Skitjävlaliten

Sådär ja. Nu har jag tagit fingrarna ur och lämnat in min kära dator på reparation/dödsdom. Vi får se. Killen i butiken gjorde mig förövrigt uppmärksam på att själva skärmen var glapp, det är alltså därför hela jävla skärmen blir vit när man fäller ned den eller om man vinklar ned skärmen lite. Där ser man.

Hur som haver, det skulle ta mellan 2-4 veckor sa han innan den var färdig, så jag tippar på att det kanske tar ca 6 veckor då. Så under tiden har jag fått äran att låna Janets pluttelilla dator. Känns ganska så ovant kan jag tala om. Att gå från ca 17 tum till... 13? Liten är den iaf och jag känner mig synskadad som knappt ser vad jag skriver haha...

Men det är nog en vanesak skulle jag tro.

Ah well, skubbade in på Bik Bok och skaffade mig en bikini också innan vi for hem, jag kan inte längre ha dem jag hade ifjol. Hur som helst, jag fann en som jag gillade och jag hoppas jag kan ha den. Eftersom jag är en smula jättelat så iddes jag inte prova den.

När jag skulle betala den så fanns det ingen i butiken så långt ögat kunde nå, så jag fick vänta en stund. Alltså hade jag även tid att impulshandla en oversize väska också. På 50% rea. Gött!

Nu ska jag öppna lille frysen och kolla vad vi ska äta för middag idag, jag är fan hungrig!

Adios lovers!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0