That was just a dream

 

God förmiddag kamrater!

Igår var en ganska jobbig dag faktiskt. Fick sms av finaste E som undrade vad som hade hänt med Bettan, och jag förklarade lite snabbt vad som hänt. Ville inte riktigt tänka på det heller, på jobbet och allt. Sen frågar en av mina arbetskamrater hur det var och då blev det ännu jobbigare. 

Jag trodde inte jag skulle tycka att det är så himla jobbigt som det känns. Huvva. 

Aja, det gick bra och sedan for vi in till min syster och hennes sambo i Östersund. Min mamma skulle möta en väninna på stan så jag och stumpan hoppade av hos E och O, så vi fick se deras nya fina lägenhet. Liten busade för fullt med O, killen hon ALLTID varit blyg för annars, men som hon nu satte sig i knät på och "hjälpte" honom spela WoW. Min lilla skitunge. 

Sen for vi till Torvalla och käkade middag hos syrran innan jag tog en powernap i soffan där. Shit vad bekväm den är! Och "rätt" sida fick jag också (den kortare)(man ligger nästan i fosterställning)(asskönt!).

När vi kom hem så hade barnen somnat i bilen och det GICK faktiskt att bära in min lättväckta dotter och bara lägga henne i sängen och hon fortsatte sova. Helt otroligt! Annars kan man inte ens bära henne från soffan till sängen utan att hon vaknar och blir arg.

Nu ska jag ta tag i hemmet idag tänkte jag. Har skrivit en lista på allt jag ska hinna med att göra och förhoppningsvis gör jag allt som står. 

Sköt om er kamrater! 


Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0