Be aware!

Magsjukan har intagit Forsgränd 12. Nej jag är inte sjuk. Nej AnnaPanna är inte sjuk, det är min kära sambo som har insjuknat i denna hemska sjukdom. Men han kommer nog vara sig själv inom 24 timmar.. Men ändå..

Anna somnade som en sten igår, och sov ända till 7 i morse. Då klev jag och Anna upp, kikade lite på TV och försökte att inte väcka morfarn som sov i soffan.. :p Han vaknade till vid 8, ungefär samtidigt som sambon kommer flygandes ner för trappen. Hur som helst så somnade pappa om efter en stund och jag och Anna lekte lite, käkade frukost och gjorde mest ingenting. När min pappa vaknat till liv fick vi naturligtvis se på skidskytte, vad annars?

I damernas fick vi ju brons iaf, men herrarnas.. Oj oj.. När jag kutade upp på affären låg vi på 15 plats och när jag hörde att det avgjorts på radion i kön på Prix så hade vi kommit in på 7:e. Aja, uppe bland de 10 bästa iaf men ändå.. Spelar egentligen ingen roll, jag bryr mig inte så mycke om skidskytte. Men hon som fick brons fick jag veta är i från Sollefteå men bor i Östersund. =)

Nu ligger Anna i vagnen och sooooover och sambon sover nog han med. Jag eldar (även om det "bara" är -10 idag) eftersom sambon frös som en isbjörn. Om dom nu fryser dvs..

Aja, nu ska jag läsa bloggar och sen.. Kolla om Anna är vaken.

Talk to you soon.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Taack!! :D alltför snällt :) Hihi tack, ja jag är jättenöjd med dom! :)



huvva, hoppas han blir bra snart då. fy bubblan..

2009-02-22 @ 15:09:44
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jaa :D, Ja men de har ju jag sagt heeeela tiden ;).

Hmm, är micke sjuk?? Jag har sprängande huvudvärk och kräks, hoppas de inte är de jag har fått då. (Fortsätter tro att de är migrän) ;)

2009-02-22 @ 16:45:32
URL: http://baabiiisch.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0