Det var mörkt..

När jag och Anna klev upp. Eller, jag hade gärna sovit nån timme till, men jag har som inte så mycket att säga till om nu för tiden. Och eftersom det var mörkt när vi klev upp, så var det mörkt när jag tände upp = dvs det var mörkt när jag fick gå ut och hämta ved. Eftersom jag "snålade" igår och bara hämtade så det skulle räcka till resten av kvällen och upptändning (säger man så?) på morgonen. Vad jag är smart.

Hur som  helst så har vi varit och handlat idag, i snöyran. Jag vet att jag gnäller om vädret men jag vill inte ha mera snö. Naturligtvis glömde jag köpa frimärken i kassan på Coop, man vill ju inte skämma ut sig och stå en vända till i kön, så jag gick på ICA och köpte 11 frimärken. De var de som fattades. Tur var väl det för jag hade inte uppmärksammat riktigt, förän idag, att det inte längre sitter en postlåda vid Djurboa. Man lägger ju märke till detaljer, verkligen. Så nu är alla, utom de kuvert jag glömde hemma, postade.. *idiot*

Anna somnade i vagnen medans vi var ute och har nog precis vaknat. Eller, hon vaknade jag pratade med henne och drog in henne från bron i vagnen och nu verkar hon ha somnat om.. Aja, tur jag hann ta av henne kläderna innan telefonen ringde.

Ska snart, vilken timme som helst, städa här.. När som helst.. Det blir säkert idag iaf....

Kommentarer
Postat av: Mia

Hallå hallå, angående tårtan gjorde jag följande;

köpte vanlig tårtbotten på ica, ingridienser till osv. Sen så köpte jag ett färdigt marsipanblock på ica och la på de, sen gick jag in på denna sida på internet: http://www.shoppingbutiken.se och där man man välja tårtdekorationer, finns även till dop. och för att få till det svarta, använde jag färgad sockermassa som finns på sidan under kategorin: diverse ätbart, kolla där & beställ.. kanon sida =)Dock får man ju kavla ut sockermassan & det är ett helvete :P

2009-02-05 @ 15:50:35
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Mia

=)

2009-02-05 @ 19:22:18
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: sanna

Det kan vara nyttigt att använda hjärncellerna till en rejäl funderare ibland, även om KASAM skiten mest gjorde mig deprimerad.

2009-02-05 @ 21:47:57
URL: http://elakochkonstig.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0