There's far too much to take in here

God morgon mina små skatter.

Hur mår ni? Själv har jag tappat rösten under natten. Väldigt irriterande måste jag säga. Jag gillar att höra min egna röst. Förlylningen som lämnade mig lite på juldagen, den har kommit tillbaka med full kraft. Den kanske bara ville att jag skulle ha jättekul på hotellet och sedan straffa mig för att jag INTE var bakis igår?
Aja, jag har varit till den goda grannen nu (Time) och handlat på mig lite. Nässpray och halstabletter med lite smärtstillande effekt och så vanliga halstabletter. Mirakel (ja jag har redan provat en) tabletterna får man endast ta 3 st av per dag så då är det bra att ha de andra påutifallatt liksom.
Stumpan har sovit borta nu i helgen. Öppnat lite mera julklappar hos farmor och med i stort sett hela den familjen. Mys! Sovit bra hade hon gjort också, skönt.
Själv var jag ut på hotell Hammarstran och skakade rumpan (nej det gjorde jag inte)(jag kan inte dansa)(jag blir så himla yr när jag snurrar minsta lilla) och hade det jättekul. Träffade massor med människor och "lyfte" upp en bil ur diket och som tack för hjälpen fick jag skjuts hem.
Jaja. Nu ska jag dricka kaffe och spela lite spel på min brors dator.
Den är så himla mycket snabbare och bättre än min. Gäller att passa på när han är i Tallin med våra kusiner.
Puss på pannan sötnötter.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0