Welcome to Maryworld!

Alkolås. Det är ju skitbra att det finns.
I bussar, taxibilar osv... Kanoners.

Men jag har funderat, jag gör det ibland förstår ni.
Jag menar... Alkolås. Borde inte det finnas på typ... Allt?

Som mobilerna tex.

En gång, skrev jag ett 4 meddelande långt sms på engelska!! Korrekt engelska till och med. Det ni.
Ja jag vet, jag är lika brydd jag. Det klarar jag inte ens nykter alla gånger. Jag gick samtidigt också för den delen. I snöblask. Och med klackskor. Den ni!

Hur som helst, det här med alkolås på mobilerna. Det tror jag många av oss människor skulle behöva faktiskt. Speciellt jag tror jag. Haha.
Jag kan skriva diverse saker efter några glas vin. Suck. Känns logiskt och skiträtt JUST DÅ men sen. Eller, rättare sagt, dagen efter. Njaaae, not so much, no...

Så, för att råda bot på detta problem så skaffade jag mig en mobil med touchscreen. Kanon. Det skulle ändå inte kunna gå att utläsa vad jag dikterat ner tänkte jag.

Tji fick jag kan man säga. Ni förstår, mitt tålamod verkar vara groteskt högt när jag fått i mig alkoholhaltiga drycker, så jag kan alltså överlista touchen till och med.

Så, det är alltid en fröjd att läsa igenom de sms som ligger i utkorgen morgonen efter när man är på topp både vad gäller mående och utseende. Snacka om att man känner sig fräsch och pigg. Sen att läsa ångestframkallande (oftast är det inte så farligt heller, men you know the feeling) skickade sms kl 03,45 gör inte saken bättre.

Ah, telefonen kanske får stanna hemma nästa gång. Eller kanske tills någon uppfunnit alkolås på meddelande-ikonen.

Kommentarer
Postat av: sanna

hahah. känner igen det där. Men alltid får man ju lite goa skratt och några funderingar kring hur man är funtad.. Alltså vid vilken mängd alkohol är det okey att börja ett sms med "hej swedbank!" ???

2011-03-02 @ 23:07:02

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0