Jag saknar rumsrena ord..

Ska det aldrig bli någonting annat än snö? Vart har jag bosatt mig egentligen? VARFÖR?

Aja.. Snön vräker ner och jag har ont i handleden. Juste. Eftersom det kom mer snö inatt än det gjort på ungefär hela vintern så fanns det med andra ord lite snö utanför min bro i morse.. Först skottade jag mig fram till vedboden och bar in ved. Tände upp, koka kaffe, gav Anna mat och svor över de vita flingorna som VRÄKTE ner utanför fönstret.

Mamma skicka och fråga om vi skulle ut och gå, så jag tänkte att jag skulle gå ut och skotta fram gården så hon kunde ställa bilen någonstans. Sagt och gjort. Jag tog på Anna overallen, och hon somnade under tiden jag tog på henne den, så trött var hon. Ställde ut vagnen på de ställe jag redan hade skottat på och började med resten. SUCK. Tungt, snöigt, tråkigt, tungt och MYCKE. Skottade skottade skottade skottade och hade kanske kommit 2 meter av all j*vla snö och det bara fortsätter snöa. Helt slut i armarna och handleden börjar göra ont. SUCK!

Som tur är kommer brorsan ut och hjälper mig så man blev klar nån gång. Eller klar och klar, det vräker ju FORTFARANDE ner och jag bara bävar inför i morgon när det är dax att skotta IGEN! ÅÅÅÅh jag blir knäpp!!!

Sedan dess har jag organiserat kaos-skrubben, plockat ut allting ur den, haft hyresvärden och hennes sambo här och dom satte in en värmeförflyttare.. Tack, nu ska jag komma ihåg att ringa en elektriker.. =)

Plockat ihop lite och dammsugit spån/rester-från-borrningen. Men. Som kanske alla vet så blir ju dammsugarpåsar fulla lite då och då, även jag besitter denna information, och naturligtvis så efter ungefär halva högen med spån så säger min dammsugare ifrån. "jag vill inte mer" ungefär kunde den ha sagt. Påsen är full. Tror ni jag hade nån ny? Naturligtvis inte. Så nu har jag sopat ihop det som är kvar med händerna, försökt få bort så mycket som möjlgt genom att "hälla" det från händerna till en påse tidigare använd till samma, och resten ligger i en hög. Får köpa påsar i morgon då.. Suck. Elden glömde jag bort mitt i all borrning, och NATURLIGTVIS får jag inte det att brinna igen. Lika bra att köpa sånna där "tända-upp-enkelt-grejor" på Järnboa i morgon då. Livet leker inte sant?

Nu har nog Anna somnat tror jag, hon ligger och låter ibland. Ska kolla det och sen göra mig nå fika.

I morgon är en ny dag, ny snö att skotta och gud så jag saknar mig sambo ikväll.

Adios!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jadu, förstår att du haft de jobbigt me skottningen. är glad att ja inte behöver göra de.. Då skulle nog min rygg vara död nu.. typ..



Haha jo de e klart. Men vi vill gärna bo kvar i byn.. Och de finns inga hus till salu här.. Och inte runtomkring heller för den delen.. Va ja sett hitills iaf.. =)



Jo de är både för o nackdelar de där..

Vi får väl se hur de blir..



De är antingen eller..

Men vi trivs ju å så.. =)

2009-02-08 @ 21:58:39
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Linda

haha, du och din eldning ;)

2009-02-08 @ 23:13:55
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Kristina

Nästa år blir det mer skottning;)

Fast kanske av snögrottor och lek i snön med barna:)

2009-02-09 @ 10:00:10
Postat av: Mamsen

Du gör ett bra jobb med allt stök med Anna, eldning & denna J*vla snö!!! Stolt over dig!! =)

Stora kramen på dig

2009-02-09 @ 10:34:02
URL: http://cinahsspace.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jadu.. Man blir något less.. o nu börja man ju fundera om de e mitt eget fel.. dum, inte pluggat tillräckligt, övertolka lärare?! osv.. ja du fattar kanske..

Kram

2009-02-09 @ 20:37:29
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0