Back to basic

Mamman sitter och läser högt i 10 små fingrar för 820 gången och ungen piper iväg ut i hallen. Efter en stund kommer hon tillbaka, bärandes på en utav "springskorna" som faster Erika kallar dom. Efter ett tag kommer hon igen med mössan. Sen går hon tillbaka ut i hallen, jag går efter och då står hon och bankar på ytterdörren. Jäntungen ville alltså gå ut.

Ja, vad gör man? Även om mamman är vindkänslig (och det blåste snålspik) så var det bara att bylta på flickebarnet alla kläderna och gå ut. Och SOM hon blev glad!

Tänkte vi skulle gå till lekparken, dum som jag var trodde jag att jag skulle BÄRA henne. Anna ålade sig ur famnen, hon skulle GÅ. Själv. Fick inte ens hålla den lilla ostadiga dockan i handen. Efter några missar så tog hon det lite lugnare och tillslut fick jag iaf hålla henne i handen när vi gick.

Gungade lite, lekte lite i sandlådan och sen gick vi upp till Bergvallen och hälsade på pappan på jobbet. Fikade lite och lekte med stenarna utanför en av stugorna innan vi gick hem och käkade lunch.

Sen har vi inte gjort så himla mycket faktiskt.. Anna har lärt sig att man faktiskt kan SPRINGA i SOFFAN nu.. *ryser av förskräckelse* När jag säger åt henne så SKRATTAR den lilla skitungen åt mig. Haha, gofis. Nu är det verkligen ingen lugn stund, förutom när hon sover dvs. Full rulle hela tiden, passa passa passa. Speciellt nu när hon tar sig upp i soffan och springer där.. Hon försökte klättra upp för vår säng idag med.. Men ÄN SÅ LÄNGE tar hon sig INTE upp.

Men det är väl bara en tids fråga det med..

Nu ska här vikas en veckas tvätt, ungefär.

Adios and so long.

Kommentarer
Postat av: mammagladh - Snälla, stötta mig

Känner igen det där, plötsligt ska alla gränser prövas bara för att man lärt sig gå. Barn är härliga!

2009-09-18 @ 12:50:10
URL: http://mammagladh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Erika har visat henne att man kan hoppa i sängar. Det tycker Anna verkar intressant.

2009-09-20 @ 19:59:30

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0