Mrs skit-trött

Jahaja, enlig era kommentarer har jag alltså 2 (!!) läsare... Really?
Never mind, nu har jag klarat av 2 nätters arbete, gick falle fint kan jag tala om!
Jag har läst kapitlen i Etik och Livsfrågor inom vård och omsorg igen under dessa nätter, funnit flertalet stavfel i januari-upplagan av MOORE och irriterat mig över det. Ätit yoghurt med Loops och... Ja. Jag har haft det trivsamt faktiskt. Jag har saknar att jobba, saknat att jobba natt. Tiden räcker till lite mer när man arbetar på nätterna (de nätter det är "lugnt" dvs) och jag har haft trivsamma samtal på tidiga mornar.
Min lilla skrutt har jag dock saknat, men nu är hon hemma igen. Mammas lilla ängel. Hör dåligt på vad jag säger, gör oftast tvärt emot vad jag ber henne och är stundvis lite väl kaxig för sin ålder. Men, jag älskar henne ändå, det är ju min trotsiga lilla unge! <3
Nu har vi precis ätit spagetti och köttfärssås, ATTANS vad god det blev!
Jag köpte ICAs pasta sås med basilika och blandade i med havregrädde och lite kryddor. Sen la jag ner en 3/4 grönsaksbuljong tärning i kalaset och lät det koka ihop ordentligt medans jag kokade spagettit.
Ni kan ju gissa om det blev GOTT! Mums!
3 matlådor blev det också, så det är ju super bra! Nog för att bror inte verkar ha något mer jobb just nu, så lär det ju komma i framtiden, så det känns skönt att ha några lådor klara redan :)
Nu ska jag kika på Musses klubbhus en stund innan det är dax att sova. Jag tror jag ska göra skrutt sällskap ganska tidigt ikväll, är väldigt trött redan nu.
Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Jannice

sv: Vi hade ingen sås till. Ketchup och Aromat, och en sallad blev det istället. Gott som bara den!

Såser brukar jag också göra själv. Men bra bekvämt ibland med pulver. Fast för dig är det ju inget alternativ.

Kram

2011-02-09 @ 20:25:28
URL: http://jannicejarpe.blogspot.com

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0