Those are the days of our lives.

Dagar som dessa, när man får liiite tid över att bara vara, då gottar jag mig gärna i Gossip Girl eller någon annan smått meningslös, men ack så glamorös serie.
Just Gossip Girl har mig fast. Som fast präntad och bara längtar efter nästa avsnitt.
Att karlarna är heta som kokande olja har en bidragande faktor. Men även att brudarna har så dålig klädsmak (mest Blair) så att man nästan önskade man kunde kuta till närmaste Marc Jacobs och köpa den där rosa handväskan och sedan slinka in på tex Ralph Louren och köpa den där stygga guldkavajen med armpuffar.
Bara för att få känna sig sådär löjligt viktig liksom.
Med 3 Blackberry, en iPhone och kanske min samsung. Den är ju ändå lila så....
.
.
Skämt åt sido, the Upper East Side är en alldeles lagom verklighetsflykt. Man får kika på alla dessa snygga män som skapar intriger mellan alla vackra kvinnor, följa deras familjekaos och nästan glädjas över att man har ett ganska intrigfritt liv. Men ändå, känna att man kanske kanske skulle vilja leva i den där glamorösa världen. Fast utan allt kaos dvs.
.
.
Jag skulle nog vara Chuck om jag fick välja vem jag skulle vara.
Dels för att han är snygg, va fan jag vill också vara sådär snygg. Fast jag skulle fortsätta vara tjej och "Chuck" skulle bara vara ett smeknamn på "Mary" som i sin tur är ett smeknamn på "Marie" som i SIN tur är mitt namn, men med en twist. Japp. Jag stavar egentligen utan e.
.
.
.
Det var den saftiga hemligheten jag hade, kanske inte i stånd med vad de har i GG, men troligen alldeles lagomt för den här lilla byn. Nu ska jag kliva in i verkligheten igen och dammsuga.

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha ja verkligen!! otrolig berättarförmåga som sagt. haha, man såg verkligen händelseförloppet framför sig. Skratta så man närmast fick kramp. ;)

"Vräker mig ur bilaset och börjar attackjogga..." Haha!!!!:D

2011-02-28 @ 10:45:37
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0