu ska jag läsa ikapp det jag missat under dagen. Adios!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jadu.. Folk som ska lägga sig, nej tack de kan ja vara utan.. Men såna som man trodde var vänner.. men ja, man se ju där vilka som är ens vänner och inte..



=) Tack, du e nog för gullig ändå =) ;)



Låter som att du haft en mysig fredag :D

Va står på agendan resten av helgen då?



Kram fra krångede ;)

2009-02-06 @ 23:08:52
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Kickan

Men hallå, vad är det för lyxliv du lever som bara blir bjuden på go'saker hela dagarna??!!!

2009-02-06 @ 23:32:14

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0