Hej älsklingar!

Wow, vilken helg. Eller, vilken start på helgen. 

Fredagen var ganska lugn och behaglig för oss, vi var och handlade, lekte ute och bråkade lite. 
Sen på eftermiddagen så åt vi lasange och bara mådde gott tillsammans med tända ljus och coca cola. Annapanna tycker om myspys, hela jänta bara lyser! 


Efter middagen så sätter vi oss i soffan och kollar på TV och så ringer telefonen. Då är det skruttens pappa som ringer så vi pratar båda två med honom i telefonen. Jag sitter kvar i soffan och A går på sitt rum, trodde jag. Sen hör jag en duns innefrån köket och jag skyndar dit. Då ligger lilla älsklingen på golvet på ryggen och jag ser på henne att hon tappat andan. Hon försöker gråta men det går inte och när hon väl får åt sig luft igen så är det precis som att allting går i slowmotion. Det är säkert chocken som gör det men det skrämmer livet ur mig! Jag lägger fort på med pappan och ringer efter min mamma som skyndar sig hit. 

När hon kommit så har lillan blivit mer "normal" men hon gråter och vill bara vila. Och säger att hon har ont i huvudet när jag frågar om hon har ont, och hon vill bara vila. Jag vet ju att vid eventuell hjärnskakning så ska hon inte få sova så jag tvingar henne att vara vaken iaf tills ambulanspersonalen kommer. 

Nu kanske ni som läser tänker att det är överdrivet att ringa ambulans, men såhär är det. Mitt barn är en liten olycksfågel, hon ramlar mer än hon går plant på marken och detta är FÖRSTA gången hon visat att hon blivit medtagen av händelsen. Allt hon visade mig var så olikt henne att jag blev livrädd. 

Världens bästa personal kom och tog hand om oss och de tyckte också att vi skulle åka in. Kirurgjouren på sjukhuset tyckte samma så det gjorde vi. 



Min tappra lilla flicka sov hela vägen in, med undantag då vi väckte henne för att se reaktion dvs. 

När vi väl kommer in till sjukhuset så piggnar hon på sig ganska fort och blir mer lik sig själv. Vi får stanna på observation till halv 1-1 på natten då vi får åka hem om vi vill. Det vill vi, både jag och lillan håller på att svälta ihjäl haha... Så vi följde med faster Jenny och hennes Kalle hem till körfältet och sov där. J och K kom och höll oss sällskap och lekte med lillan medans vi väntade på läkaren. 


Skrutt fick en penna av ambulans E-B som lyste när man målade och som man kunde blåsa såpbubblor med. Den var himla rolig! 

Igår när vi var på väg hem ifrån Östersund så fick jag inte följa med. Det var bestämt sedan en vecka tillbaka att min lilla älskling skulle följa med L hem till henne och pyssla, bygga pepparkakshus osv. Och det tänkte hon inte bryta. Så, jag fick inte följa med. 

Jag stannade med min bror ett tag till i Östersund och hjälpte min syster och P att flytta från en liten lägenhet till en stor och jättefin lägenhet i Torvalla. 

Pratade just med min lilla älskling och ska alldeles strax åka och hämta hem henne och mysa innan jag ska iväg och jobba halv 4. 

Så, ta hand om varandra älsklingar, det är skitjobbigt att åka ambulans och vara rädd!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0