But tonight we're allright

Ååh mina tappra riddare, vad roligt att se att ni fortfarande kikar in här. Kul.

Fortfarande, vet jag inte ens vilka 3/4 av er är, kan ni inte lämna en liten kommentar?

Aha.

Sedan sist... Ja, skrutt fick tok mycket feber förra veckan, natten mot onsdag. Feber yra och över 40. Min lilla flicka, vad obehagligt det är när de yrar! Och inget ville hon dricka heller. Jag prövade lite vätskeersättning och det gick. Via tesked. Fick en lite flashback från sist vi hade magsjuka. Bara en sån sak kan få en att må illa i lilla kistan så att säga. Jag jobbade helgen, skrutt var fri från febern och jag fick tag i en barnvakt då mammsen blev sjuk.

Juste, var och käkade tacobufé på Hotellet med några fina brudar på fredagen, drack nån drink och FAKEchampange. Gött. Fick skjuts hem vid halv 1 tror jag och somnade ganska ovaggat. Skönt. Mådde desutom förhimla bra dagen efter.

Men eftersom att jag har som princip att inte köra bil dagen efter jag varit ut, så skjutsade min bror mig på jobbet på lördag eftermiddag vid 16 och sedan tog jag en uppfriskande promenad hem.

Nu, det lilla jag hunnit med av veckan, så har jag jobbat, 11 starka timmar igår och idag var en ledig dag. Skrutt skulle ha åkt med J hem förra veckan efter fsk men då blev hon ju sjuk så vi tog det idag ist.

Dock så har det dykt upp två blåsor på hennes haka under dagen, någonting som jag misstänker är svinkoppor! Har varit på apoteket och köpt salva idag och tagit vab i morgon och torsdag. De har inte spruckit ännu, men skulle jag chansa och jobba i morgon så kommer de garanterat att göra det när jag jobbar. Så, vi tar det säkra före det osäkra. Det är ju väldigt smittsamt.


Usch, bara för att jag skriver om det så kliar det överallt på mig haha... Ungefär som när det går löss. Haha. Så fort man läser ordet så kliar det i hela hårbotten. Eller iaf på mig.

Aja, nu har jag uppdaterat er mina små änglar om vår vecka.

Och förresten, glad alla hjärtans dag vänner  ♥

Kommentarer
Postat av: Eruuka

Älskar att du skrivit att ni drack fake champagne:)

Och ja, att jag läser din blogg är nog inte någon vidare överraskning va?:)

2012-02-15 @ 15:22:39
URL: http://eriikanu.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0