Förbannade väder!

Är det bara jag som är dödligt leds på vintern nu? Man började äntligen se ljuset i tunneln, så att säga, med sol, töväder och slask. Vad skådar mitt vänstra öga (och högra med för den delen) i morse? SNÖ. Suck. Hela förbannade bilen var täckt och det snöade för fullt. SLUTA GENAST! Nu har det börjat avta iaf, men ingen sol så långt ögat kan nå.

Natten har varit underbar.. Anna har sovit heeeeeela långa natten och vaknade i vanlig ordning runt 6, eller idag var det ju runt 7 men fortfarande runt 6.. Egentligen. Fattar du? Hur som helst, så gjorde vi välling som vanligt och bytte till en torris och la oss igen. Hon somnade om.. I 20 minuter.. Sen steg vi upp. Nu har hon tagit en fmvila ute i vagnen, så skönt att hon gillar att sova ute. Mammas skatt, hon sover så bra ute i vagnen. Ska ta och ragga runt med dammsugaren hade jag tänkt, ingen motivation för det what so ever, men det måste göras. Suck. Irriterande små sandkorn ÖVERALLT och det.. Irriterar mig helt enkelt. Bettan ligger, som vanligt, och sover vid mina fötter. Lata hund :p Men så mysig. Hon går och lägger sig med Anna hon. Vid 8. Sen kan hon komma ner igen vid halv 10 och vill gå ut och sen tvärsomnar hon i soffan direkt efteråt. Konstiga hund. Vill inte leka när det kommer en kompis heller, men så fort dom får gå ut så kan hon leka. I 10 minuter. Sen är hon leds. Kanske hon börjar bli för gammal för lek? Men hon är ju faktiskt BARA 2 år.. Aja..

Nu ska jag göra nån nytta.. By for now


Kommentarer
Postat av: Petra

Hon är så fin!

2009-03-29 @ 13:58:22
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/
Postat av: Erika W

Tju Marie, du är verkligen inte ensam om att vara less på vintern, men som min mamma alltid svarar mig när jag blir arg och less på snöfan som kommer "Det måste komma ny snö för att den gamla ska försvinna". Vi har nog våren här fortare än vad vi tror :)

2009-03-29 @ 16:10:32
URL: http://eriikanu.blogg.se/
Postat av: My Lundin

Ja, fy för detta väder! Man blir bara deppad! Jag skulle kunna ge nästan vad som helst för att bli förflyttad till en karibisk ö eller något sådant bara man slapp denna vinter.



Iaf, du skriver väldigt underhållande och för in många tankvärda saker i din blogg... det är väldigt trevligt att följa din och din familjs vardag :)

Ha det så gott ia f! Kram

2009-03-29 @ 18:04:24

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0