Ska det aldrig vara nog?!

Nu har det snöat här sedan igår mitt på dagen. Ska det aldrig ta slut? Idag har det varit fullt upp.

Dagen började egentligen redan vid 5 när AnnaPanna vaknade och var vrålhungrig. Så jag gick ner, passerade "kontoret" och ser att där ligger det ingen bror. Hmm.. Går ner och vad ser jag i hallen? Joo två par GIGANTISKA dojjer, och i soffan ligger två helt utslagna "pöjker". Ena sidan ligger det en grabb med benen i vädret på mage (han är fruktansvärt lång) och på andra sidan ligger brorsan på rygg och ser ut att bryta nacken. TVn står på.

Peder och Robin var alltså inte trötta när dom kom, utan skulle kika på TV innan dom skulle lägga sig. Dom somnade alltså i soffan i stället. Hur som helst så ger jag Anna mat och hon somnar TACK GODE GUD om.

Vi vaknar sen vid 9 tiden och då ligger brorsan i sängen.. Hmm.. Drömde jag det tidigare? hinner jag tänka innan jag kommer ner och ser Peder ligga ihop krupen i soffan. han frös nog, men använde ullfilten på helt fel sätt.. Den värmer dåligt om man har den som en boll bredvid sig =P Hur som helst så gör jag kaffe, mat till Anna och byter till en torris. Tänder upp och i samma veva blixtvaknar P och ser jätte förvirrad ut. Haha, jag stack en kaffekopp under näsan så blev det bättre. Brorsan sov vidare som vanligt.

Sen har jag:
Hämtat ved
Skottat, även fast det snöade och fast brorsan och P skulle göra det "bara dom kom tillbaka". Så jag gjorde det själv.
Lagat varmamackor (avancerat eller hur?)
Träffat Kickan och hon sjöng bedrövliga låtar av Christer Sjögren för Anna.. Det gillade hon =D. Det var texten det var fel på, inte sångerskan.
Pratat i telefon.
Duschat
och busat med Anna.

Nu sover hon äntligen, hon somnade som vanligt vid 8, men sen vaknade hon när jag la ner henne och brände av världens leende och var tvärpigg. Men men.. Nu sover hon iaf =D

Nu ska jag hänga tvätten, glömma att hämta ved i mörkret *ryser* och plocka undan i köket. '
Vad fort det blir "grisigt"..

Vad gör ni ikväll?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jadu, igår va de full rulle. först stan o stå på coop me smakprover.. sen va vi till mamma på middag.. Och idag ska vi till farmor och gratta henne.. =) Blev de nå melodifestival elle? ;)

2009-02-08 @ 09:18:55
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha.. att få vara en liten mus hos dig idag, då du upptäcker att det inte slutat snöa ännu.. Din första kommentar då ;)

skratt

2009-02-08 @ 10:54:50
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

=) Ja vi såg inte vi heller, eller ja slutet såg vi. Men ja tycker att de har blivit så dåligt nu så fy.. De har glömt va de handlade om egentligen.. krångligt är de å.. nej huvva..



hahahaha.. Ja jag rent av höra dig!! skratt =)

Jadu, denna helg har de kommit grymt mkt snö.. Och mer skulle de komma som de lät.. Så än är de nog inte över. om väderprognoserna stämmer. Men man vet ju aldrig när de gäller dom..

2009-02-08 @ 20:04:09
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0