Appropå köttbullar

När vi ändå promenerar längs minnes vägen, så kan jag dela med mig av ännu en låt med stor betydelse.

Basto – Rock With You (Original Mix)

Detta är alltså en länk till själva låten, lika som den i gårdagens inlägg var det.

Låten kommer troligen inte göra någon större inverkan på Er, men för mig innefattar den massor av olika känslor, minnen, ja till och med vädret ute idag påminner mig om Då. När jag lyssnade på den ganska frekvent.
Jag "fann" igen den alldeles nyligen och jag tänkte försöka beskriva känslan som kommer när jag hör den.

I början av låten känner jag mig egentligen bara glad. Upprymd på något vis. Minnena som kommer är när jag och min bror spelade Bejeweled i lägenheten i Gulldalen. De sena kvällar som jag satt på en stol bredvid honom och kollade när han spelade Wow och lyssnade på deras Team Talk och skrattade så jag fick ont i magen.

När människan börjar sjunga kastas jag genast fram till en tidig tidig morgon i april. Klockan är runt halv 5 på morgonen, jag halvligger i soffan och solen börjar skina på den tunna snön som ligger utomhus. Skrutt sover innan för mig och jag börjar bli riktigt trött. Jag har alltså inte somnat ännu. Det hade bara varit en omöjlighet. En känsla av värme sköjler över mig, en fin känsla.

Sedan resten av låten tänker jag på min vän i Holland, som alltid sjöng med när vi (min bror, jag och han) samtalade på Skype. Härligare människa får man söka efter.


Ja, det var lite om den låten det. Will make no sense what so ever to you. :)

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0