Vilken lång dag

Idag har verkligen känts som den längsta dagen i mitt liv. Eller nästan iaf. Sedan pappa åkt så har min sambo tittat på film på datorn, sovit och surplat nyponsoppa och lite smarrig avslagen cola. Mums.

Jag och Anna har eldat och bara haft en riktigt härlig mysdag i soffan. Slöat till Sveriges värsta bilförare, One Three Hill, Gossipgirl men sen fick Anna faktiskt gå och lägga sig vid kvart i nio. Då började hon bli riktigt trött.
Vi tog en powernap båda två i soffan förresten idag, Anna satt i mitt knä och började andas så tungt, så då hade hon somnat =) Så jag la mig ner försiktigt med henne i famnen och jag somnade jag med. Skönt.

Har ni sett den där reklamen för Hafa badrum? Den med en massa män som spelar instrument och ballonger i badkaret? Anna tittade på den med spänning idag, och började skratta. *mammas charmtroll* Personligen gillar jag en helt annan reklam, den med han som drömmer att han är en rockstjärna och när han "flyger" så åker han in i den överdimensionerade toalettstolen? Haha.. Den är festlig.

Nu har vi kikat lite på Cold Case, även om Micke egentligen sov sig igenom det.. Men det gjorde ju inte så mycket. Är man tussig så är man. Han verkar iaf vara på bättringsvägen nu.. Hoppas han blir piggare tills i morgon och att vi töser klarar oss. Men det återstår att se.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova tror jag.. Känner jag min dotter rätt så blir det ganska tidigt i morgon med.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Eleonore

Hej!

Inte fått något mail - så försök igen!



eleonore[email protected]



2009-02-23 @ 15:19:35
URL: http://sahlineleonore.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0