I hear the ticking of the clock

God morgon gosegrisar!

Har ni haft en fin helg? Det har jag. I fredags umgicks jag med mina flickor, drack något glas vin och bara hade det himla bra. Lördagen sov jag till halv 1 (haha) och vaknade av att min pappa ringde och skulle komma hem med min prinsessa. När hon kommit hem så gav vi oss iväg på födelsedagskalas hos en kille som fyller 5 år onsdag. Herregud. Jag och 5 åringens mamma har varit vänner i 4 år nu. 

4 år! Vad fort tiden går! Jaja, tiden går fort när man har roligt. 

Igår kväll så kollade jag och skrutt på Tarzan och åt karameller och bara gosade i soffan. Sen såg jag lite på TV innan det var dax att sova. När jag lagt mig så blev jag super pigg, som alltid så jag såg 2 avsnitt av NCIS - säsong 2. Åååh vad den serien är bra. Och jag ÄLSKAR Gibbs leende. Jag smälter som is i direkt solsken. 

Nu idag har vi inte hunnit med så himla mycket, men om någon timma ska vi åka till min mamma och åka lite pulka innan jag ska iväg och jobba en sväng. 

Allt som allt så har det varit en bra helg i vännernas tecken. Nu ska jag hoppa i lite kläder och vänta ut att affären ska öppna, vi har helt slut på blöjor. 

Puss på pannan!


Källa.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0